Det är så det ligger till

16 maj, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  3 kommentarer

Facebooktwittermail

Nu förvarnar jag om att jag har fått ett nytt raseriutbrott på morgonkvisten.  Håll i hatten, för här kommer orden att rulla och jag tänker inte vara försiktig. Det är slut med det.

Johan Westerholm
(S)
“Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

ledarsidorna

Ja, det är så det ligger till. Så jävligt är det. Libanesen har helt rätt.

Det handlar förstås om hela landets situation under flera år som vi sverigevänner med bakgrund i ett tryggt land har insett, sett och varnat för, men som aktualiserats med anledning av  stora oroligheter i stadsdelen Klockaretorpet i Norrköping.

brand

Under natten till idag brann flera bilar i Klockaretorpet i Norrköping. Som om det vore ett regelrätt svar på mina senaste inlägg om att sluta mjäka och sätta hårt mot hårt.
Efter någon veckas “oroligheter” (lägg märke till ordvalen i media) varnar nu polisen för att situationen börjar bli ohållbar. (Börjar?) Räddningstjänsten åker inte in i området om de inte får skydd av oss, säger vakthavande befäl Ronnie Dahlqvist.

Det är en krigszon, säger de som är ärliga, och bäva ordentligt då – för de talar även om våra skolor där våra barn ska fungera.

Det har sett så ut länge. Regeringen gör ingenting. Statsministerns kompisvalde polischef Dan “Knulla i Bankok” Eliasson säger ingenting. Total passivitet råder.  Ett norskt tv-team gjorde reportage från Rinkeby och har aldrig skådas dess like. När SVT pliktskyldigt rapporterade om detta så var det med norskt bildmaterial, för själva våga de sig väl inte dit med egna team.

De vet alltså,  mycket väl, men fortsätter rapportera som om allt vore normalt. De sitter i knät på makten. Det är alltid alla som avslöjar missförhållandena, budbärarna, som är problemet i medierna och för regeringen och som ska skjutas.

Norge är i chock över tillståndet i Sverige.

“Reportaget i NRK, norska motsvarigheten till SVT, från Rinkeby där svensk lag inte längre gäller och polisen tappat kontrollen över situationen väcker känslor i Norge där Sverige nu ännu en gång används som skräckexemplet på hur illa det kan gå ifall invandringspolitiken och den politiska korrektheten tillåts löpa amok.”

 

Varför identifierar man inte skitstövlarna som orsakar problemen och skickar hem dem? Helt oavsett medborgarskap som de – vad vi vet – fått utan vårt samtycke, bakgrundskontroller av vare sig själva eller sina föräldrar eller saklig anledning.

En hel del av dem har multipla identiteter och lyfter bidrag i varje namn för egen räkning, och de struntar högaktningsfullt  i att det bland annat är sådant som drabbar amputerade Maria. Det är sådana som henne man sparar in på för att ha råd med bedrägeri och fusk, istället för att göra det jobbigare men enda rätta: lagföra, kontrollera och utvisa.  Och sätta P för fortsatt missbruk.
Maria är svensk och handikappad, en svag  part som dessutom är toleransuppfostrad i landet, så henne törs man ge sig på. Men man törs inte konfrontera aggressiva eller samvetslösa bedragare. Risken finns att man anklagas för “rasism” då och något värre finns ju inte.

Tvi vale.

Kollektiv utvisning skulle väl signalera allt som behövs: både kriminella inklusive familjerna åker ut på livstid med huvudet före om de inte lever laglydigt och respekterar varken andra människor, deras egendom, eller lagar. Det var då själva fan!

Regeringen accepterar bevisligen kollaterala skador när det gäller vilka svenska liv och levnadsvillkor som offras och går till spillo för det högre syftet att slippa ta ansvar för vad de orsakat med massinvandringen och göra vad de måste göra, det har vi bittert erfarit. Men gud förbjude om ändamålsenligt kollektivt ansvar utkrävs för våldsamma invandrare, “flyktingar” och deras familjer.

Men det skulle ta skruv. 
Det skulle motivera dem att hålla ordning på varandra och försöka anpassa sig, om de verkligen vill leva kvar här. För det här är ärligt talat inget svenskt samhällsproblem och har aldrig varit. Och vi vill inte ha det.

Det är inte rasistiskt att inse det, det är i så fall rasistiskt att låta bli att döma dem efter samma måttstockar som de dömer värdbefolkningen i övrigt och som inte slipper konsekvenser av sina handlingar och agera stick i stäv mot såväl svensk lagstiftning som värderingar. Tacka fan för att de inte känner sig “inkluderade”, när inkludering faktiskt handlar om att bete sig på ett sätt som accepteras och uppskattas – annars inte.

Vem vill inkludera kända eller potentiella våldtäktsmän, stenkastare, självutnämnda moralpoliser från medeltiden och mordbrännare i grannskapet?  Som inte vill lära sig svenska?
Som föraktar värdbefolkningen?
Som inte har några planer på att jobba, bara på att få hit resten av släkten som ska leva här på samma vis. På andra.  Dom vill känna sig “inkluderade”, hur då? De lever i utanförskap för att de skapar dem och får göra det.

De skulle vi också göra i andra länder, för man söker sig till sina egna, det välbekanta och det man känner igen. Alltså är det ett tankefel redan i starten att ta hit så fruktansvärt många på kort tid att det över huvud taget hinner bli “utanförskapsområden” innan de sipprar ut åt olika håll i samhället och absorberas av det.  Ju fler som kommer, desto färre möjligheter för ännu fler att någonsin ha en chans att få arbete och svenska vänner. Allting är ju för fan fullt, upptaget och slut – tack vare den här politiken!

Humant mot vem?  Minst humant är det faktiskt mot svenskarna som inte flyttat till något annat land och inte har valt eller uppsökt den här förvandlingen av liv, land och miljö.
Kallas det integration att proppa in utlänningar i asylboenden i varenda hörn över hela riket, där folk för det första inte vill bo och där svenskarna för det andra inte vill ha fler av dem?

Men att så många av dom väljer att existera just i Sverige är ju inte för att de vill leva här och älskar svenska befolkningen, naturen och deras demokrati, eller är tvungna i väntan på att som flykting få återvända, utan för att det här är ett land där de får leva hur de vill och få hela livet betalt utan att behöva lyfta ett enda finger. På livstid.

Och detta är mot betalande värdbefolkningens vilja. Do the fucking math.

Jag kan fortsätta räkna upp oönskade egenskaper som vi betackar oss men som regeringen gladeligen fyller på landet med i en ständig strid ström i alla fall – helt emot majoritetens folkvilja.
Förväntar de sig att det ska komma något gott ur att skita i folket på det viset och försöka skrämma dem till en tolerans de inte har med misären genom att förolämpa dem ännu mer med att annars (utpressa, hota) kalla dem rasister och fascister? Glöm det.

Regeringen tror att man löser allting med lite extra statliga medel, (våra skattemedel som vi avsåg skulle användas till gemensamma nyttoändamål), meningslösa fjäskprojekt, fler väktare, fler korkade hittepå-ministrar med hutlösa löner för ingenting, och mer bidrag till religiösa samfund och föreningar som inte en käft vill finansiera, och därför är ett svenskt grundlagsbrott mot allas religionsfrihet. Samt allt annat som är direkt kontraproduktivt och både förlänger, fördjupar och skapar ännu mera av vad vi inte vill ha.

Man ska inte sätta in skottsäkra rutor och förse fönstren med galler, så buset kan fortsätta som förut men med mindre skada; man ska fördöma och straffa de skyldiga och utvisa dem som det går att utvisa, så man slipper omvägar.  Gör om lagarna om det krävs!

Bryt mot konventioner, om det behövs, för det går ju bra om det ligger i regeringens eget intresse.  ID-kontroller exempelvis var ju inte möjligt enligt asylrätten och sedan var det plötsligt möjligt?
De skyfflar bara över ansvaret för allting på civilbefolkning och på kommunerna som fråntagits rätten att välja själva, till eget självbestämmande.
Bryt lagarna då i folkets intresse, för en gångs skull.  Gå ur EU, håll ny folkomröstning i befolkningens intresse, är väl det mest konstruktiva, för att slippa förbindas till både det ena och det andra överstatliga som bokstavligen kväver oss.

Sluta framförallt ljuga om vad vi är förbundna till när vi inte är det. Vårt ansvar är Sverige och svenska befolkningen, och resten av världen kan vi väl individuellt visas intresse på solidaritetsbasis men knappast i egenskap av ett ansvar eller en plikt som vi faktiskt varken har eller känner!

Sluta ljuga!  Sluta stjäla även ur skattemedlens bistånd till verkligt behövande, svältande; ur det som tillhör vad vi faktiskt av humanitet vill hjälpa till med och skulle kunna, om inte korparna i regeringen hellre vill förse landet med falska flyktingar som nu även exempelvis vill hit från …..Danmark.  Ge er!

Ska det vara så förbannat svårt att få ordning på torpet när man vet vilket virke det är byggt med?

Låt bli att bygga upp förstörda skolor igen eller städa upp vandaliserade asylboenden.  Låt de skyldiga bygga upp och reparera vad de förstört själva, låt dem leva i och med resultatet av vad de själva ställt till med och dra in vartenda bidrag tills kostnaderna är betalda.
Inte en krona till.
Låt dem äta vad de behöver för att överleva och ingenting mer, eller ännu hellre – låt dem återvandra, vilket de säkert vill om de inte får gehör för krav eller tvingas ta ansvar. Utan återvandringsbidrag.
Återvandringsbidraget har de, i de fall jag talar om, vandaliserat upp, kostat rättsväsendet, folk som rånats, försäkringsbolagen som alla andra betalar allt högre premier för, och de kan bara skylla sig själva för om bidragen bränner inne i klockrena återbetalningar, skadestånd och kostnader för sin existens.

Jag kokar snart över av ursinne.

Vet man inte vilka som gjort det, så tvinga fram dem genom att annars idka kollektiv bestraffning. Då sätter alla andra press på dem och kommer vara betydligt mindre intresserade av att inte peka ut vem som verkligen begått brottet.

Är inte svenskar och invandrare på samma sida av boken så fungerar det inte!  Bit i det förbannade sura äpplet, politiker, släpp politisk prestige och patetiska ideal, och sluta vara så verklighetsfientliga!

Vill ni inte ha medborgargarden och folk som tar lagen i egna händer, så får ni fanimej börja regera på ett sätt att de inte behövs! För så här kan ni inte hålla på och så här kan vi inte leva! Det ena ger nämligen det andra.

Svensk integrations– och migrationspolitik är lika avskydd och hänsynslös som tvångsgifte. Likheterna är slående. Ingen vill gifta sig mot sin vilja och leva dominerad av någon annan som varken tänker eller tycker likadant om det som skapar sammanhållning, frihet och lojalitet! Kärlek, trygghet och trivsel. Inte har samma mål i livet och heller inte ser samma mening i livet. Det är inget man tyr sig till, välkomnar eller saknar om man slipper.

Man måste fatta att svenska folket, och de invandrare som är här av seriösa skäl (som ni har en otäck förmåga att utvisa!), för att de vill bli en del av samhället och göra rätt och leva för sig på samma och lika villkor, inte står ut med mer nu.
Måttet är rågat!

 

“Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

Och var vi kommer befinna oss då.” (Ledarsidorna)

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

3 kommentarer till Det är så det ligger till

 • Ewa  säger:

  Jag kan för mitt liv inte begripa varför regeringen inget gör åt det här växande problemet. Det finns ingen som helst anledning för vårt land att inhysa dessa ligister och våldtäktsmän. De kommer aldrig att bidra till vårt samhälle med något. Ingen vill ha dem som granne, ingen vill anställa dem så varför ska de stanna över huvudtaget? Det är dags att börja rensa upp i träsket nu innan det har gått så långt att vårt land börjar likna Mellanöstern. Vi är redan på god väg.

 • Natasha Mauritzsson  säger:

  Håller fullständigt med. Mina föräldrar är arbetsinvandrare och har aldrig bett om eller fått något gratis. Blir så arg när man som flykting inte kan respektera detta lands lagar. De förstör för alla som verkligen vill sköta sig. Behöver man fly från sitt land så ska man vara tacksam över att komma till ett annat där man kan leva i fred och ro och inte fortsätta kriga här. Nä, regeringen har visat att dom tänker mer på vad världen ska tycka om dom än sitt eget folk. Dom borde skämmas!!!

  • Victoria Wärmler  säger:

   – Jag instämmer till fullo!
   Vi som kritiserar och är ursinniga, vi motas som “rasister”. Man bryr sig inte ett dugg om att vi faktiskt undantar arbetskraftsinvandrare och skötsamma, seriösa invandrare från problembeskrivningarna; att det är dom vi vill ha här och inte har minsta problem med.
   Problemet sitter i makthavarnas konflikträdda politik och totala oförmåga att agera! De kommer bli vår sorg, bedrövelse och undergång om det inte sker något å det snaraste.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>