“Sverige har genomfört ett fullskaleexperiment med sin demografi”

11 augusti, 2020 Samhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

Nu erkänner vissa journalister att socialdemokraterna utsätter sin befolkning – oss – för ett fullskaligt demografiskt experiment. Ni vet, det som vi klarsynta under de senaste 30-20 åren, blivit fruktansvärt orättvist och skamligt behandlade och kallade för, när vi påpekat det.

Släpper proppen i ketchupflaskan nu? Inser folket vad som händer och vad den här direkt onda regeringen faktiskt gör mot oss, men låtsas som det är vi som är problemet?

“I stora och medelstora städer växer en ny organiserad och mycket våldsam kriminalitet fram, baserad på etnisk tillhörighet och ett utanförskap som aktivt odlar förakt för det svenska majoritetssamhället, dess ordningar och regler.

Och varför, undrar ni, denna långa och rätt platta beskrivning av något som vi alla vid det här laget känner till?

Jo, därför att det fortfarande inte verkar ha sjunkit in.

Sverige har genomfört ett fullskaleexperiment med sin demografi och gjort det utan att låtsas om att det är vad som skett. Följaktligen har förmågan att hantera fullskaleexperimentet varit uselt. Vill man lösa problem är det första steget att erkänna att de finns.

Nu verkar i stort sett alla erkänna att problemen finns, men det visar sig inte räcka. Våra beslutsfattare kan ändå inte samla sig till ett allvarligt förslag till lösning. ”

Läs hela.


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till “Sverige har genomfört ett fullskaleexperiment med sin demografi”

  • Rädd  säger:

    Du överdriver S har inte tillräckligt med mandat för att driva en självständig politik.
    Du glömmer också att stora delar av befolkningen varit positiva till flyktinginvandring. Att det numera mest är ekonomiska migranter och att folket inte är så intresserade att stödja just dessa i Sverige.
    Partierna lagar efter läge, om medlemmar och röstberättigade tycker en sak varför skall då politikerna tycka nått annat, de är också människor som drabbas av strömningar.
    Dock tror jag att både folk och politiker är på väg att vända, snart bara V och MP som förespråkar massinvandring.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>