9 december, 2018 AlbumFoton  2 kommentarer

Facebooktwittermail

2:a Advent

Det är skitjobbigt med bloggen, den här andra advent. Plötsligt fick jag inspiration att skriva ner mina åsikter om saker och ting, men det gick över (se föregående korta inlägg) och ersattes av stor förvirrelse.

Jag gick in i administrationen för att skriva ett nytt inlägg om – ironiskt nog –  förändringar, men behövde uppdatera först….så jag uppdaterar enligt anmodan till en ny wordpressversion, och får då upp en sagolik dynga – en enda röra – med ändrade redigeringsmöjligheter.
Jag tappade tråden helt.
Inget ser ut som förr. Jag får inte in bilder, hittar inte ens galleriet med mina foton, inget hamnar där jag vill att det ska hamna och… 

Klarar jag av den här omställningen, så ska jag gratulera mig. 
Antagligen får ni stå ut med en del testinlägg, innan jag får kläm på det här. För endera får jag kläm på det, eller så skiter jag i alltihop. 


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till

 • Ralf T  säger:

  Härliga bilder! Kul att du åter fick inspiration att dela med dig av i såväl tankar som foto. Hoppas innerligt att du får ordning på det tekniska så vi får njuta av din blogg även framöver.
  Allt gott till dig!

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack, kära du!
   jag tror det löser sig, för jag har lyckats installera “klassisk redigerare” och det sopade bort de nya påfunden, som var bland de mest hämmande påfund jag sett.
   Kanske, om jag gav det tid, så skulle jag nog komma in i alltihop, men det var inte riktigt vad jag hade valt att ägna julen åt. 🙂

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>