Vi har inget land

4 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  4 kommentarer

Facebooktwittermail

julhalsning2014
Julen 2014 sa Reinfeldt sa att Sverige inte tillhör svenskarna, utan invandrarna. Vi har inget land. Är folk medvetna om att vår dåvarande statsminister med det uttalandet förklarade oss statslösa?

Han valde julen att framföra detta på, medveten om vilken tradition som svenskarna älskar mest, och när det skulle smärta dem mest att höra hans känslokalla julhälsning.  Den humanitära stormaktens flugherre. Det slår mig att om inte hans förfäder (som han skryter om) kommit till Sverige så skulle vi ha sluppit vad han gjort mot vårt land. Han låter inte ens bli att håna oss för att ha lyckats utsätta oss för sitt storhetsvansinniga maktmissbruk.
Det är svårt att låta bli att bli låg. Jag har ju ingen annan makt. Det är ju svårare för makthavare Reinfeldt att förklara att han sjunkit flera våningar lägre.

I “Nyhetsmorgon” under julaftonens morgon 2014 berättade Reinfeldt att Sveriges gränser bara är påhittade. På fullt allvar insköt han att svenskarna är ointressanta som folkgrupp och att det istället är invandrarna som skapar det nya Sverige. Är vi tacksamma för smulorna som trillade ner från Reinfeldts bord?  Det är förmodligen av misstag, men i så fall kan vi åtminstone glädjas åt att att han omnämnde oss som en folkgrupp. Det är en existens som vi förnekats både tidigare och därefter. Varför? Svar: erkända folkgrupper får nämligen makt och har rättigheter.

Nu är det väl så att de senare årens horder av grovt brottsbelastade invandrare inte skapar något alls, annat än problem, för alla. Än mindre skapar de ett land. De förstörde sina egna och nu är de här och förstör vårt.
Ingen försvarar landet.
Inte nuvarande regering heller.

 

Andra Advent 2016, (c)

Andra Advent 2016, (c)

Läser man i Reinfeldts senaste gudskomplex till bok är han av samma uppfattning idag; landet är invandrarnas. Inte arvtagarna till de många generationer pursvenskar som fötts här och gjorde det till vad det är. Något det går att ruinera och vilja stjäla. Eller åtminstone till vad det var för land, innan patrasket tog över. Område efter område, stad för stad.
För det har de gjort.
Polisen måste förhålla sig självförnedrande passiva, och slutar hellre yrket, precis som många av oss själva (som kan) hellre flyr vårt eget land än bakbundna ser på hur det bränns ner. Vi kan ju inte försvara ett land, när vi inte ens får försvara oss själva mot angrepp utan att dömas för brott.

Medborgargarden, javisst – det är något. Men det är sådana som kallas rasistiska och främlingsfientliga av vänstermedierna som tydligen inte begriper att det inte är medborgargardena som styr över vilken bakgrund de kriminella har.  Men räcker det? Och hur många orkar med att bli omskrivna som rasister hela tiden, så fort de försöker göra en insats för allmänheten? Det är som om hatvänstern inte räknar alla skötsamma invandrare som tillhörande den här allmänheten som blir gynnade av civila initiativ, eller i flera fall ansluter sig – för de har också fått nog.

Många har uppmanat folk att sluta kalla Reinfeldt för så hårda ord som “lands- och folkförrädare”, men är han verkligen något annat?

Nej, säger man – “enligt svensk rätt (i modern tid) kan landsförräderi endast begås då Sverige är i krig.”  Men vi är ju i inbördeskrig? Vart vi än tittar så ser vi ju att det är krigshandlingar i mängder som begås varje dag mot civilbefolkningen.  Om det är så folket upplever honom, och att det som drabbat dem är förräderi; ska det då inte prövas?  Är  kanske kollaboratör bättre?

Har vi verkligen några förpliktelser mot svenska staten, med tanke på Reinfeldt uttalande (som inte tagits tillbaka av varken moderaterna eller nuvarande regering) och på att staten i allt högre utsträckning undandrar sig att fullfölja sina främsta förpliktelser mot svenska folket? Det tål att fundera på.

Åtminstone gör jag det.
Det vore därför förtjänstfullt, tänker jag, om Moderaterna ville göra det tydligt vilka de själva anser att Sverige tillhör. Bara för att få det hela klart. Det skulle inte skada om Löfvén också gjorde det, så här inför julen 2016, även om jag har förstått att han bara är en sorts röd nyans av Reinfeldt och knappast skulle känna sig föranledd.

– Godnatt Sverige, vem du än tillhör.
—–
Uppdaterat:
Glöm inte ta del av Julia Caesars krönika: “Arvet efter Reinfeldt


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

4 kommentarer till Vi har inget land

 • Bosse J  säger:

  Reinfeldt är en lands- och folkförrädare! Ingen som helst tvekan om den saken.

 • Martin  säger:

  Om vi svenskar skall kunna fortsätta att existera i ett månkulturellt land så måste vi vara så rasistiska vi kan. Det finns inget annat sätt. Vi är inte bra på det här. Vår kultur och vårt folk har formats skyddade av geografisk avlägsenhet och fattigdom. Inte av etnocentrism, som är vad andra folk som har formats på mer attraktiva platser har använt för att finnas till. Historien har också visat att när grupper av skandinaver flyttar utomlands assimileras de mycket fort. Så vi är verkligen inte bra på det här med rasism. Men vi måste försök. För annars försvinner vi.

 • Martin  säger:

  Och att sätta sin lit till sverige i det här sammanhanget är vansinne. Sverige har ju gjort sitt allra bästa för att vi ska försvinna i decennier? Sverige är inget skydd för oss, tvärtom! Och byråkratin, de som styr vad sverige är, de är alla fostrade i att vi svenskar ska försvinna. Och sånt tar decennier att byta ut. Så glöm sverige. Och börja tänka på svenskarna. Det är det enda möjliga.

 • Tom Dahl  säger:

  Den mannen har förstört vårt fina land till oigenkännlighet.

  Det är också helt otroligt hur verklighetsfrånvända en del kan vara.
  Det skall tydligen finnas Facebook grupp som heter “Vi som vill ha Reinfeldt tillbaka”.

  Alltså vilka stenar bor såna människor under?

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>