Vem valde Anders Danielsson?

4 juli, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

migverket

Fnordspotting kommenterar detta nedan, men läs gärna hela inlägget:

“När en byråkrat helt utan folkligt mandat gång på gång utnyttjar sin position för att göra kontroversiella utspel i den svenska politikens i särklass mest infekterade fråga överträder vederbörande också sina befogenheter. Få andra generaldirektörer hade gissningsvis kunnat komma undan med detta.”

Jodå, politiskt tillsatta generaldirektörer och andra tjänstemän (kompisar och partikamrater) kommer undan med vad som helst. Se bara på Dan Eliasson som i en följd förstört en flertal myndigheter och nu hela polisorganisationen.
Han belönas.
Jag tänker inte skräda orden, ursäkta.

Hela rättsapparaten är i fritt fall.
Ingen likhet inför lag. Påföljderna för invandrarrelaterade mord, våldtäkter och misshandel är bisarra skämt. Utvisning som borde vara obligatoriskt, sker bara i undantagsfall.
Ren anarki råder i många avseenden och områden. Ingenting motsvarar längre den allmänna rättsuppfattningen, vilket är det värsta som kan hända om man inte vill splittra ett land.

Hur omdömeslöst är inte Migrationsverket? De har uppenbarligen fria händer att göra precis som de vill med våra skattemedel, senast slöseriet med ett starkt ifrågasatt asylskepp för 800 000 per dygn, och de hånar den betalande befolkningen med bland annat ovanstående citat.
Är det inte en självklarhet att folket får det sämre, när skattemedlen förslösas på allt utom befolkningens egna intressen – inte minst för åtminstone fungerande basfunktioner. Allt krackelerar.

Ja, vi har fått det sämre. Många av oss har fått ett helvete! Hur kan Danielsson undgå veta det och åtminstone skona oss från sina provokationer?

Vem valde Danielsson i allmänna val, eftersom han har fria tyglar att skänka bort allt vi äger och har till invandrare? Ingen.

Utspelet påminner starkt om Fredrik Reinfelds i julas, när han på något vis ville motbevisa ryktet om systemkollapsen:

“Hur var det att fira jul i kollaps? Brann granen? Tog maten slut? Ramlade huset ihop före ni kom in genom dörren?”

Folkföraktet kan inte bli tydligare hos makteliten som är de enda som (på vår bekostnad) inte märker eller vill erkänna vad de ställt till med.
Brann granen? Somliga har varken möjlighet eller råd att skaffa julgran, din arrogante jävel – än mindre köpa den mat, som du inte tror tagit slut på folks bord.

Han har antagligen inte sett den allt vanligare synen av fattiga och/eller hemlösa svenskar som letar efter pantburkar i soptunnorna och konkurrerar med tiggarna, vilka det däremot är förbannat synd om. Fast deras hemländer får miljarder av EU-anslutna medlemsländer för att ta hand om dem.

När ska svenska folkets miljarder användas till svenska folket? De ville fortsätta bygga upp sitt land, inte tvingas åse hur maktfullkomliga idioter förstör det.

En självutnämnd humanitär stormakt som bestjäl sin egen befolkning och sätter dem på undantaget, och låter hela världen gå före dem i sitt eget hemland, är inget annat än en korrumperad, bedräglig rövarstat.

Allt fler har faktiskt inga hus som ramlar ihop, för de har inte råd att bo kvar tills dess, och i andra fall tar ni dem ifrån dem för att ge bort dem till asylsökare som kommer från säkra länder och i många fall har egna medel. Hyror får dock de vräkta eller på andra sätt utsatta svenskarna fortfarande betala via skattsedeln och frånryckt trygghet.
Så kan man faktiska sammanfatta diskrimineringen. Det är påtvingad invasion som pågår, era svin!

Bostadsbristen är katastrofal, svenska familjer och äldre slängs ut från sina hem för att lämna företräde för asylsökanden och göra om deras bostäderna till asylboenden, egendomar ockuperas av Eu-migranter och utländska “gästarbetare”som den enskilde saknar rätt att avhysa , vi har tiggare i varje hörn, asylboende på varje ort, skolan går åt helvete, sjukvården saknar resurser så att cancerpatienter dör i de långa vårdköerna, blåljuspersonal attackeras med stenar, bilar, kyrkor och kulturminnen brinner ner, och polisen säger upp sig och orkar inte längre.

Gatubilden och miljön är förstörd av öppet onanerande, tiggande och bajsande utlänningar i badhus, lekparker och campingplatser, kvinnor vågar inte gå ut ensamma längre, flickor och kvinnor – och pojkar – blir gruppvåldtagna och sextrakasserade. Skilda badtider för kvinnor och män i badhus på grund av sextrakasserande utlänningar och skilda ingångar med text på arabiska.

 

ClkLGP6XIAE2iMw

Sverige, Göteborg, 2016

Mord och skottlossningar varje dag, åldringsrån, skatterna chockhöjs på allting, fattigpensionärerna på en kvarts miljon blir bara fler och fler, liksom våra hemlösa som lever långt under existensminimum, efterfrågan på “enkla jobb” exploderar och arbetslösheten växer. Jag kan fortsätta i evighet.

Då har den maktfullkomlige Danielsson, en politiskt tillsatt och icke folkvald skitstövel mage att säga:

“Sverige har inte knäckts. Hur många av er har fått et sämre? Räck upp en hand.”

 

Sverige har inte bara knäckts. Det finns inte längre.

Mitt i krisen intervjuas en flinande Löfvén:

“Sjuka och arbetslösa betalar högre skatt än alla andra. Det vill Stefan Löfven inte ändra på.
– Det var den förra regeringens val att göra detta. Lagt kort ligger.”

Vilken dum jävel. 
Har han inte missuppfattat sitt ämbete som statsminister en hel del, om han anser att han måste driva föregående regerings politik? Vi har en statsminister som inte tänker ändra på dålig politik, han ska behålla den för att ha den att skylla på.

Saken är väl snarare den att ingen vill ansvara för, eller erkänna att de har ställt till det så fruktansvärt, att de inte har råd med rättvisa. De tror att svenska folket är så tolerant och ödmjukt att de kan bortprioritera det om och om igen, hur länge som helst, utan att det kommer protestera och vända sig emot dem.

Det är en sorts rasism; att hysa övertro på sin egen befolknings överlägsenhet jämte den importerade intoleransen som blir allt farligare ju större och mer organiserad den blir.
“Svenskarna klarar sig alltid hur illa de än behandlas, överges och försummas, för de är tåligare, bättre? ”  – Är det så?

Nima Gholam Ali Pour vänder sig till den vanliga medborgaren, för vi kan faktiskt göra något åt skiten:

 

Nej, allt är inte politikernas och medias fel. Om dina politiker har släppt in vuxna män in i Sverige och kallar dem för barn, och du fortsätter lita på de politikerna och röstar på deras partier, då är det ditt fel.

Om dina politiker inte förstår att människor som kommer hit från Tyskland eller Danmark inte är flyktingar, och du fortsätter lita på dessa politiker, och röstar på deras partier, då är det ditt fel.

Om du verkligen röstar på ett parti för att du alltid har gjort det, då förtjänar du korrupta politiker. Om du låter media säga till dig vilket parti du ska rösta på, då förtjänar du inkompetenta politiker.

Sanningen är den att det är faktiskt folket som styr i Sverige. Media och politiker kan påverka folk. Men det är du som lägger rösten på valdagen. Demokrati betyder inte politikerstyre utan det betyder folkstyre. Du bär ansvaret. Tänk på det nästa gång du röstar.”

 

I otakt:

“Det är när en generaldirektör framstår som en inskränkt idiot som man önskar sig tillbaka till tiden innan 1974, då det fanns ett tjänstemannaansvar som tillämpades.”


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Vem valde Anders Danielsson?

  • sten gunnarsson  säger:

    Jag håller med dej till 100% och har befarat denna utveckling sen 70 talet. Det är ju inte klokt om såna landsförrädare ska gå fria.Men vem ska ställa dom till svars .Här finns ju inte en jävel som vågar börja.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>