Vad pågår?

11 februari, 2019 Bloggen  2 kommentarer

Facebooktwittermail

Jag läste ett välskrivet och synnerligen intressant inlägg på Facebook häromdagen, som jag har fått författarens tillstånd att publicera.  Författaren vill dock vara anonym, och för min läsekrets – eller för någon annans heller, för delen – behöver jag knappast lägga ut några förklaringar.
Varsågoda!

— —

“Med den återinsatta röd-gröna regeringen blir snart yttrandefriheten hårt ansatt. Vår frihet och demokrati är ett minne blott.

Personligen tror jag väldigt många i Sverige känner en total vanmakt. Många är förvirrade och förstår inte vad som pågår. Långt ifrån alla har hittat alternativ nyhetsmedia. De ser och upplever förfallet men vågar inte ventilera sina farhågor.

Annie Lööf och Jan Björklund såg till att de globala intressena kom i första hand. Naturligtvis använder de SD som orsak att välta demokratin. En ren statskupp.

Löfven höll ett svavelosande tal på socialdemokraternas EU-valkonferens häromdagen, där han bredde ut sitt SD-hat på ett sätt som borde få folk att öppna ögonen.

Löfvens politik är samstämmig med nazitysklands. När det gäller yttrandefrihet, demokrati, förföljelse, propaganda och experiment med vår fortplantning. Hitler ville utrota judarna och de röd-gröna vill utrota de vita. EU är det rike som Hitler aldrig hann uppnå.

Likheterna är slående. Faktum är att folk utanför Europa är mer klarsynta än europeerna själva. Jag läser mycket om vad som pågår runt om i världen och synen på Europa idag jämförs ofta med vad som hände under nazitiden.

Löfven säger att han vill hindra högerextrema krafter att ta sig in i EU. Högerextrema är alla de som vill ha kvar vår suveränitet. De som inte vill se landet i händerna på islamister. De som värnar vår trygghet, säkerhet och kultur.

Löfven jämför dessa högerextrema med bödlarna från bl a Treblinka. Förstå vilka fruktansvärda planer som inte får omkullkastas när han kan häva ur sig detta. Det är mycket oroande. Det är mycket som står på spel för sossarnas agenda. De sprider nazianklagelser runt sig för att kunna föra just nazipolitik.

Europas folk håller på att bytas ut. Europas folk får bekosta detta folkutbyte och många europeer blir allt fattigare. Detta är en fasansfull utveckling. Och den kommer att fortsätta. Det lovade Löfven.

I och med undertecknandet av FN:s migrationsavtal skrevs också dödsdomen under för många europeeiska länder. Annie Lööf var inte sen att ställa ultimatum till Löfven om att Sverige måste ta in fler migranter för att hon skulle stödja honom.

Annie Lööf undrar idag varför hon är hatad. Hon säger också att hon kan hantera detta hat. För Annie Lööf vet att hon har mäktiga intressenter som backar upp henne. Det gör att hon kan sova på nätterna.

Men jag är tror inte Annie Lööf i längden kommer att klara detta. Hon kommer att ansättas ännu hårdare när Löfvens politik blir mer uppenbar för svenska folket. Hon kommer att hudflängas tills hon går ner på knä.

Hårdare klimatlagar är ett av Löfvens löften. Det betyder mer kostnader för svensken och mindre frihet. Klimathysterin börjar närma sig tantsnusk.

Löfvenregeringen har täta kontakter med Google, Youtube och Facebook. Mycket av vad som skrivs och visas kommer att censureras. I sann nazipolitisk anda.

Gott folk. Vi har en Hitler vid makten. Jag funderar lite på vem som representerar Mengele, Göring, Himmler m fl i hans stab. Det klarnar så sakta.”

Jag tackar textförfattaren för en utmärkt text, som jag delar åsikterna i till fullo

Min kommentar:

– Tro inte, att vi inte är många som märker vilken utveckling som nuvarande regering i vårt land – och korrumperade beslutsfattare i EU- driver på och att vi inte tänker vrida makten ur händerna på dem, så snart tillfälle ges.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Vad pågår?

 • Ralf T  säger:

  Mycket bra. Delar också till fullo. Löfven och Lööf är en lika otäck som förödande kombination för svenska folket och landet. Att bevittna deras ögon när de talar om sitt gemensamma hatobjekt sd ger rysningar i paritet med de Hitler än idag framkallar när man ser och hör honom i gamla dokumenterade framträdanden från hans “glansdagar”. Sverigedemokrater är vår tids judar i Löfvens/Lööfs vidriga form av landsbygge.

 • Göran Ulfenberg  säger:

  Så sant.Men det började på 50-talet, när socialnazisterna skickade fram sitt förintelsemaskineri mot vårt lands byggnadsarv,samtidigt som Erlander i maskopi med Hedlund satte i gång den socialnazistiska folkfördrivnings- och avfolkningspolitiken,kallad flyttlasspolitik.
  Våra förorter ska vi bara inte tala om;inte i hela Ruhrområdet har jag sett en sådan grotesk höghus,betong,getto och kasernbrutalism som i vårt land.
  Sedan skolan…!!!Arma svenskar,grundlurade under hela efterkrigstiden.
  När svenskarna äntligen börjar reagera,kastar sig hela det socialfascistiska och socialbolsjevistiska herrefolksetablissemanget över dem.
  Har vi ännu tid att ändra kurs!?
  Jag tvivlar,Muhammeds musulmaniska horder är viktigare som valboskap.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>