Vad är skillnaden mellan psykopater och svenska journalister?

18 mars, 2017 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  2 kommentarer

Facebooktwittermail

Vilket mörker! Journalister vränger och vrider på ord och meningar hos de personer som de kollektivt bestämt sig för att förstöra livet för, på ett eller annat sätt, och kränger sina förvrängda uppfattningar som cykeltjuvar. Ingenting är heligt när det gäller att trycka ner folkopinionen, som Peter Springare ofrivilligt kommit att symbolisera.

Vad är det nu då?
Journalisterna släpper inte taget om den snart pensionerade polisen Peter Springare i Örebro så lätt. Han berättar saker för folket som journalisterna inte tycker att de ska få veta, därför hatar de honom för att han kör över deras heltidsjobb med att mörka så mycket som möjligt.
Om ett hatobjekt, trots journalistiska ansträngningar, inte blir fälld för anmälda hittepå-brott, så gör de som psykopaterna gör: lägger ner för stunden men återkommer med förnyad styrka senare när offret för den ovälkomna uppvaktningen minst anar det.

De bara väntar på en möjlighet att rycka en mening ur sitt sammanhang, som de med groteska överdrifter och genomskinligt medvetna misstolkningar tycker rättfärdigar att de låter sina rabieslöddriga käftar hugga efter strupen igen.

Den 8 mars skrev Peter Springare på sin Facebook ett långt inlägg, bland annat detta:

På Twitter hetsar journalister, som tar åt sig av samhällsförstörelsen som de aktivt medverkar till, till koordinerad attack på den som rycker ner deras brallor och lyser dem i röven.

 

I Expressen, hatbladens flaggskepp, tycker Alex Schulman apropå detta: “Dags att låta Springare bli en vanlig bitter rasist“.

“För tio dagar sedan skrev han ett inlägg i vilket han ville ”förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten med sina abnorma agendor.” Då tänkte jag nog att nu är loppet kört för konstapel Springare. Det säger sig ju självt, att vi inte kan ha en polis i Sverige som pratar om att utplåna andra människor.
Jag hade gärna sett honom stå till svars för sina uttalanden, för fanns ju en del saker man var nyfiken på, man ville ha förtydliganden från Springare här: Vilka är dessa vänsterextrema journalister du pratar om? Och på vilket sätt ska du förinta dem?”

Är det jag eller Schulman som inte kan läsa innantill? 

“På vilket sätt ska du förinta dem?”

Det är ju det han förklarar: “genom att göra Sverige bättre att leva och utvecklas i för alla, både infödda svenskar och invandrare.”
-Ni bidrar inte till det!

Vilka ska ni kunna ljuga fulla, om vettigt och hederligt folk från alla sociala läger, partitillhörigheter och rötter faktiskt samlar sig med det gemensamma målet att diskutera fakta öppet med varandra? För att det bara är så man får rätt verktyg till förändringar som varken politiker eller journalister visar tillstymmelse till intresse för?

Springare lyckas bättre med det ni själva misslyckas med, trots era privilegierade men missbrukade rikstäckande plattformar – vida överlägsna Springares enkla sociala medier där folket faktiskt håller till.  Ni borde uppmuntra hans ansatser, sprida hans budskap, men istället vill ni ödelägga hans ansträngningar att försöka skapa ett enat och bättre land för alla genom att först och främst sprida fakta och insikt. Man måste se och erkänna problemen och vilka som skapar dem för att kunna gör något åt dem.  Ni vill inte och det är skadligt.

Med andra ord säger han att journalisterna utplånar behovet av sig själva när de mörkar och hittar på anledningar eller “nyheter” som ligger inom deras intresse för sina  offentliga trakasserier av åsiktsmotståndare, dvs alla som inte vill läsa mer propaganda om invandringens förljugna förträfflighet. Rasister är personer som hatar invandrare för att de är invandrare, av annan etnicitet, men hur många svenskar gör det och är rasister? Vad resten är, är ett normalt folk som helt har utmattats psykiskt, fysiskt och mentalt; tröttnat fullständigt på allt fler kriminella och våldsamma invandrare, och på att regeringen inte gör något åt det, gör för lite och försent.

Det här är den sortens Fake News, med varianter på “Springare vill utplåna journalister” och “Springare är bitter rasist”, som kommer sänka all gammelmedia som går arm i arm med skattefinansierade förföljelsemaskiner som vänsterextrema Expo. Ni är era egna värsta fiender.

Besviken Schulman:

“Men inget hände. Några reagerade starkt på Twitter, men skandalen uteblev. Det är faktiskt ett mysterium att Peter Springare har kvar sitt jobb idag.”

Det finns ingen skandal och är inget mysterium. Det finns ett rättspatos och en klarsyn hos honom som journalisterna saknar och inte vill att andra ska få ha heller. Och det är av politiska skäl och därmed är det en extrem journalistisk agenda. Kanske “hände inget” för att folk i motsats till Schulman faktiskt kan läsa innantill?  Har förståelsevilja?
Varje läskunnig människa med verklighetsuppfattningen i behåll finner inte inlägget det minsta anmärkningsvärt utan snarare förstår de exakt vad han menar.
Vill ni skriva för folket så får ni resonera som folket gör, annars är era tidningar bara till för kulturelitens och er egen självbekräftelse…och det har folk ingen lust att läsa längre. Inte heller hur ni förolämpar alla som tycker annorlunda som rasister, fascister, nazister och lägre stående varelser.
Vi ser igenom er. Ni har själva blivit för folket som ni är helt upptagen av att beskylla dem för: extremister och politiska aktivister.

Det vänder sig i magen på mig när propagandister som Schulman rycker ut för att fiska sympatier åt sina kollegor på falska, självömkande grunder. Ingen önskar livet ur dem. De är inte hotade av en polis. De är uppläxade för att de skadar förtroendet för både polisen, media och hoppet för landet.
Det är inte Springare som är bitter, utan journalisterna – och de har all anledning när åsiktsmonopolet glider dem ur händerna. Men det är självförvållat i högsta grad. Och hos det svenska folket, era läsare för helvete, som ni rasistförklarar för minsta invändning mot era häxjakter, har ni inga sympatier att hämta. Och ni har er själva att skylla.

Detta är anledning till att gammelmedierna går allt sämre, precis som landet. Journalisterna gräver sin egen försörjnings grav med att spotta på folk som bara älskar sitt land och vill göra sitt bästa för att få Sverige värt att leva i igen.

** **
Konsekvens:


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Vad är skillnaden mellan psykopater och svenska journalister?

 • Max Payne  säger:

  Massmedia… Ett kapitel för sig. De tror sig tillhöra en egen elit, de ska “fostra” folket att tänka rätt, tycka rätt, säga rätt. Och Alex Schulman är definitivt en av dessa smådiktatorer som anser att han alltid har rätt.

  Jag har sedan länge lagt ner massmedia. För de gör inget annat än försöker sprida sin propaganda. Istället för att leverera objektiva nyheter, sylvassa analyser. Jag är så innerligt trött på kändisskvaller, bantningstips och onyanserade uthängningar av oliktänkande.

  Och Alex Schulman, svårt att kalla honom för “karl”. Han bor granne med Steffo Törnkvist, i en bostadsrätt. Och nu är han så otroligt ledsen över att Steffo sa blankt nej, när han ville “piffa upp” sin lägenhet med franska balkonger. Men han ska tala om för oss, hur VI ska tänka?!?

 • Gullan  säger:

  Nu när journalister “kämpar för sin överlevnad” då de utkonkurreras av kompetenta människor och fritt tänkande människor som möts i en blandning men med respekt för varandra blir de samhälleliga meningsutbytet mellan människor ett helt annat. Det blir kreativa, mer levande och fullt av de intryck som människor dagligen gör. Det är otur för de som velat grunda sin karriär som agendajournalist er eller aktivistiska journalister eftersom sociala medier slår undan mattan för all toppstyrning. De har inte ens fullt ut förstått att det är lika lätt för vem som helst att få något publicerat idag.
  Vid förändringar kommer det först några starka som har en mental sköld så att de pallar. T ex Springare är säker van att få all möjlig skit emot sig, även Paolo Roberto står pall. Efter det kommer fler och fler och till slut svänger den stora massan över i lättnad över att kapsylen är av. Kvar står de som idag lever i en inbäddad värld och när bädden inte längre omger dem blir de rädda och det är det som man kan läsa mellan raderna hos en sådan som Schulman. Han har en lång historia av att trakassera människor, det är sas hans vapen, det enda han känner till och han fäktar vilt. Men det han skriver får inte mer skärpa, kunskap eller reflektion utan gapar lika intetsägande.

  Han är förstås där för att hans far en gång var en känd mediaperson. Det är inte något i hans analyser eller ämnesvis som gör honom intressant.

  Han menar att polisen vet inget om vård, skola osv. Jag menar att alla kan relatera till vård och skola.
  Det är oklart vem Schulman menar får uttala sig om skola och vård? De unga gossarna Fridolin och Wikström?

  Bra skrivet av dig. Det gäller att lyfta samtalet till en nivå kring vilket det behövs och inte snubbla över de journalistiska “dödsryckningarna” som täcker allt mer av medias spalter. Med dagens sociala medier finns det alla möjligheter att skapa en enorm mental utveckling hos mänskligheten. En samhörighet vi bara kan ana styrkan av ännu. Men då gäller det att veta att människor är arga, glada, ledsna och förmögna att känna. Det journalister velat är att peta i människors känslor och bannlysa vissa. Också det är en agenda. Att vara människa är att ha ett brett känsloregister som faktiskt hjälper oss att överleva och ta oss igenom båda svåra och enormt lätta stunder i livet.

  Den andra tyclargenren är politiker. De behöver få konkurrens av kompetenta människor. Hoppas det kan bli avgörande i nästa val. De partier som kan presentera att de har mer än bara svammel att komma med. För som vi ser idag leder det nånstans där ingen vill vara. Så det behöver vi ändra på.

  1,5 år kvar. Men representanter för partierna kan bytas ut kontinuerligt under mandatperioden så allt behöver inte ske på valnatten.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>