Tysk läkare varnar Sverige

15 februari, 2016 BloggenDiverseJag tyckerSamhälle & politik  13 kommentarer

Facebooktwittermail

Bildkälla: http://mxp.blogg.se/2016/january/dollarkrasch-och-eu-kollaps.html

Det är fruktansvärt svårt att både få gehör för och ta varning av anonyma skrivelser, om aldrig så viktiga, men trots att jag själv känner viss sanningstvekan, av den här anledningen, väljer jag att publicera brevet.

Avsikten med publiceringen är inte att skrämmas, utan jag vill endast förmedla det jag själv får kännedom om.  Ni vet: fenomen “djungeltrumman”, på gott och ont.

Personligen hoppas jag innerligt att alltihop går att avfärda, även om utvecklingen i sig inte talar för det. Inte heller vet jag vad man gör med sådan här information, för att försöka få det bekräftat hos kontrollerbar källa, regering, svensk media eller myndighet innan publicering, torde vara utsiktslöst – och varför beskrivs i meddelandet.

Var och en får alltså själv ta ställning till innehållet.

Ett är dock sant med detta: Är det här sant kommer är vi illa ute.

Nedanstående är således citat ur ett mejl, men det har även börjat spridas på Facebook:

“Fakta: En kvinnlig läkare i München, mailade detta brev med en varning till alla hennes kontakter med en önskan om att de som läser brevet vidare befordrar detta till alla sina kontakter. Diktaturen EU har varnat all media runt om i Europa att de är förbjudna skriva någonting negativt om migrationen och flyktingproblemen som eskalerar runt om i Europa, och tydligt visar att EU ännu en gång totalt tappat kontrollen i en viktig och kostsam fråga som migrationen, som nu snabbt vuxit till en katastrof av bibliska mått !

Man kan säga att Media har fått munkavle och tvingas ljuga för det “demokratiska” EUs räkning ! ! !

Den 25 oktober hade vi ett möte här på sjukhuset om att läget hos oss och på de övriga sjukhusen i München nu sprängt alla gränser och förvandlats till en mycket farlig och ohållbar akut situation.

Vanliga vårdcentraler och kliniker klara inte av att hantera nödsituationer som denna, så de skickar precis allt vidare till sjukhusen.

Många eller de flesta muslimer vägrar totalt att behandlas av kvinnlig personal, och vi kvinnor vägrar att gå bland dessa bestialiska djur, speciellt de från Afrika.

Relationerna mellan personal och invandrare gick från att ha varit mycket dålig till helt omöjlig.

Sedan förra helgen, måste migranter som kommer till sjukhusen åtföljas av polisens beväpnade K-9 enheter eftersom all personal våra sjukhus fasar för våra liv.
Många invandrare har aids, syfilis, öppen tuberkulos och många andra exotiska sjukdomar som vi i Europa inte vet hur man behandlar.

Om de får ett recept till ett apotek,inser de snart att de måste betala kontant för att få ut medicinen vilket,leder till otroliga vansinnes utbrott, särskilt när det handlar om läkemedel till barn.

Får de inte som de vill så bara överger dom barnen till apotekspersonalen med orden: “Så, bota dem här då och försvinner från platsen”

Så polisen tvingas inte bara vakta vårdcentraler och sjukhus, utan även alla apotek.

Vi ställde frågan öppet: Var är alla de som med skyltar och plakat hade välkomnat dessa migranter vid alla tågstationer inför TV-kamerorna och all övrig media ???!

Ja, för nu har gränserna stängts, men runt en miljon av dem är redan här, och vi kommer definitivt inte att kunna bli av med dem eller det kommer att bli väldigt svårt i alla fall ! ! !

Hittills har antalet arbetslösa i Tyskland varit 2,2 miljoner. Nu blir det minst 3,5 miljoner.
De flesta av de nyanlända migranterna är helt unemployable (fritt översatt “anställningsomöjliga”).
Endast ett minimum av dem har någon utbildning och för den större delen kvinnor som aldrig jobbat, utan bara gått hemma fungerar oftast eller aldrig någonting för.

Jag uppskattar att en av tio är gravid och hundratusentals av dem har med sig spädbarn och små barn under sex år, många helt utmärglade och försummade.

Om detta fortsätter och Tyskland återigen skulle öppna sina gränser, så kommer jag genast att resa hem till Tjeckien igen.

Ingen kan hålla mig kvar här i denna situation, inte ens om jag skulle bli erbjuden den dubbla lönen mot hemma.

Jag reste till Tyskland för att arbeta, inte till Afrika eller Mellanöstern.

Den professor som är ansvarig för vår avdelning, berättade under mötet hur ledsen han blev över att se en städerska, som har städat på sjukhuset för 800 euro i månaden under flera år, dagligen möter unga män i korridorerna som bara väntar med sin hand utsträckt, vill ha allt gratis , och när de inte får som dom vill, blir våldsamma och kastar avföring samt kletar ner överallt .

Jag behöver verkligen inte det här ! Men jag är rädd att om jag återvänder,så kommer historien att upprepa sig någon gång och bli densamma i Republiken Tjeckien.

För om tyskarna, med sin karaktär inte klarar av att hantera detta, så skulle det bli ett totalt kaos i Tjeckien ! ! !

Ingen som inte har kommit i kontakt med dessa folkslag har den minsta aning om vilken typ av hänsynslösa djur som de i själva verket egentligen är, speciellt de från Afrika, och hur de muslimer vi tvingats möta föraktfullt och överlägset agerar mot vår personal, när det gäller deras religiösa boende.

Ännu har ingen från personalen på vårat sjukhus insjuknat i någon sjukdom som vi dagligen konfronteras med, men med den tillströmning av hundratals patienter varje dag så är detta bara en ren tidsfråga!

På ett sjukhus nära Rhen, attackerade i veckan invandrare personalen med knivar efter att de hade överlämnat en 8-månader gammal baby som höll på att dö och som de hade släpat med sig över halva Europa under tre månader.

Barnet dog efter ett par dagar trots att det fick den vård på en av de bästa barnklinikerna i Tyskland.
Läkaren som blev knivhuggen fick genomgå en akut operation och de båda sjuksköterskorna tvingades läggs upp i ICU , trots detta har ingen straffats mordförsöket.

Lokal och rikspressen är förbjudet att skriva om saken, men inom vården håller vi kontakten mellan sjukhusen via e-post.

Vad skulle ha hänt med en tysk om han hade knivhuggit en läkare och två sjuksköterskor med en kniv? Eller om han hade kastat sin egen syfilis-infekterade urin i en sjuksköterska ansikte och hotade att ge henne infektion?

Åtminstone skulle den personen omgående fängslas för att senare dömas i domstol.
Men för dessa människor – händer det absolut ingenting ? ? ?

Och därför undrar jag och ber just er alla som var med och mottog dessa migranter på tågstationerna och hälsade dem välkomna ?

Ni sitter kanske hemma nu och njuter över vad ni och era ideella organisationer lyckats göra och ser fram emot fler tåg och nästa flod våg av invandrare som ni får ut och hälsa välkomna och agera mottagare ute på stationerna.

Om det var upp till mig skulle jag rada upp alla dessa”VÄLKOMNARE” och först och främst föra hit dem till vårt sjukhus akutmottagning, och tvinga dem arbeta som skötare för alla migranter och nyanlända utan beväpnad polis med polishundar som i dag befinner sig i varje sjukhus här i Bayern, och utan medicinsk hjälp.

Bara så att vi övriga i personalen får chansen och ha en möjlighet att också kunna ta hand om våra vanliga medborgare och patienter.

Jag skickar runt detta som en varning till alla länder då denna “situation” kommer till er i Sverige?

Var snäll och hjälp oss skicka detta mail vidare till alla ni känner för att bilda opinion! “

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

13 kommentarer till Tysk läkare varnar Sverige

 • ÅMÅL  säger:

  Youtube: “Letter From German Nurse on Muslim Invaders”.

 • Olli rein  säger:

  Jag skrev om detta 6 dec. 2015, men översatte inte då det var lätt engelska. Jag tackar för översättningen och kommer att sätta ut din översättning på Petterssons blogg en gång till

  http://petterssonsblogg.se/author/ollirein/page/4/

 • Tysk läkare varnar Sverige | Petterssons gör skillnad!  säger:

  […] Tysk läkare varnar Sverige […]

 • Olli rein  säger:

  Det ska vara den här länken till mig för detta inlägg, inte det som står ovan. Kan du Victoria vara snäll att ta bort det som står hos dig,jag kan ju inte gå in på din blogg.

  Jag uppfattar det som om du vill att vi ska lägga ut din text och jag gör det så gärna.

 • Olli rein  säger:

  Jag ser att jag aldrig skrev in länken till mitt inlägg i december 6/12
  Men här kommer den nu äntligen.

  http://petterssonsblogg.se/2015/12/06/brev-fran-tysk-sjukskoterska-angaende-muslimska-invallare/

  Jag ber om ursäkt men är lite ringrostig efter att varit borta på grund av sjukdom jag har.

 • Magnus Eriksson  säger:

  Det är något skumt med detta e-mail. En läkare verksam i Tyskland skulle inte tala om vårdcentraler eftersom man i Tyskland knappt har några vårdcentraler. I t ex Berlin finns inte en enda vårdcentral. I Sverige är sjukvården uppbyggd på vårdcentraler, medan sjukvården i Tyskland är uppbyggd på husläkarsystemet och det vet varje läkare som är verksam i Tyskland. Vårdcentralsystemet är typiskt för Sverige. Det verkar därför som om emailet var skriven av en svensk.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Min egen tanke var att brevet översatts till svenska förhållanden, när översättningen gjordes. – Men jag vet verkligen inte!

  • OLGA TSITSINA  säger:

   Min man är tysk och berättat samma sak, som Magnus Eriksson förmedlade här, till mig. Alltså att det inte finns några vårdcentraler i Tyskland.

   • Olli rein  säger:

    Vårdcentraler eller inte, är inte frågan vi är ute efter här! Det är i stället om de hemskheter man här talar om är sanna. Det kan de mycket väl vara, då dessa invandrare kom i stora horder till södra Europa och de flesta till södra Tyskland.
    Varken jag eller Victoria Wärmler har påstått att allt är sant, men YouTube har ju stått för det som rapporterats, och de har ansvaret för att det de lägger upp på YouTube är sannolikt för att använda Tage Danielssons vokabulär.

    • Victoria Wärmler  säger:

     Hmmm, jag lutar åt att du har helt rätt.

    • Sebastian  säger:

     Tror du Olli att Youtube har lagt upp den här videon själva? För i så fall har du ingen aning om hur YouTube fungerar.
     Användaren som lagt upp YouTube-klippet heter Vonveezil2 och är knappast en talesperson för YouTube eller Google som äger YouTube. YouTube tar garanterat inte ansvaret för vad deras användare laddar upp.
     Brevet är till en början antingen dåligt skrivet eller dåligt översatt, men har också saker som inte alls passar in. Ett exempel är följande citat: “Jag skickar runt detta som en varning till alla länder då denna ”situation” kommer till er i Sverige?”

     Hon som läkare med hög utbildning skickar alltså ett brev till ALLA LÄNDER för att denna situation inte skall ske i Sverige. Det är fullkomligt orimligt.
     Dessutom avslutas ett påstående med ett frågetecken. Men det kan jag väl ha överseende med som ett skrivfel från översättaren.

     Om man hittar på ett brev som det här med felaktigheter som med vårdcentralerna så är med största sannolikhet resten av innehållet inte heller trovärdigt.
     Det är ledsamt att rasister, socialnationalister, SD-anhängare och liknande folk inte kan föra riktiga argument utan måste hitta på lögner att sprida. Åkesson gör det, Trump gör det och alla troll på internet verkar haka på så fort de kan.

     Jag har sökt om texter, bilder eller någon som helst referens till att poliser vaktar sjukvårdsinrättningar i Tyskland men inte hittat någonting någonstans som inte refererar till samma påstådda brev som det skrivs om här.
     Källkritik fick jag lära mig i skolan, men det verkar vara brist på det i dagens ITsamhälle. Man tror på vad som helst som står på internet. Ni får inte vara så lättlurade.

     Lögner, våld, eller hot därom och skrämsel är inte ett seriöst sätt att framföra en seriös politik.

     • Victoria Wärmler  säger:

      Nu inleds ju i och för sig det citerade brevet med:

      “Det är fruktansvärt svårt att både få gehör för och ta varning av anonyma skrivelser, om aldrig så viktiga, men trots att jag själv känner viss sanningstvekan, av den här anledningen, väljer jag att publicera brevet.

      Avsikten med publiceringen är inte att skrämmas, utan jag vill endast förmedla det jag själv får kännedom om. Ni vet: fenomen “djungeltrumman”, på gott och ont.

      Personligen hoppas jag innerligt att alltihop går att avfärda, även om utvecklingen i sig inte talar för det. Inte heller vet jag vad man gör med sådan här information, för att försöka få det bekräftat hos kontrollerbar källa, regering, svensk media eller myndighet innan publicering, torde vara utsiktslöst – och varför beskrivs i meddelandet.

      Var och en får alltså själv ta ställning till innehållet.”

 • RM A F  säger:

  I can tell you all that the muslim invasion is PLANNED by EU masons and bankers. The meaning of this PLAN is to make a nation helpless and lost of Control for the simole people, except for the masons and bankers in each and every EUcountry. They want a controlable masse of people.
  That is also the first PLAN, that made all countries in EU to take monwy frpm peoples wellfare and by member fee, make all the EU counrties poor and helpless. AND WHY ALL THIS BAD PLANS? – BECAUSE THEY PREPARE FOR 3 WORLDWAR AND TO LET BILLIONS OF SIMPLE PEOPLE DIE TO MAKE THEMSELVES AN EASIER AND MORE CONTROLLABLE LIVING AND HAVING THE POWER OF THE WORLD – THEY HAVE PREPARED ONE MAN TO BE NEW WORLD ORDER LEADER – AND HE IS SATAN HIMSELF INCARNATED IN A HUMAN MAN BODY; TO RULE THE WORLD FOR SOME FEW YEARS, AS BIBLE SAY.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>