Spring…

1 oktober, 2016 BloggenJag tyckerMusikSamhälle & politikVideoklipp  2 kommentarer

Facebooktwittermail

“Har man väl börjat definiera människor som ett problem, dela upp oss i närande och tärande, vet man aldrig var det slutar.”

(Socialdemokratiska LT har tagit bort artikeln)
Så motiverade tidningen i alla fall år 2012 varför de publicerade en teckning av Åkesson /sverigedemokraterna som en kackerlacka, som ska bekämpas med giftbesprutning. Eller gas.
Det vet vi nu.
Hur det slutar, när man avhumaniserar oliktänkande. Alla är nämligen inte lika värda.

vardelosa

 

 

Det slutar med att advokat- och asyldrottningen Anne Ramberg vill att pensionärer ska göra avkall även på den lilla välfärd de ännu inte bestulits på (för att klara av den massinvandring som hon tjänar miljoner på) och att mångåriga krönikören på Expressen (tillika Rambergs nära vän) Cecilia Hagen vill utrota oliktänkande med gift. Östermalmskor.

Nu ser det inte bättre ut än att Expressens ”utplåna”-retorik om oliktänkande (alla som inte är “röda”) visat vägen för vad sociala mediers dubiösa gäster hyser för planer och ser dem som legitima att ge uttryck för. Tack, Expressen. Nu börjar ert hatiska arbete bära frukt.

”Åt helvete med alla, vi behöver lite redig röd diktatur så vi kan utplåna fascister och fundamentalister alike”

Var det här det började, den här gången? Med LT ?
Om
kackerlacksutrotningen, med rubriken “Alla potentiellt värdelösa i SD:s värld”, sa de:

“Och vi såg inte det många kommentatorer ser, att vi vill gasa våra politiska motståndare.”

De såg inte vad alla andra såg, precis som idag. Chefredaktör Mattsson tycker inte kritiken “ens är värd att bemöta”.   (Nyheter Idag)

Vi är många utrotningshotade som finns “i SD:s värld”. Och vi växer, alla vi som vägrar acceptera den mångkulturella migrations- hat- och utrotningspolitiken. Vi är många som är lågavlönade och pensionärer, i skottgluggen för Rambergs avkallsbegäran.  Vi som byggde landet och vill ha det tillbaka.
Vi var många som redan då som kallades kackerlackor och numera är vi ännu fler som kallas brunråttor i rännstenen och mänskliga brunråttor, som Hagen vill utplåna med gift.

Det är ju inte bara sverigedemokrater längre, precis som vi varnade för – det är alla oliktänkande.  “Det är vi nu”, sa vi, “vilka fler blir det framöver?” Nu är det alla som inte är “rödgröna”, de som företräds av en plump statsminister som vägrar avgå om han förlorar valet…
Den självutnämnda eliten tycks rusta retoriken för den stunden.

Majoriteten av oss, som inte ockuperat medierna, tv-sofforna, radio och  varenda statlig myndighet och inrättning, inser idag (bättre sent än aldrig) att något viktigt och värdefullt i Sverige har gått sönder och hotar oss.  Att vi inser det, det inser även eliten.  Nu växlar de upp bekämpningen för att tvinga sig kvar vid något som inte är deras och väldigt få vill ha.

Vad är det som håller på att ske i Sverige?

 

 

ctiyxy8wcairhum


För nästan exakt ett år
sedan skrev Hagen, också detta i totalt skrupelfria Expressen:

“Jag kan inte tänka mig något jävligare än att råka ut för dessa fullständigt urblåsta Bajen- och AIK-supportar, jag kan inte begripa att de tillåts bete sig som de gör, det är vidrigt, utvisa dem allihop, jag vet inte vart för jag har svårt att tro att de kan få asyl någon enda stans.
Gör något! Utplåna dem från jordens yta, nu med detsamma, jag lovar att titta bort när det sker.”

Vad vi bevittnar är resultatet av flera års exkluderingspolitisk makthunger i kombination med massmedias systematiska avhumanisering.  När socialister får för sig att de är utvalda och de rätta människorna; då blir de rätta åsikterna en historisk upprepning av misstag och utstuderad grymhet som kostade befolkningar livet.

ctl6prfw8aa81ue

 

Om jag inte hade så bråttom, skulle jag stanna kvar och skriva mer om detta.
Men. Det är dags
att börja springa…

 

 

I only lose my fear when I run run run
I won’t lose a tear when I run run run

And now the time is right so we run run run
One thing on my mind gun gun gun gun
When the children play it’s fun fun fun
But I must go must run run run

We run run runRun run run
Run run run
We run we run we run we run run run
We run we run we run
Run run run and run and run

Now I go to bed and cry cry cry
I pay the price I die die die

Life was easy when I was young young young

 (Junge Junge – Run Run Run ft. Kyle Pearce)

Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Spring…

 • Peter  säger:

  vi har det inte lätt just nu……….. så tack för låtlänken………
  Lite lättare att leva nu……..Junge Junge, ny favorit.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Ja, den är verkligen en favorit.
   Jag spelar den hela tiden just nu, ett slags tröst.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>