“Sluta hyckla Özz”

11 juli, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  7 kommentarer

Facebooktwittermail

debatt
Jag går vidare i alla mina tankar på morgonkvisten, med ett invandrat svenskfientligt exempel, den här gången.

Med 33 år i Sverige säger Özz Nujen i en debatt med Alice Toeodurecu, att han inte flydde till Sverige för att bli svensk, utan för att kunna fortsätta att vara kurd.

Det ska vi acceptera i Sverige, liksom att vårt hemland blir kulturellt oigenkännligt med alla dessa olika invandrares anspråk på att använda vårt land som vore det ett slags brukbart alternativ till Mellanöstern. Fritt att anpassa efter sina egna värderingar och särintressen. (Ja, jag vet att det är de senaste regeringarnas fel, men jag anser att invandrare har eget ansvar med hur de använder alla frikort.)

Vi själva blir främlingar i vårt eget land, vissa av oss är det redan, men det verkar inte vara någon källa till sympati. Att vi börjar må på samma sätt i vårt land som Özz själv flyttade för.

Vi känner inte igen oss på gatorna längre. Inget är vårt, får vi veta. Vi känner inte igen folket, demografin, eller något av det som för oss kännetecknade vårt land.
Vart ska vi behöva fly om vi vill fortsätta att vara svenskar?  Vi är ju redan i vårt land!

Inget lands folk godkänner att deras länder ockuperas av en så onaturligt hög invandring på kort tid att den till och med konkurrerar ut deras möjligheter att få en bostad i sitt eget land!
Svenskar berövas alltså ett grundläggande behov, en rättighet i Sverige, men deras besvikelse kallas främlingsfientlighet? Fy fan för er.

Vad skulle Özz tycka om hans mor kastades ut ur sin bostad i “ett fritt Kurdistan” för att myndigheterna ville ge den åt en turk?

Invandrarna förstår inte alla gånger (tydligen) att den mångkulturella idén aldrig var svenska folkets, utan politikernas. Att svenskarna ilsknar till över detta övergrepp beror inte på någon rasism, utan på att politikerna överskred sina befogenheter och att detta har fått långtgående konsekvenser – vissa irreparabla – för deras folk och land. Det är alltså ingen främlingsfientlighet som ligger bakom “Ge oss Sverige tillbaka”. Vad skulle Özz själv ha sagt?

Min facebookvän Bechir Rabani ger Özz Nûjen ett mycket bättre svar på tal, än jag kan prestera. Jag citerar:

özzSluta hyckla özz. Ditt land el något annat Mellanöstern land hade inte gjort en tredjedel av det Sverige gör för världen idag. Det är lätt att leka hjälte och humanist i andras länder och på andras bekostnad.

Samtidigt som du umgås med “kändisar” och verkar tro att hela Sverige glider på samma räkmacka som du har gjort. Du har använt din hudfärg och ditt snyft om “rasism” som en VIP biljett till “framgång”.

Du använder din “komik” för att sitta och spotta svenskarna i ansiktet och pissa på deras land, samtidigt som du från andra änden försöker uppmuntra kurdernas kamp om rätten till ett eget land. Din nationalism är ok, men svenskarnas försöker du spotta på?

Du är som alla andra Bonnier-blattar på tv, du talar det språket du gör och beter dig som du gör, för att hela din karriär och inkomst är beroende av det. Därför får du medieutrymme, du förespråkar den accepterade formen av människohandel som med tiden kommer att krossa nationalstaten Sverige.

Makteliten använder dig som ett verktyg för att driva fram sin finansiella och destruktiva Globaliserings-agenda. Att förvandla Europa till ett vinstmaximerande arbetsläger där storföretagen och bankerna har talan över folket.

Du sitter och använder folks lidande och misär för att få likes och bekräftelse. Öppna upp ditt eget hem innan du pekar finger, besök ett flykting hem och dela med dig av din oförtjänta lön innan du öppnar munnen.

För just nu ser jag en kurdisk hycklare i jakten på status som försöker sätta munkavel på svenskarna för att de förespråkar demokrati.

Hade Kurdistan haft samma migrationsproblem som Sverige har så hade kurd-demokraterna vunnit utan att ens hålla ett val. Ni hade ALDRIG gått med på att turkar el dylikt hade importerats till ert land utan ert medgivande och utan garantier för att det kurdiska folket alltid kommer att sättas i första hand.

Vem försöker du lura? Och varför försöker du frånta svenskarna samma rätt till att bestämma över sitt egna land?

Bojkotta denna clownen och övriga hycklare. De får sitta som experter på tv i frågor som de inte vet ett skit om. De lever på ert intresse och de sprider hycklande propaganda.

En nationalist förstår en annan nationalist oavsett väder. Man kan inte önska saker för Sverige som man inte hade velat ha i sina länder och samtidigt kalla sig för “nationalist”. Då är man en Kappvändare och dessa är livsfarliga att ha vid makten. Det är pga dessa som våra länder brinner. Lättköpta och egoistiska.”

– Tack.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

7 kommentarer till “Sluta hyckla Özz”

 • Rune Nyström  säger:

  Fantastiskt bra skrivet. Mycket träffande!

 • kenny korén  säger:

  SM i PK-svammel.https://www.youtube.com/watch?v=BQ8J6ZxispI

 • Alex  säger:

  Özz. Gör som andra anständiga invandrare. Håll din kurdiska hemma. Va vad du vill när du stänger din dörr men vädra det inte i allmän åsyn. Du är fortfarande gäst i Sverige, anpassa dig eller dra. Så enkelt är det. Som en utlänning till en annan.

 • Katinka Glahd  säger:

  Och nu när du har opererat bort knycken på din näsa kan du inte komma viftandes med den som en offerkofta.Du har inte kommit till Sverige för att bli svensk säger du.Well have I got news for you,ditt lilla kryp.
  Du är INTE svensk,har aldrig varit det och kommer aldrig till att bli det!ALDRIG!

 • Sten Magnusson  säger:

  Hm, jag undrar i mitt stilla sinne varför artikelförfattaren använder sig av det nedsättande uttrycket “Bonnier-blatttar”.

  Blatte är ju ett uttryck som bara rasister använder sig av.

  Intressanta kommentarer f.ö.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Hej, Sten! Ursäkta att din kommentar blev hängande som opublicerad så länge, jag hittade den i skräpposten när jag skulle tömma den. Kanske för att du använde just “blatte”-ordet? Jag vet inte hur den automatiska svartlistningen av ord fungerar. Nå, det är i alla fall därför jag inte sett kommentaren tidigare.
   Men här är den!
   Jag håller faktiskt med dig. Det är väl ett onödigt ordval, men jag tror att personer som är invandrade själva (första eller andra generationen), som artikelförfattaren, anses få använda vilka benämningar de vill om andra invandrade individer. Tidigare har det varit så med all invandringsrelaterad kritik, ja bara i egenskap av invandringspolitisk kritik, att bara folk med utländskt ursprung kunde ägna sig åt sådant och samtidigt undgå “rasist”-epitet. Med nöd och näppe.

 • Piraten  säger:

  Så jäkla bra skrivet

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>