Skärtorsdag

29 mars, 2018 BloggenFåfängaInköp  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Om ett kort tag kommer jag börja lägga ut litterära avsnitt här – eller kapitel, om man så vill- som kommer behandla delar ur mitt liv. Kanske kan det bli en bok, så småningom, men det är inte det primära syftet.
Jag nämner det bara här, så ni inte funderar på vad i glödheta jag skriver om, egentligen. Det blir i de här fallen inget vanligt bloggande, precis. Inte i särskilt kronologisk ordning heller.

Men. Just i natt, skärtorsdagen, kommer jag lägga ut vad min skatteåterbäring kommer gå till.
Vårens outfit.
Jag är ju en country-girl, så tanken är att kunna passera både skog, skjutbana och civilisation utan att behöva göra några större förändringar i vardagens utstyrsel. Konjakfärgade Boots har jag redan. Är fortfarande på jakt efter skjortor.

Oxford Blue, quiltad väst, vind och vattenavvisande (Klingel)

 

Mona, handskmjuk mockaimitation (Klingel)

 

Chillout Sacramento hatt (Zalando)

 

Det kom en hög T-shirts idag, 7 stycken, från H&M, som jag kom över på REA för ett par veckor sedan. Jag behövde en uppfräschning av basplaggen. Mina t-shits är gamla, utslitna och en del har tappat formen. Misstänker att jag behöver lika många till, men det får vara ett tag. Jag behöver pengar över till krut och kulor också. Snart är det säsong för lerduveskyttet igen och jag mår bättre nu, än i fjol – den övningssommaren försvann.

Uppdaterat:
Jag kunde inte hålla mig. Det blev ett par ankelboots i skinn också. Kom över dem til nästan halva priset  under dagen.
Lagom hög och stadigt klack.
Jag använder mest sneakers och lågboots, men det är ju kul att kunna ha något hyfsat också. Men det är ju inget för skogen eller grusvägspromenader.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>