Situation Sverige

30 november, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  5 kommentarer

Facebooktwittermail

Jag förstår verkligen inte. Det har nyss rapporterats att det finns 34.000 hemlösa svenskar, som man av oklara orsaker inte lägger två fingrar i kors för.
Men när det kommer hit människor från andra länder, som vi saknar skyldigheter att ta emot till vilket pris som helst, så öppnar kommunerna plånboken och betalar 40 miljoner för att de ska kunna bo gratis på hotell.  Vi måste också komma ihåg att det inte är världens mest behövande som betalar sig en resa hit.

I Piteå går man ännu längre och låser dörren för inte mindre än 16 LSS-föreningar för att göra om deras lokaler till asylboenden istället.
Idag törs jag inte ens räkna efter hur många ålderdomshem som gått samma öden till mötes, över tid, och att det bland annat är därför som hemlöshetsstatistiken bland svenskar stiger.
De svagaste grupperna i landet berövar man allt. Till och med vård, en anständig överlevnadsmarginal och tak över huvudet.

Det är däremot viktigt att andra länders medborgare har hem och försörjning i Sverige, än att svenskarna själva har det.
Vad kallar man sådant?
Jag vill verkligen veta det, för jag är inte säkert på att grymheten har ett givet namn än.

“Regeringens statsbudget har ett underskott för vård, skola och omsorg på 50 miljarder kronor de närmsta fyra åren. Det konstaterar Riksrevisionen i sin granskning. Man varnar för stora framtida försämringar och allvarliga problem i det svenska samhället.”

Vad kallar regeringen det vi redan har, och behöver erkänna att de saknar 50 miljarder som gör situationen ännu värre? Men att de ändå inte reflekterar över att de måste stänga gränserna?
Hade vi saknat allt vi betalar för och behöver, och som vi faktiskt förtjänar, om de tagit oss visselblåsare på allvar? Det är ju trots allt våra pengar det handlar om
Ja, jag vill veta vad de kallar den här missriktade välgörenheten mot andra länders befolkningar. Humanitet? Detta sker alltså med svenskarna skattemedel som behövs för deras egna elementära behov. Utan att ens fråga.

Jag är så fly förbannad och äcklad, att jag inte ens känner mig tillförlitlig längre. Vilka är asen som röstade för detta? Sådan här utstuderad orättvis, grov apartheid, är inte möjlig att tåla.
Sammanfattning av Situation Sverige och migrationen, gäller hela Europa:

cyc_quewqaatyut

Det är förstås inga militära tanks, inga soldater, men inte desto mindre en ockupation.


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

5 kommentarer till Situation Sverige

 • Tom Dahl  säger:

  Märklig känsla när man inte längre känner sig hemma i sitt eget land.

  Helt obegripligt hur folk kan rösta på de sju partier som under så lång tid ägnat sig åt att avskaffa vår välfärd.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Det är som en mardröm, och jag överdriver inte.
   Folk har panik.

 • Christer H  säger:

  Hej Victoria. Jag undrar vart tog tagit vägen? Sverige behöver röster som din.Så kontakta mig gärna via vår hemsida.Eller på bifogad mailadress Tack på förhand hälsar Christer H

  • Victoria Wärmler  säger:

   Hejsan!
   Jag är rädd för att jag inte förstår meningen: “Jag undrar vart tog tagit vägen?”

 • Christer H  säger:

  Vår FB-sida: https://www.facebook.com/OberoendePolitiskOrganisation/

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>