Pimpa käppen!

29 oktober, 2018 BloggenMultipel Skleros (MS)  2 kommentarer

Facebooktwittermail

Så sa Louise Hoffsten i programmet “så mycket bättre”. Hon har haft MS i 20 år och är beroende av käpp. Måste sluta trilskas och ansluta mig till käpptillvaron.  Sluta upp med att vackla omkring med närhet till väggarna och möbler, som jag kan ta tag i. Hur illa kan det vara, liksom? Allt är väl som vanligt, fast med käpp.

Kommunen kan komma och hämta sina tråkiga kryckor, för nu väntar jag in egna käppar. Färdigpimpade.

Den här blir bra inomhus. En träkäpp i bok. Den är ju riktigt elegant. På kvällarna kan jag luta den inom räckhåll mot min amerikanska gungstol och ligga och beundra den tills jag somnar. Så jävla snygg.

Den andra – för utomhusbruk, hade jag tänkt mig – är  en mönstrad käpp i aluminium och mycket stabil. Den kan fällas ihop och ser rolig ut. Alla möjliga färger.
Den måste ju gå att matcha med allt, allt?


Trodde att käppar var riktigt, riktigt svindyra, men jag fick faktiskt två stycken för 600 inklusive frakten. Och de lär nog räcka ett tag.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Pimpa käppen!

  • Edward Ulfertz  säger:

    I TV-serien om Doctor House hade han en svart käpp med röda och gula eldsflammor. Det tror jsg skulle passa din personlighet.

  • Victoria Wärmler  säger:

    Ja, kanske det! Det finns ju hur många varianter som helst, bl.a. på Medistore, där jag köpte mina, så jag tror att man har blivit lyhörd för att hjälpmedel faktiskt inte behöver se så förbaskat tråkiga ut.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>