När rävarna vaktar hönshuset

12 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  2 kommentarer

Facebooktwittermail


Just det, det här är
för jävligt. Det finns all anledning att tro att just de här hade starka skäl att stanna, eller skuldsatt sig så hårt för att ha råd att komma, att livet förstördes av ett avslag.

Men då har vi ju sådana där pungråttor till asylaktivister på Migrationsverket som suttit och massbeviljat sina vänner och landsmän en massa obefogade permanenta uppehållstillstånd i strid mot allt vad redan övergenerösa regler gäller, och då blir det så här. Oskyldiga får ta smällen.
– Gah!

“Migrationsverkets lösning för att få slut på vänsterextremister som demonstrerade utanför myndighetens boenden och förvar var att anställa dem. Och innan regeringens åtstramning i invandringspolitiken gick igenom i somras arbetade dessa för högtryck för att bevilja så många permanenta uppehållstillstånd som möjligt.” (Avpixlat)

Andelen bifall ökade från 50 procent i maj till 71 procent i juli.

“Han upplever att självmordsbenägenheten ökat sedan den lagändringen trädde i kraft i somras.
– Det har ökat, tyvärr. Vi möter dagligen ungdomar som hotar med att ta sitt liv”, säger Omid Mahmoudi på Ensamkommandes förbund.

Det är inga fel på lagändringarna. Försök inte påverka dem med den här typen av uppenbar utpressning, för den gubben går däremot inte. Titta på orsakerna innanför väggarna på Migrationsverket istället och på hur dessa har hanterat lagändringarna. Rikta kritiken åt rätt håll. Så här går det när man låter rävarna vakta hönshuset.

Det är inte första exemplet.
Kommuner har gett brottslingar månadslöner för att låta bli att begå brott, vilket naturligtvis ledde till att de fortsatte begå brott och behöll lönen. Polisen har grillat korv och bjudit på kaffe för att stävja stenkastning och bilbränder, och vad fick de ut av det? Kaffe, korv, ett gott skatt och ännu mer bilbränder och stenkastningar.

Det är nu det är så jävla “spännande” att se hur de tror resultatet blir av att ge gräddfiler till återvändande terrorister!  Vore det inte för att det är oskyldig civilbefolkning som får betala priset, och plikta med sina liv, för en utomordentligt korkad mjukispolitik mot primitiva råskinn, så skulle jag slå mig på knäna och skratta.


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till När rävarna vaktar hönshuset

  • Martin  säger:

    Att ge “asyl” till folk som bara haft otur är att bli hela världens socialbyrå. Asylrätten är lika med avskaffandet av sverige.
    För övrigt, vem bryr sig i dagens läge? Gränsen har fallit, vem som passerar den är ointressant i dagens läge.

    • Victoria Wärmler  säger:

      Ja, det finns mycket som skulle behöva korrigeras och det fort.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>