När krisen kommer gör staten som vanligt: skiter i svenskarna

15 juni, 2018 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Sällan har jag läst något som är en så direkt översättning av mina tankar, som av mannen som kallar sig “En Arg Blatte”. Läs!  (Jag citerar en del av det, här under.)

“Om krisen kommer ska du förvänta dig att staten låter dig svälta, ignorerar när dina barn blir våldtagna, nekar dig bostad av respekt för ”allas lika värde”, och låter din mormor drunkna i sin egen skit – precis som svenska staten gör just nu.

Om krisen kommer ska du problematisera patriarkala våldsstrukturer och fundera över ifall det ens är värt att slåss för ditt land. Trots allt, är inte nationer förtryckande koncept? Och borde man verkligen uppmuntra giftig maskulinitet?

Om krisen kommer ska du sitta hemma utan skjutvapen, med noll förmåga att försvara dig själv, medan polisen är för överbelastad att ens kunna svara på larm om brott. För staten verkar vilja att bara kriminella ska ha vapen, inte laglydiga medborgare som kan bruka pistoler med ansvar.

Om krisen kommer ska du fundera över varför du röstade på partier som vill förvandla dig till andrahandsmedborgare i ditt eget land. Globalister som förespråkar öppna gränser över trygga gränser. Politiker som inte behöver bo bland problemen deras politik medför, samtidigt som de kallar dig rasist för att du vågar vara orolig.

Om krisen kommer har du bara dig själv att skylla. För vi alla hade kunnat förhindra detta. Men ni valde att vara tysta istället, för att ni är rädda att bli kallade rasister.

I år är det val. Tänk noga på vem du väljer att ge ditt förtroende till. Kom ihåg att förtroende bör grundas på vad ett parti gjort dom senaste åren. Inte vad dom säger bara månader innan valet, när alla gör vad som helst för röster.

Om krisen kommer – ska du känna dig grundlurad för att du valde att lita på globalister? Eller ska du känna dig trygg i vetskapen att du gjorde rätt val för dina barns framtid?

Vad kommer du göra när krisen kommer?


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>