Mina förslag är inte heller cynism

3 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  3 kommentarer

Facebooktwittermail

Jag är arg, så bitter, att jag kokar.

Nu har vi tagit del av Moderaternas bikter. “De goda föresatserna” kallar de misslyckandet och slår fast att det är “utan återvändo”. Vi ska alltså känna att hoppet är ute och att det är lika bra att vi slutar kämpa emot?    Det är som det gamla uttrycket, som man ska citera med en suck: “så rätt tänkt, men ack så fel det blev”.
Det fanns inget som var “rätt tänkt”, inga “goda föresatser” med att utsätta sin befolkning för skadlig och ruinerande dyr massinvasion från våldsamma kulturer och kalla folket för rasister och mörkermän när de påpekade faktum. Jag kan säga vad det var: psykopatisk ondska och total likgiltighet för andras lidande. Konsekvenserna gick att förutse. I synnerhet som de påpekades och kunde begrundas. I decennier!

Moderaterna tar på sig (nästan) all skuld för landets migrationspolitiska traumatiska haveri. Och skäms. Men rycker på axlarna, för nu finns det inga lösningar så håll till godo, men förlåt så mycket. Reinfeldts högra hand – Mikael Sandström-  kom ut i Kvartal med en stor ursäkt till folket för vad Reinfeldts migrationspolitik ställt till med. Den som han själv är arkitekt till.

moderaternadec2016
Och jag antar att han fått det långt inne sittande uppdraget att göra allt för att övertyga folket om moderaternas uppriktiga intentioner angående sin invandringspolitiska förändring, därför att Anna Kinberg Batra mest gjorde fiasko med sin egen.  Mikael Sandström är ett tungt kort att lägga på bordet och därmed stoppa väljarflykten. Tror man. Roten till det onda ska lugna oss?
Knappast.

Men så här låter det nu:

mdec20161
Ingen trodde alltså på Kinberg Batra, märkte hon, och detta mycket på grund av att moderaterna fortsätter vara i allians med ett parti som (C), vilka är döva och blinda för allting annat, än fortsatt massiv invandring till Sverige. Orsaken till att vi sitter i skiten.
Men.
Mikael Sandström skickar i likhet med moderatledarinnan inte heller några trovärdighetsstärkande röksignaler, som att exempelvis deklamera en insikt om behovet av att lämna sitt samarbete med (C) och söka sig till mer likasinnade samarbetsvägar. Om det nu är ärlig, ny migrationspolitik man vill förkunna, vore det antagligen det enda som kunde hjälpa till.

Väljarna vet ju: centerpartier kommer vara en utmärkt bombmatta för moderaterna att lägga ut för att rättfärdiga att de efter valet (om de vinner) “måste svika sina löften”, ingå avtal med dödsstöten MP, och fortsätta sin husbondes (Reinfeldts) politiska förintelsegärning. “Vi får inget stöd inom alliansen för vår nya politik”, kommer de urskuldra sig, och “vi kan inte klandras för att inte få gehör” inom alliansen. Glada över att ha lyckats manipulera och lura in väljarna i fällan, ännu en gång.

Det sovande folket sover inte lika hårt längre.

Kinberg Batras pliktskyldiga ton och utslitna blick rönte ingen popularitet, så man kallade fram Mikael Sandström. Migrationsarkitekten bakom Reinfeldt. M måtte drivas av dödslängtan.
Sandström gjorde dock ett grundligt (och överarbetat) jobb med att ta sina ursäkter till klassiska molnfria höjder, som han i olika andra andetag effektivt tog tillbaka med ett glidande vänsterinfekterat resonemang som hyllade invandringen.  Han matar oss fortfarande med exempel på den nyttogörande vallonska invandringen som varken var stor eller stannade i flertal, och som dessutom självassimilerades och inte skapade problem.  Muslimsk invasionsliknande försörjningskrävande och ofta våldsam invandring i nutid är något helt annat.
Han kan bara inte låta bli. Han uppfann ju modellen som förstörde landet för oöverskådlig framtid. Kanske för gott. Vi lever mitt i ett avgörande skede för om Sverige som just Sverige kommer finnas kvar till våra barnbarn. Att ha orsakat oss detta går inte förlåta.

Hur tänkte han där?

Hur landade “insikten” om de skador han vållat landet och ursäkterna för detta, i att han sörjer över hur det migrationspolitiska sammanbrottet drabbar invandrarna – inte oss?  Alibiargument?
Det handlar alltid om invandrarnas väl! I all retorik, hos alla debattörer och politiker, från höger till vänster. Nästan samtliga beklagar den misslyckade politiken men bara ur perspektivet hur den drabbat invandrarna negativt, “som kommit för ett bättre liv till det här eländet – vilket svek mot dem”.
Även jag har gjort mig skyldig några gånger till detta. För att få gehör har jag varit noga med att påpeka att politiken “ju även går ut över invandrarna”, för jag har inbillat mig att situationen blir tagen på större allvar om folk förstår att den drabbar de mer värda i vårt samhälle. För det går inte förneka att det är så godhetsseglarna vill att vi andra betraktar invandrarna: som mer värda. Drar de åt handbromsen om de redan anlända invandrarna själva drabbas? Förhoppningsvis, tänker man.
Men icke.

Inte ett ord dock om vilket jävla liv svenskarna har påtvingats! Det är vad folk vill att politikerna åtminstone bekräftar, för att signalera att de verkligen förstått vidden av vad de gjort. Men jag tror inte de vet det, för de lever inte våra liv. Känner inte våra känslor, drabbas inte av konsekvenserna och ser inte vad vi ser.
Det är alltså invandrarna politikerna skriver om, när de beklagar hur deras politik raserat allt för svenska folket, vilket naturligtvis kan ses som enda sättet att få vänsterliberalernas acceptans för sin omsvängning, men det är i så fall en feg och fruktansvärt ohederlig motivering. Erkännandet om vart de själva har tagit debattklimatets ärlighetsskräck och invandrarångest har alltså långt kvar att gå.

“Det är svårt att erkänna att man gjort fel, särskilt om konsekvenserna blivit allvarliga.”

Ja, och ännu svårare är nog att erkänna hur “detta fel” har förvandlat hyggligt folks sociala liv till utstötta helvetet. De som gjorde fel straffade alltså dem som hade rätt i sina åsikter om just det. De blev över en natt “rasister”.
Just det.
Över en natt kunde upplysning om en omtyckt sedan många år välbekant kollegas partitillhörighet förvandla hennes ställning till en smittsam människa som alla inte ville men av rädsla måste ta avstånd från för att inte själva dras med i dåligt rykte. Bli misstänkta för att ha samma åsikter.
Tidigare så säkra jobb rök och vikariat rök, ursäkter för att inte luncha, prata i samförstånd om samma saker eller umgås som vanligt haglade, affärskontrakt bröts hastigt med undanglidande dåliga (aldrig uppriktiga) undanflykter och känslan av pålitlig gemenskap blev tunn som smörpapper.

Få kan föreställa sig hur det är att ha varit samma fullt accepterade människa med oförändrade värderingar som man alltid varit i 50 år men plötsligt behandlas av samma människor som om man bytt identitet.  När det i själva verket var de själva som ändrat sig 180 grader. Till synes. Den där teatern, falskheten kommer jag aldrig varken förstå eller förlåta. Det är svårt att beskriva förvirringen man reste genom. Samma jävla “kompisar” med exakt likadana värdringar och politiska åsikter höll plötsligt sina värderingar och åsikter godare än mina, fast det inte fanns någon skillnad på dem.
Det enda som hade hänt, sedan sist, var att det blivit känt att mina likadana värderingar fanns i SD och deras exakt likadana dito fanns kvar i socialdemokraterna eller moderaterna. Det gjorde mina en gång också, innan jag insåg att det var fel parti för dem. Partierna var nämligen inte samma partier, som de en gång varit. Jag bytte bara till rätt arena för mina gamla vanliga åsikter, medan de flesta andra stannade i partier som utvecklats bort från deras. Ovisshet om det, vana, likgiltighet eller lathet. Oförmåga eller ovilja att se att våra gamla vanliga partier inte längre överensstämde med våra värderingar. Vi var desamma, men inte partierna.

Idag finner jag det för gott att inte ha mina samma åsikter i något parti över huvud taget. Det finns ingen poäng med det, eftersom partitillhörigheter – bevisligen – inte säger ett skit om vilka värderingar du faktiskt har och vem du är som människa.

Nå.

Vi har våldtagits på löpande band, mördats,trakasserats, misshandlats, rånats, fått våra husdjur skändade, påtvingats djurrättsstridig halalslakt, krävts att göra avkall på våra vanor, normer och traditioner, fått dem omdöpta till “ljusfester” och “vinterfester” och berövats adekvat vård i rätt tid, bostäder, valfrihet och all trygghet…men gruppen det är synd om är inte den som påtvingats detta utan grupper som politiken, mot vår vilja, släppt in här för att åsamka oss detta.
Få utvisningar för bestialiska brott.  Kaffe och grillkorv mot bilbränder och stenkastare istället för en spark ut ur landet utan möjlighet att komma tillbaka eller med någon “etableringspeng” på fickan. Lägg av! Att komma som invandrare och begå brott mot det land och folk som givit dem en ny chans, måste vara det värsta brottet man kan begå, men vi har knappt något straff för det. Det är går helt emot den allmänna rättsuppfattningen, som lagar måste överensstämma med för att ha förankring.

Sandström varvar med blixtbelysning, som detta:

moderaternadec2016

Säger man “fattiga människor” vill man bara väcka skuld, inte lösa folkvandringsproblemet som ligger just i att vidta de åtgärder som redan finns, men som man hittat tusen omvägar runt för att slippa. Man har helt enkelt struntat i utlänningslagen och tillåtit att samma trend satts i system genom varje berörd myndighet. Att ta egna initiativ i strid med utlänningslagen och spela god med folkets skattemedel har belönats. TV-journalister skryter om att ha ägnat sig åt människosmuggling genom sina uppdrag. Vi ska uppfatta det som godhet, men mot vem gör gärningen gott? Egot.

Vi har alltså inte problem med “fattiga människor” per definition, utan problem med att lagarna inte följs och med att religiösa invandrare tar med sig hemlandets konflikter och sina konfliktskapande religionsuppfattningar och värderingar hit! På så sätt fortsätter de olösliga konflikterna – i nya och ännu fler länder. Våra.

Man får bestämma sig för vilka som faktiskt behöver skydd. Tar man emot de förföljda kan man inte även ta emot förföljarna. Men regeringarna har både velat äta kakan och ha den kvar, så istället har vi fått nya resurskrävande problem med att hålla konfliktgrupper åtskilda i Sverige. Det hade man inte heller tänkt på.
Man kan inte bekämpa hedersmord och allsköns hedersproblematik med att samtidigt tillåta en generöst uttolkad religionsfrihet åt en frihets- och jämlikhetsfientlig religion. Religionsfrihet kan inte åberopas när utövandet inskränker på andras fri- och rättigheter och det är exakt vad islam gör och kräver. Inse det!

Stoppa muslimsk invandring, eller gör valet av Sverige så oattraktivt som möjligt för dem som inte kommer hit på flykt från islam och deklarerar att de vill lämna islam. Riv moskéerna, bygg inga nya. Kasta ut IS-mördare och neka dem ett återvändande hit.  Häv omgående både medborgarskap och permanenta uppehållstillstånd för dem som åker på “semester” till de länder de bevisligen ljugit om att de flytt från och kontrollera deras resväg och slutdestination så att de inte bara utnyttjar omvägar. De är inte välkomna tillbaka. Vem fan betalar för resorna, förresten? Hur många chartrade plan om dagen lyfter egentligen “hem” med alla dessa “fattiga människor”, som Sandström talar om?

Förbjud religiös klädsel i offentliga allmänna rum och i arbetslivet. Ge fan i att tillåta “bönerum” överallt. Förbjud även importerat halalslaktat kött, för i koranen finns faktiskt godkännande för att äta vilken mat som helst om inget annat erbjuds. Vad gör vi då? Erbjuder sonika inte halalakt. Case solved.

Alice Teodorescu reagerade, den här gången kraftfullt:

Jättebra att AKB, Billström och Reinfeldts statssekreterare medger att de hade fel. Men allvarligt talat, det har gått två år sen valet, M ligger illa till i mätningarna och migrationstabut bröts av S förra året. Det finns ingen trovärdighet i att komma nu, när det är totalt riskfritt, och säga det uppenbara. I min värld är det enda hederliga som kan återuppbygga förtroendet att de som piskade folk till lydnad under Reinfeldt (och som nu plötsligt sett ljuset när det gynnar karriären, liksom det då gynnade karriären att förneka) lämnar sina platser till förfogande. Om M ska ha minsta chans är det just vad som måste ske. Omläggningen av politiken blir annars bara platt.

Vi som sade något offentligt, oftast med invandrarbakgrund, har fått betala ett mycket högt pris. Jag har fått dödshot. Om inte jag hade haft en chef med ryggrad på GP hade jag förlorat jobbet och fått karriären förstörd av alla smutskastningskampanjer som riktats mot mig senaste åren. Jag är så less på ryggradslösheten och lismandet. Det är för fan ett lands framtid ni leker med.

Strålande. Men en brasklapp har jag: vaddå “oftast vi med invandringsbakgrund som sa något offentligt”? Det var de ju bara de som någorlunda riskfritt fick/kunde uttrycka någon kritik i “godkända” forum, just för att de var i skydd av sin invandringsbakgrund! Hur tror man då, att det är för alla andra?

Egentligen sägs allt som behöver sägas, i Tobbes medieblogg. Men jag vill ändå lägga fram några egna tankar. Många. I sådana här sammanhang är jag inte särskilt angelägen om att svarva mitt språk för att inte stöta mig med någon, så jag tänker trycka extra på några punkter och bidra med lösningar, som jag ju redan tafsat en del på. Möjligen för att ingen annan törs föreslå dem högt.
Det är inga strålande eller lättvindiga lösningar, jag är (som sagt) inte ens ensam om dem, men det är i alla fall förslag där inget parti anser sig ha några alls att komma med och därför ger sig på det enda parti som inte varit med om att skapa det här helvetet med hån för att de inte har ett enda förslag.
Deras förslag var ju att inte skapa problemen som de övriga gick all in för. Övriga partiets avståndstagande och vägran att involvera SD i något samarbete i någon fråga alls, kan sverigedemokraterna nu dra gigantisk nytta av nu. Och det är de övriga partiernas eget fel.

Vad anser moderaterna att lösningen på problemen, som man lagt i medborgarnas vardagsrum, då är?

“Det finns inga förslag på hur de faktiska problem som vi står inför ska hanteras och inte heller på hur denna massiva utvisnings­politik skulle kunna genomföras” (Mikael Sandström)

Vad sägs om något ni aldrig provat men som alla instinktivt vet är det mest effektiva och snabba?
Stryp förturer till bostäder. De egna medborgarna måste ha dem först, inte bara för att det är deras medborgerliga och moraliska rättighet, utan för att kunna arbeta och betala skatt till all den här skiten ni ställt till med.

Avsluta vartenda bidrag, slopa permanenta uppehållstillstånd och ställ höga krav för eventuella framtida medborgarskap (gör medborgarskapen laglig att ompröva vid grov brottslighet); förbjud all sorts anhöriginvandring som inte kan självförsörjas (inklusive bostadsförhållande), och låt detta bli signalpolitiken utåt!

Dela aldrig ut annat än matkuponger och second hand-kläder, i något fall. Är man på flykt och inget äger och har, är man tacksam för det och motiveras kämpa för att arbeta sig fram i samhället. Eller hålla till godo, trygga, i väntan på återresa när hemlandet är lugnare.
Det är våra premisser och vår kultur som har företräde, eller full frihet att välja andra länder om det inte passar. Primär existensminimum. Det är inte medborgarnas sak att hushålla utlänningar med sekundärt överflöd som cigaretter, mobiler, betalkort, resor och nya barnvagnar med mera, något som vanligt folk inte har råd med ens för sin egen del.
Inga barnbidrag eller andra favörer kopplade till föräldraskap för personer som inte är födda i Sverige; det är en medborgerlig förmån för barn som är födda här som svenska medborgare.
Sverige “splittrar inga familjer” (utpressningsargument). Dem har de själva splittrat när de lämnade sina familjer, och vill de återförenas med dem får de göra det i hemlandet

Skadeståndsansvar för bilbränning, stenkastning och vandalisering som i brist på egna medel görs till familjens solidariska betalningsansvar. Då kommer de hålla reda på varandra.
Det är inte mer kollektiv bestraffning, än att det är att tvinga premiebetalare och skattebetalare stå för sabotagenotorna efter människor de inte valt att ha i sitt land men som däremot valt att komma hit och förstör för andra.

Förbjud dubbla medborgarskap för politiska uppdrag och i militära- och försvarsangelägenheter. Vi kan inte ta risker med att man har andra eller tveksamma lojaliteter i ärenden som rör rikets säkerhet och demokratiförsäkring.

Sist men inte minst: gör helt klart att islam inte har religionsstatus i Sverige. Det har snabbare tänkande länder sett till, vilket är helt korrekt problemhantering och bäst förenlig med övriga mänskliga rättigheter. Vi kan inte tillåta att stenåldersideologier, som i valda delar hotar hela mänskligheten, får sätta den sociala och politiska agendan och dominera våra egna värderingar och traditioner, som nu skett. Det är så islamistiska stater bildas, vilka västvärlden å andra sidan fördömer och bekämpar annorstädes, utan koll på att de själva förvandlas till samma sak inifrån på hemmaplan, genom att ta emot massiva flyktingströmmar därifrån.

Ni, i senaste regeringar, har gjort precis raka motsatsen till vad den breda allmänheten efterfrågar. Lyssna på några förslag, som ovan, och börja jobba. Ni har äntligen märkt att er melodi inte fungerar, men aviserar ju inte att ni tänker göra annorlunda, utan att det inte finns något att göra!

“Det finns inga förslag på hur de faktiska problem som vi står inför ska hanteras och inte heller på hur denna massiva utvisnings­politik skulle kunna genomföras.”

Inte? Ni fortsätter släppa in muslimsk probleminvandring och vräker oss i det här skenhumanistiska ändamålet från våra bostäder och alla våra lokala sammanhang och gör precis allt för krama blod ur en sten (bostäder ur kommunerna). Ni sätter hoppet till några inbillade medborgerliga magiska krafter (nu duger vi) att lösa och stå ut med vad ni själva har skapat, men ni ämnar inte ens vrida om orsakskranen för att hjälpa till det minsta. Ni är landets rena rama självmordspatrull!

Ni slösar bort våra medel som skulle gjort stärkande nytta till både svältbistånd och på helt andra utvecklingsområden inrikes, dem vi betalar skatt till, genom att slänga in dem i meningslösa integrationsprojekt och jönsiga identitet- och rasistprogram/organisationer som motverkar sitt eget syfte och bara plågar och hånar människor som inte har “rätt” bakgrund och hudfärg – nämligen ursprungsbefolkningens! Det är ju för fan sinnessjukt.

Hur integrerar man invandrare i det svenska samhället genom att döpa om Lucia till “ljusfest” och Julen till “vinterfest”, och samtidigt beröva svenskarna sin tradition och högtidsstämning? Är det över huvud taget en mångkultur ni eftersträvar då, eller något helt annat? Svara på det.

Ni är till och med föräldrar till den värsta sortens rasism som sett dagsljuset i Sverige i modern tid och som ni utan samvetsbetänkligheter eller självrannsakan skyller på dem som utsätts för den. Som ni därför förnekar existensen av.  Dubbelt svek, dubbel kränkning i ordets rätta bemärkelse.

Sverige 2016.
Svenskar och vita kan inte kränkas, svenskar och vita kan inte utsättas för rasism eller andra hatbrott, så vad florerar i Sverige? Rasism och hatbrott mot främst svenskar och vita. Riskfritt, uppmuntrat genom lagtillämpning. Frånräknat era egna importerade konfliktgrupper som hatar och ser ner på både oss och varandra, så är det främst svenskarna som drabbas. Man börjar göra något åt problemen med att vrida av kranen!

Man tittar också inåt i den genomruttna dubbelmoraliska politikerkulturen.
Statligt sanktionerad grov diskriminering, ren grundlagsvidrig sådan, tillät exempelvis Åsa Romson (MP) att under politikerveckan i Visby säga att vita heterosexuella män inte är människor som alla vi andra. Gudrun Schyman är ännu en pärla på diskriminerande utfall, partiledare i FI. Utan repressalier. Hade Romson istället sagt “svarta homosexuella män”, så hade hon fått fängelse. 3 gånger. För varje diskrimineringsgrund.
Vad jag vill komma fram till, är: vad har vi grundlagen mot diskriminering till, när till och med politiker fritt får uttrycka sitt förakt mot vissa hudfärger, sexuell läggning och könstillhörigheter? Politikerna, förebilderna, är dem som lättledda folk tar efter ute i verkligheten och som journalister använder som mått på vilken retorik och vilka värderingar som är ok!
Och så undrar samma as varför hatet växer?

Ni kastar bort hela landets framtid på att fokusera på skattesubventionerande “enkla jobb”, som det av en anledning inte finns naturlig efterfrågan på, samt kräver en samhällsutveckling på 100 år bakåt i tiden, när alla andra friska länder eftersträvar en normal utvecklingslinje för västvärlden. Folk som vår arbetsmarknad inte har något behov av ska inte släppas in i landet som “arbetskraft” bara för att de vill ha ett bättre liv, och då får det på andras bekostnad, för bättre liv vill vi alla ha. Hur vi än har det.

Fungerande och problemlösande länder kallar ni högerpopulistiska och rasistiska. Det visar att ni inte vet vilken jävla politik som ni ber folket om ursäkt för!

Ta bara bort allt lagstöd för att ge illegala invandrare (eller någon annan invandrad grupp) gratis tandvård, som inte ens är en medborgerlig förmån. Fattar ni inte hur provocerande det är för människor som lärt sig att ingenting är gratis, och att allt ska vara rättvist, men ändå har svårigheter att få råd med tandläkare för egen del?
Eller säger ni fortfarande att de här reaktionerna bara är typisk svensk rasism?

Ta bort 50-lappen som det kostar en invandrare att i princip ta hela familjen med sig och bosätta sig på akuter med ett simpelt sendrag, bara för att de har både tid och råd med det. De skapar vårdköer som får våra egna medborgare att till och med dö i brist på resurser. Vi tvingas skicka våra egna barn och oss själva utomlands för vård som inte kan anstå! Och betala för det.

Vad är det ni inte fattat?
Det är rättvisare att ge våra egna medborgare gratis tandvård på statlig bekostnad, för de har åtminstone betalat för det, än ett halvt tandlöst MENA-land som inte bidragit med en spänn och vars tandstatusar vi inte har det minsta ansvar för. Inte heller behöver de nytt garnityr för att söka jobb som de inte kommit hit för eller som några av andra sorten inte är i stånd att få, även om de vill. Men det behöver vi som förväntas bära allas försörjning på våra axlar!

savethis

Du är inte bortglömd, du heller, Anne.

Allt åt alla. Men ni kan inte öppna era hjärtan för att lägga eller låna en enda krona på att skapa ett jobb åt Emil, 20 – eller Karina 30. De får söka framtiden utomlands därför att deras land svek dem. Inte ens för Asta 85 – som betalat skatt i hela sitt liv för den förmånen – lägger ni en krona för att hon ska få näringsrik, god mat och tillräcklig omsorg, inte heller för att en LSS-beroende kvinna ska slippa dö på en allmän toalett.

De svagaste (också de som blivit utslagna av er mobbnings- och diskrimineringspolitik) får dra runt hemlösa tillsammans med nu 34000 andra svenskar (mörkertalet?) som saknar bostad, bidrag, jobb och överlevnadsduglig pension och måste leva på förnedrande soppkök.
De undrar vart Sverige tagit vägen, för de känner inte igen sig i det Sverige de skapade åt sig. De är inte omhändertagna av sitt eget land, som fylls av hundratusentals hänsynslösa utlänningar med vidriga värderingar som vi aldrig kommer att dela eller acceptera.

De skriker dessutom ut att de hör hemma här och har samma rätt till vårt land – därför att moderaternas Reinfeldt har slagit i dem att Sverige tillhör invandrarna! Det tar de som intäkt för att det går bra att döda och bestjäla oss. Landet är ju inte vårt längre. Och dessa invandrare, som Sverige tillhör, de överlever inte ens här utan att äta D-vitaminer, vilken borde vara fullt tillräckligt för att bevisa vilka felaktiga breddgrader de befinner sig på. Det är naturen, inte rasism.  Ett hemland har man för att man föds i det, inte för att man tror att man kan ge bort det,

Det enda ni har kommit på är hur ni ska exkludera, över- och straffbeskatta och jävlas med den svenska befolkningen och kalla dem rasister och mörkermän om de med all rätt har invändningar mot vanstyret.   Vet hut!

Du “skäms” över något du inte lade två fingrar i kors att förändra när du hade chansen i 8 år. Men nu ska vi tro på andra bullar, fast du säger att du inte vet hur du sätter på ugnen?

Människor som saknar naturliga förutsättningar att fungera och leva med västerländska värderingar, ska helt enkelt inte placeras här, utan så nära sin naturliga miljö och kultur som möjligt.  Vilka tror ni annars att ni är? Gud?

Lånad från Tobbes medieblogg. "Redan på 1980-talet fanns det människor som varnade för denna förutsägbara utveckling. De skulle demoniseras under de kommande 25 åren."

Lånad från Tobbes medieblogg. “Redan på 1980-talet fanns det människor som
varnade för denna förutsägbara utveckling.
De skulle demoniseras under de kommande 25 åren.”Ni förändrar ett helt land för dem som fötts här och bara ville förvalta vad deras tidigare generationer framgångsrikt efterlämnat, men som snart inte kan bo kvar på sin egen lilla fläck i världen – tack vare er.
Bekymrar ni er om vart svenskarna ska ta vägen eller vem som tillgodoser deras mänskliga rättigheter och behov? Vilka som ska bevara deras traditioner och värderingar, när ni lagt alla deras pengar på att ersätta dem med islamisering i sitt eget fosterland? Vilken kränkning kan bli större?
Som om det inte fanns tillräckligt med islamiserade länder i världen att bo i, och 6,7 miljarder muslimer, men bara ett enda Sverige och knappt 7-8 miljoner svenskar.

Folk som bara är här för att suga ut svenska folkets skatteförsörjda system, och i övrigt bara jävlas tillbaka, kommer fly ut ur landet fortare än ni hinner blinka, om ni bara ändrar strategi och stryper bidragen för att motivera ett frivilligt lämnande. Gör ni inte det, har medborgarna (väljarna som ni kallar dem) en enda fråga kvar: vad får ni personligen i utbyte av främmande makt för att göra oss detta? Vems intressen styr er?

Det här gäller er moderater i lika höga grad som nuvarande regering, eftersom ni vill föreställa en “opposition” som inte utgör någon sådan, samt vägrar ta över ansvaret, fast ni skulle kunna och med stöd av ett parti som obegripligt nog vill ta i er med tång med tanke på vad ni utsatt det partiets väljare för. Översätt era nya insikter i omedelbar handling, eller säg upp er – som Alice rekommenderade. Avveckla ett parti som som gjort mer skada än nytta.

Vi här på marken, vi har faktiskt förslag. Jag har nuddat vid några drastiska, men nödvändiga.

“Det kommer bli kaos, invandrarna kommer hämnas om vi drar in bidragen”, varnar många. Och vad har vi redan nu, om inte kaos? Och vad kallar man det som “rötinvandrarna” gör idag, trots att de får allting serverat?  Jag hoppas att jag inte behöver understryka med en brasklapp om att jag inte talar om alla invandrare, utan om dem som skapar problem och skadar oss och visar hur de föraktar oss. Ingen sund regering skulle låta det ske utan att minst döma till utvisning. Ett konsekvens vi sett minst av.

Det blir mer kaos, en övergångsperiod, men…

– Bring it on!
Vi har inget att förlora längre, så sätt igång med åtgärder som i första hand får välfädssnyltarna att frivilligt packa ryggsäcken.  Så illa är det och så långt åt helvete har migrationspolitiken gått, att det faktiskt är detta eller gå under vi har att välja på.  Vi försökte avstyra att vi nådde ända hit, men nu är vi här, och ni ber om ursäkt för att det “blev så”.

ConWAS7W8AE1Qr1

Vi menade faktiskt allvar när vi förutsåg ett inbördeskrig, som faktiskt har pågått och pågår sedan flera år utanför er bekväma tillvaro där era egna löner är det enda som vägleder era gärningar och val. Hur gör vi inte konsekvenserna av det värre?  Har ni ställt er frågan? Ni har inga som helst val.
Nu lyder ni befolkningsmajoriteten för en gångs skull, eller så har ni inte ett dugg i maktens korridorer att göra. Punkt.

Mikael Sandström. Han vet nog att han en dag borde ställas inför rätta, för vad han har gjort mot svenska befolkningen. Att han inte är ensam eller att det finns andra som bär ansvar, är ingen förmildrande omständighet.
Jag ogillar mycket, mycket skarpt att sverigedemokraterna över huvud taget funderar på att samarbeta med dessa, som inte är annat än förrädiska kappvändare.

Vad de två senaste regeringarna har gjort mot svenska folket finns det inga formulerbara ursäkter för.  Jag pratar om ett upplevt behov hos folk av civiliserad vedergällning. De ska inte komma undan med att bara erkänna “misstag”, som fått sådana oerhörda konsekvenser för en hel befolkning. De ska inte belönas med några passerkort och deras gärningar ska inte falla i glömska; de ska inte bli inramade med fortsatta förtroende, nya statustjänster och hisnande löner som de hittat på och regelbundet höjer åt sig själva, men skiter i de sämst avlönade.

Var metoderna civiliserade när de utsatte oss för det, utan minsta skäl, så är det civiliserat mot dem själva nu när skälen finns.  Det är en primitiv men högst verklig upplevelse som jag delar med många. Ingen har ju bett om att få den upplevelsen. Inte den heller.

Tänk på alla dessa moderata “undersåtar” som teg och tryckte på knappar i 8 år medan vansinnet tog form och accelererade, fast vi skrek. Som medverkade till mobbningen av oliktänkande, till att demokratin urholkades, och nu vill “kommit till insikt” när vindarna vänt och ha folkets förnyade förtroende? Det väcker anstöt.

Vad ska vi med svikare till, har de tänkt sig?
Passiva, fega klisterrövar som bara suttit och helt oreflekterat gjort vad som helst mot andra och rättfärdigat det som “godhet och välvilja”, för att inte personligen missa ett enda behagligt stänk från köttgrytorna.

Vi står här och har fattighus och inga pensioner att vänta. Löss och TBC har vi redan fått (tillbaka efter flera decennier), eftersom det är humanare att riskera livet på en hel befolkning än att kränka en invandrare som behöver behandling, till och med för sin egen skull.

Konstaterandet “vi gjorde bara vårt jobb, som ledningen förväntade sig av oss” ska fan inte vara en ursäkt, utan en anledning att få sparken utan pensioner. Istället har de under tiden de svält ut våra pensionärer höjt sina egna löner med tusentals kronor -regelbundet. De fötjänar bara motsatsen. Politiken ska vara ett kall, något man offrar tid och energi för – inte ett yrke som man kan göra sig själv och sina vänner förmögna på, hur illa man än gör ifrån sig. Man vill bara spy.

Jag fattar inte att de vågar se vanligt folk i ögonen ens, men det gör de ju egentligen inte heller och har aldrig gjort.


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

3 kommentarer till Mina förslag är inte heller cynism

 • Edward Ufertz  säger:

  Starka ord, men ack så sanna!

 • Tom Dahl  säger:

  Då är vi två som kokar men innerst inne är jag mest orolig för mina två blonda döttrars framtid.

  Våldet breder ut sig över vårt land som en stor okontrollerad skogsbrand.

 • Lite  säger:

  Glimrande Wärmler, Glimrande!
  – Förutom alla fantastiska mångkulturella egenskaper som tex girighet som driver hit särskilt unga män, befarar jag att vi kan lägga till egenskapen feghet. Jag har tittat på en karta över värnplikt i världen:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4rnplikt#/media/File:Conscription_map_of_the_world.svg
  …och tycker mig se ett samband mellan värnpliktsländer och våra kulturberikare. Men jag har väl fel, Migrationsverket skulle väl aldrig släppa in giriga desertörer. Fast tänker man på det så är ju det också berikande; Vi svenskar har ju praktiskt taget noll erfarenhet av människor som inte anser att man måste kämpa för sitt land.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>