Min egen Springare är bara en tanke

8 februari, 2017 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

Facebook-aktivism

Vore det inte en idé att räkna ut hemländernas existensminimum (försörjningsstöd) för ekonomiska migranter som inte har några planer på att anpassa sig till ett svenskt samhälle, vare sig juridiskt eller värderingsmässigt, och skicka hem dem med det? Månadsutbetalning i hemlandet.  Kostnaderna i hemländerna brukar i regel inte vara ens hälften, mot i Sverige.

Vi används ju i alla fall som socialbyrå, mot vår vilja och till en högre levnadsomkostnad- plus alla svindyra konsekvenser för oss.

Vi skulle alltså tjäna på det, jämfört mot nu, genom att vi i gengäld slapp en gigantisk storlek av den resursdränerande kriminaliteten och brottsoffer, överbelastningen på vården, segregerade skolor och bostadsområden, bostadsköerna, den ovälkomna islamiseringen av landet, de osmakliga särrättigheterna och de hopplösa integrationsprojekten som äter skattemedel till ingen nytta.

Många sticker inte ens under stol med att de hatar Sverige och föraktar svenskarna; de trivs inte, vill ha sharia-lagar, och är här enbart för livstids försörjning. Varför i helvetet ska vi gå på knäna på grund av dessa?  De som inte är här för skydd, utan bevisar sig genom att åka hem på semester, är själva ansvariga för sina liv och egenförsörjning.
Det bättre förslaget, att helt dra in bidragen, kommer ( som säkert konsekvensmedvetna redan vet)  inte ske utan hämndlystna upplopp och rent av inbördeskrig. Mitt förslag skulle vara lugnare och till betydligt mindre kostnad. Inbillar jag mig.

Vad tror ni?

Jag vet att det är ren muta och ett försök att köpa sig fri, men det är i alla fall bättre än hur vi har det. De politiskt korrekta skulle på så vis kunna fortsätta känna sig goda och därför kunna godta kompromissen, och vi andra skulle få andrum under tiden som vindarna vänder och man kan avveckla distansförsörjningsverksamheten.

Jag skulle ju hellre ge 75 miljarder till UNCHR (till de verkligen behövande och på flykt) och i gengäld stänga dörren för ytterligare mottagande. Men det är ju med den skillnaden att vi då fortfarande har de fientliga rötäggen kvar som belastar systemet till det yttersta och är en fara för allmänheten, och som inte tänker lämna eller ge upp TUT och PUT eller de medborgarskap som de fått på felaktiga grunder, utan att tjäna på det.

Jag försöker, åtminstone. Så här kan vi i alla fall inte ha det.

Detta skriver jag i anslutning till att alla vid det här laget är bekanta med örebro-polisen Peter Springare, som nu i veckan öppnat Pandaoras ask med ett öppet Facebook-inlägg.
I skrivande stund har 123 300 anslutit sig till gruppen “Stå upp för Peter Springare” för att visa sitt stöd och medhåll. Många avstår från att trycka på gilla-knappen i rädsla för sociala repressalier, har de kontaktat mig med privat meddelanden för att berätta,  vilket belyser hur angeläget det är att öppna debatten på ärliga premisser.
Jag bidrar med mitt inledande förslag, det är ungefär det jag kan. Detta för att vi – handen på hjärtat – vet att de flesta “asylsökande” har kommit hit på grund av en felaktig och destruktiv signalpolitik. Många kriminellt belastade och på flykt undan rättvisan i sitt eget land, redan när de kom. Jag känner ingen solidaritet med dem, för de känner ingen egen.

Egentligen har Springare sparkat in en öppen dörr. Han meddelar på intet vis något som överraskar medborgarna, detta är allmänt känt, men de som kontrollerar makten lyssnar inte nedåt.
Springare kostar på sig det här, slänger sig själv till vargarna som långsamt kväver både andra, landet och sig själva i sin avskydda politiska korrekthet, och han gör det för att han är medveten om att han i alla fall inte har långt till pension och inte har några intressen att bevaka. Han vet att både kollegorna och medborgarna står bakom honom.

Han skrev:

“Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige.
Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan!!!!”

Leif GW Persson, fylltratt och kriminolog, håller med. Men brasklapparna, som hänger kvar i de politiskt korrekta gardinerna som en tvättinstruktion, måste tydligen fram:

“Men han tycker att Springare ger en missvisande bild av helheten. Majoriteten av alla personer – oavsett ursprung – är skötsamma och hederliga, menar professorn.”

Ja, eftersom folk inte kan tänka själva, så måste man belysa det, eller hur? -Hallå! Vi vet faktiskt att de flesta är “skötsamma”, det är bland annat de skötsamma som håller med Springare.  Bara en sådan sak belyser med all önskvärd tydlighet att kriminaliteten i landet förstör för alla.
Men nu är det inte de hederliga debatten om kriminalitet handlar om, så vi behöver faktiskt inte växla in på någon metadebatt om vilka som är hederliga eller ej. Äpplen och päron, liksom. vi kan den läran, Frågan är om regeringen kan det! Det är vad det ytterst handlar om.

“Och han ska hålla käften om vad som ligger på hans skrivbord. Det får han prata om när det finns en dom som vunnit laga kraft”

Han ska inte alls hålla käften om det, så länge han inte diskuterar några enskilda fall som pekar ut identifierbara individer och föregriper rättssak. Vad han har gjort är att räkna upp typiska namn, som var och varannan heter och just för att var och varannan heter så. Han har inte diskuterat några ärenden eller yppat uns som går att identifiera någon på.

Faktum är, att vi har rätt att veta (eller snarare få bekräftat) “vad det ligger på polisernas skrivbord”, så länge inget avslöjas som identifierar någon. Många har ju för fan inte ens något ID.

Fler poliser vill stötta Peter Springare. Nedan förekommer två av dem alla.

 

Ytterligare en polis som stöttar Peter Springare,
 
 
“Jag har jobbat i yttre tjänst mer än 43 år. Delar till 100 procent Peters uppfattning i denna infekterade fråga. Våra chefer vågar inte ta ställning i någon riktning. Som ni ser så är det ingen hög chef som har vågat ge Peter stöttning. Istället införde man kod 291, som mörkar all information om den invandringsrelaterade brottsligheten. Se bara på fotoförbudet på polisstationen. Skrämmande i dagens Sverige.
 
Till råga på allt så anmäler polismästaren själv myndigheten. I stället för att stötta sin personal. Annars så blir cheferna förflyttade om dom inte dansar efter Rikspolischefens pipa. Den svenska allmänheten måste få reda på alla fakta nu. Jag förstår att yngre poliser kanske inte vågar gå ut och kritisera cheferna, eller gå ut öppet och stötta Peter. Då är det slut med en kommande karriär. Då de söker tjänst så blir de klassade som illojala mot arbetsgivaren.
 
Själv skall jag snart gå i pension, så mig kan de kritisera för min ståndpunkt. Jag har tidigare kallats in till cheferna för korrigering då jag hade åsikter på detta forum. Tror nu att bollen har kommit i rullning och att vi kanske kan få de styrande att öppna ögonen och inte längre förneka sanningen. LIVE STRONG Tomas Åsenlöv, Cykelpolisen, Storgöteborg.”

Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Min egen Springare är bara en tanke

  • Tom Dahl  säger:

    Bra sammanfattat som vanligt förutom att jag inte gillar förslaget med att idka social verksamhet i andra länder. Hjälp till UNHCR tycker jag vi skall fortsätta med när våra finanser tillåter det.

    Jag förvånas varje dag att vanligt hederligt folk fortfarande ämnar att lägga sin oerhört dyrbara röst på ett av de sju partier som gemensamt under en så lång tid förstört vårt land.

    Till slut så kommer någon att bli tvungen att ta tag i den eskalerande brottsligheten. Ju längre man väntar ju blodigare kommer lösningen att bli.

    Våra förfäder som med blod, svett och tårar byggde upp vårt land med dess välfärd måste rotera i sina gravar över hur vår nuvarande generation förvaltar den gåva som de gav oss.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>