Kommer Åkessons krav respekteras?

16 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

Ibland undrar jag om mina (och andras) bloggar och facebook-inlägg används som rådgivande förslag till hur sverigedemokraterna omsider väljer att göra. Eller om det jag tycker är så självklart, att det är oundvikligt för sverigedemokraterna att någon gång börja kommunicera det utåt.

Nu har i alla fall Jimmie Åkesson slutat fjäska som om SD vore ett bihang till något så mycket större (M) och istället börjat ställa ultimatum på moderaterna på exakt de sätt jag efterlyst. Åkesson måste agera efter den storlek SD faktiskt har idag. Det kan ju vara ovant.

Det finns en stor intervju i Dagens Industri.  Och jag bryr mig om det, eftersom det inte finns ett annat parti i riksdagen som kan ta oss ur den här soppan, även om det inte går att göra i en handvändning.  Men jag tänker inte betala 400 kr i månaden för att ta reda på vad han säger där, utan förlitar mig på sammanfattningar från annat håll:

– Jag har väldigt svårt att se att vi skulle kunna stödja en invandringspolitik där Centern har ett inflytande, säger Åkesson, och det är vad jag hela tiden tyckt. Moderaterna är inte trovärdiga i sin adopterade SD-politik om de vill fortsätta samarbete med ett parti (C) som vill raka motsatsen, och som man då måste kompromissa med. Utgången av det är ju given.

Jimmie Åkesson kommer inte att samarbeta med Moderaterna hur som helst, säger han.  Tre krav ställs på Kinberg Batra:

1. Moderaterna måste hålla fast vid sin restriktiva invandringspolitik

2. Den tillfälliga asyllagen måste bli permanent

3. Kraven på ökad anhöriginvandring måste avvisas.

SD kommer också att ställa krav på hårdare rättspolitik.


Nu tycker jag förstås
att kravet nr 3 skulle vara minskad anhöriginvandring – med tanke på hur sjukligt enorm den är – och bara förbehållen dem som kan självförsörja sina egna anhöriga och inte heller kan återförenas i sina egna hemländer. Vi ska inte utan att ha något att säga till om fungera som den utvalda platsen på jorden för folkomflyttning.

Ökad, eller bara samma anhöriginvandring som idag, är att garantera att system- och värderingskollapsen förverkligas. Snabbt.

Det är inte hit tredje världens befolkning ska komma bara för att få leva  sina hela sina parallella liv på svenska skattebetalares bekostnad. De har fullt upp med att bekosta sina egna liv och det är inte rimligt eller rätt att de ska behöva avstå från eller sänka sin standard för att höja inflyttad befolknings till högre nivå än sin egen. Det är så bidragssystemen och förturerna fungerar idag.

Om det vore val i dag (Inizio) skulle Moderaterna få 21,6 procent av rösterna och SD 20,6% = 42,2%.   Men det här är alltså Inizio som haft mest fel i förhållande till valresultaten.

Det som tagit oss 150 år att bygga upp från fattigdom till välfärd har dagens partier förstört på 10.  Jag vågar inte gissa hur många decennier eller rent av sekler det kommer ta att reparera skadorna. I flera avseendet är landet förstört för alltid. Det går inte förlåta det.

Rent praktiskt går det att med tiden att bygga upp landet igen; i metaforisk term: reparera sönderslagna möblemang. Men hur återställer man de värderingar som krävs detta, när förstörelsen i stora delar åsamkats av importerade kulturer och värderingar som inte har mänskliga rättigheter, jämlikhet, hårt arbete och demokrati på agendan?


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Kommer Åkessons krav respekteras?

  • Tom Dahl  säger:

    Jag förundras varje dag på hur majoriteten av det svenska folket kan fortsätta rösta på de sju partier som åsamkat vårt land så stor skada.

    Det är såå många som är irriterande naiva. Jag är rädd att det är kört

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>