Hur blir man en del av svenska samhället genom att ställa muslimska krav?

11 mars, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  5 kommentarer

Facebooktwittermail

taskinDen här debattartikeln är bland det mest hopplösa jag läst på länge. Språkröret för Grön Ungdom (MP) Semanur Taskin förespråkar separata badtider och anser att hijab är en frihetssymbol för att kvinnor får vara ifred om de snärjer in sig och undviker attrahera män.

“Är vi inte redo att offra några badtimmar i veckan på badhus i områden vi inte ens besöker, kan vi inte på något vis förvänta oss att människor ska integreras, och bli en del av det svenska samhället.”

Snälla Taskin, upprepa den meningen tills du förstår att det inte är det svenska samhället du föreslår att invandrare ska bli en del av.  Ska invandrare bli en del av svenska samhället är det svenska umgängesregler som gäller och inte muslimska skilda badtider.

Integration betyder inte att ge efter för främmande kulturers särkrav på offentliga allmänna platser utan precis tvärtom. Det är inte svenska befolkningen som behöver anpassa sig eller möte andra kulturer på halva vägen i sitt eget land eller göra avkall på de värderingar de är en del av.  Det här är inte ett svenskt problem, det är muslimskt. Lös det med att godta svenska premisser, eller försvinn från landet.
Vi har inte valt att ni ska leva i vårt land, det har ni  – eller åtminstone era föräldrar – som i för många fall tydligen inte heller anpassat sig eller lärt sina barn fördelarna med det – gjort. Passar inte svenska förhållanden inte är ni fria att välja ett annat land.

“Vi är inte redo att offra några harmlösa timmar i veckan för att ta hänsyn till att fler kvinnor på sina villkor, oavsett om det är på grund av religiösa eller exempelvis patriarkala skäl, ska få en möjlighet att vara en del av det offentliga rummet. Sedan har vi mage att peka ut vem som förtrycker och utelåser vem.

Detta handlar inte om integration. Eller att en ska anpassa sig. Detta handlar om assimilation. Var som oss, eller försvinn från badhusen, säger vi.  (Semanur Taskin)

Taskin anser uppenbarligen att kvinnors möjligheter att bli en del av det offentliga rummet är att få sina villkor om separata badtider tillgodosedda.  Taskin menar att det inte gör oss någon skada att tillåta apartheidsystem i områden som vi i alla fall aldrig besöker.
Det är att samma regler och lagar som gäller alla i hela Sverige helt oavsett om man besöker varje ort i landet eller inte. Ingen kvinna, eller man heller för den delen, ska behöva tänka på vilka umgängesregler och klädkoder som gäller beroende på vilka svenska städer och orter de besöker. Bara tanken på motsatsen är motbjudande och skvallrar om allt annat än ett svenskt land..  Vi ska inte ha några områden i vårt land som lyder under annat än svenska riktlinjer. Så enkelt är det.

Jag vill bara påpeka att det offentliga rummet har samma regler och öppenhet för alla, och vill man ha samma möjligheter att bli en del av detta, är snabbaste och enklaste sättet att anpassa sig till de villkor för det offentliga rummet som gäller i Sverige.
I annat fall tycker jag att muslimer som med sina specialkrav jobbar mot den jämlikhet som svenska kvinnor kämpat i generationer för, ska försvinna härifrån.  Vi har inte byggt vårt land för att några muslimer ska trivas här, utan för att vi ska göra det.

Ni ska inte bara försvinna från badhusen, utan från Sverige, om ni har en avvikande mening om vilka värderingar som ska sätta ribban i Sverige.   Mångkulturen var inte svenska folkets idé, kom ihåg det, och det är faktiskt svenska folket ni ska leva med och inte en liten mångkulturförespråkande elit som ryggdunkar varje invandrares svenskförakt och försöker låta bli att visa att de är livrädda för den våldskultur som de själva importerat och misstagit sig helt på konsekvenserna av.

Prata inte till oss som om vi är på samma sida i boken som den lilla klick idioter till politisk elit i regeringen, eller vänsterjournalisternas rashat mot vita, som ditt parti, Taskin. Det saknar praktiskt taget allt folkligt stöd, av en väldigt välgrundad och god anledning, och sitter i regeringen i strid med alla demokratiska principer.

“Integration handlar om att ge och ta.”

Var har du fått det ifrån?  Integration i Sverige har uteslutande kommit att ta ifrån svenska befolkningen både nationell identitet, kultur, traditioner, resurser och värderingar för att genom hot om repressalier lämna walk over till muslimska invandrare som tvärtom bara tar.
Vad har de gett det svenska samhället mer än konflikter, problem och sina krav på samhällets anpassning efter muslimska värderingar, det vill säga: islamisering?

Ni kan öppna privata badhus med egna regler, med egna pengar, precis som ni är kvicka på att se det lämpliga i att resa moskéer på kristen svensk mark (ett hån mot oss), men det är ingen lösning på segregationen utan blir en fortsättning på den.

Taskin måste grovt missuppfattat vad det offentliga rummet betyder. Alla som vill vara en del av det, liksom av Sverige, måste följa en uppsättning gemensamma sociala regler som uteslutande skrivs av svenska värderingar.  Vill man inte det vill man heller inte bli en del av svenska samhället.
Så enkelt är det.
Och vill man inte det kan man flytta hem igen, eller till ett annat land som redan har de värderingar man efterlyser, och sluta irritera och söka konflikt med svenska befolkningen. Vi är urlessa på muslimska konsekvenser för vår tillvaro.

Just nu biter vi faktiskt bara ihop, försöker vända andra kinden till för husfriden skull, men avvaktan på att makthavare ska komma ner på jorden och börja prioritera svenskars behov, intressen och rättigheter. Om shariaförespråkande muslimska invandrare inbillar sig att regering och landets journalister är en spegel av svenska folkets genomsnittliga eftergivna, fega inställning till deras närvaro, begår de ett stort misstag.  Vårt tålamod är härvidlag tidsbegränsat.

Särrättigheter och särskilda badtider som utestänger vissa grupper – män – har inget med vare sig offentlighet eller öppenhet att göra. Inte heller med majoriteten svenska män. Det har med islamisering och framflyttade muslimska positioner att göra.

Ville vi inte leva i det land som våra värderingar – inte era – har byggt, så hade vi flyttat härifrån. Att vi inte gjort det vi är fria att göra betyder något; att det är Sverige vi vill leva i för att det är Sverige.  Inte Syrien. Inte Irak.  Till Sverige är alltså bara människor välkomna som har samma inställning till landet och vår kultur som vi har och vet värdet av att bevara det. Annars kan det faktiskt kvitta.

Vi skiter i vilken hudfärg och bakgrund ni har, så länge ni ställer upp på våra värderingar, och vi förväntar oss att ni skiter i samma sak . Vi förväntar oss också att ni börjar ta ansvar för era egna känslor och liv utifrån era karaktärer och kompetenser (känslor och hudfärger är inga meriter), eller försvinner ur vår åsyn.

De flesta svenskar är förbannat trötta på muslimers (varför är det aldrig några andra?) teatraliska offermentalitet och ständiga anklagelsakter för tilltvinga sig respekterade särställningar och tillgodosedda särbehov som faktiskt inte är förhandlingsbara i ett land som inte tillmäter andra det mervärde som muslimer (inga andra) kräver för att känna sig bekräftade.  Det är deras eget problem. Ingen blir kränkt av eller är offer för en annan kultur som man frivilligt sökt sig till .
Den som accepterar och försvarar en förtryckande, rasistisk våldsideologi som islam kan knappast vara lättkränkt eller ha klaga på sina begränsade rättigheter och friheter i demokratier som, till skillnad mot det de tror på, har dem.

Det spelar ingen roll i vilken skepnad ni kommer – flyktingar, anhöriginvandrare eller ensamkommande “barn” – och vad vi förväntas acceptera mot bakgrund av vad ni varit med om eller påstår er ha varit med om för att avväpna vår rätt att ställa ultimatum på dem som gör anspråk på att dela vårt land och vårt folks förmåner.  Är ni verkligen på flykt undan armod, krig och förföljelse, kan ni inte inbilla mig att ni vill att samma förutsättningar som ni flytt från ska gälla här.

Det är hög tid att sätta ner foten mot den muslimska invandringen, säga stopp och sätta gränser. Mångkulturen – ett annat namn för påtvingade islamska anspråk som till sin aggressiva och dominanta natur klampar in och sätter sig hierarkiskt över vårt lågmälda och fredsbevarande dito – förstör vårt land i grunden.  Förstör ni för oss förstör ni för er själva.  Kan inte vi leva här längre kommer inte ni heller kunna det.  För vad är orsaken till att ni är här och inte stannar i resultatet er ideologi? Om ni själva inte stod ut, hur fan tror ni att vi gör det?

Invandringen som gett svenska kvinnor ett liv som tidningslöpet nedan aviserar, har inget i Sverige att göra. Den som kommer in i landet som främlingsfientlig mot värdbefolkningen och själv ointresserad av någon annan kultur än sin egen, har ingen plats att göra anspråk på här.

CdIgFxhW8AEu9I7

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

5 kommentarer till Hur blir man en del av svenska samhället genom att ställa muslimska krav?

 • Cilla  säger:

  Idag kom Caesar med en krönika som mer än väl bekräftar det du skriver:

  En följd av vår höga tillit i Norden är att majoriteten av medborgarna inte vet någonting om och underskattar islam. Vi tror att islam är en religion som andra. Så är inte fallet. Islam är en våldsförhärligande politisk ideologi med vissa inslag av religion. Ordet islam betyder “underkastelse”, och det är vad islam förelägger icke-muslimer när tillräckligt många utövare har tillskansat sig tillräckligt mycket makt för att dominera över de “otrogna”, det vill säga alla icke-muslimer.

  Det är inget nytt. Det har hänt, i land efter land, i 1 400 år – länder som från början varit kristna. Islams historia är en historia om våld, krig, slaveri, erövring och förtryck av kvinnor, judar, kristna och homosexuella. Under islamiskt herravälde har judar och kristna systematiskt förföljts och mördats under fjorton århundraden.
  Förföljelsen pågår i dag i 41 nationer.

  Förra året var det värsta året i modern historia när det gäller förföljelse av kristna. Det visar en ny rapport från organisationen Open Doors, som refereras av Raymond Ibrahim (författare till “Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians”) på Frontpage Magazine.
  Det enskilda land som förföljer kristna värst är kommunistiska Nordkorea. Men muslimer står för 82 procent av all förföljelse av kristna – muslimer i sinsemellan så olika länder som Saudiarabien, Quatar, Afghanistan, Iran, Somalia och Jemen.

  Eligt en ny FN-rapport.
  “Orsaken till att 82 procent av förföljelsen av kristna i världen begås av muslimer med olika bakgrund och omständigheter är den stora elefanten i rummet som få vill tala om. För om man gjorde det skulle de två doktrinerna mångkulturalism och kulturrelativism falla samman” skriver Raymond Ibrahim.

  Inte bara muslimsk kultur skiljer sig radikalt från vår egen. Det visar bland annat den utbredda, systemhotande och grova brottsligheten i Södertälje, en stad som under många år har haft en mycket stor invandring av kristna syrianer/assyrier.

  Rättegångar för miljontals kronor har de senaste åren blottlagt enorma svindlerier med bland annat personliga assistenter för funktionshindrade, och grov organiserad brottslighet med skottlossningar, mord, människorov, indrivningsverksamhet, utpressning, illegal spelverksamhet, grova rån och illegala vapeninnehav.

  Bakgrunden är kulturer med rötter i Mellanöstern. Det handlar om utpräglade klankulturer där den egna klanens regler övertrumfar västerländsk lag. Men till skillnad från muslimer har kristna inget stöd för brottsliga handlingar i Bibeln – medan muslimernas heliga bok koranen innehåller mängder av suror som uppmanar till mord på och andra grova brott mot “otrogna”.

  Läs den intressanta betydligt länge krönikan rån idag 13/3
  http://snaphanen.dk/2016/03/13/sondagskronika-vaara-liv-som-dhimmis/#more-185748

  • Hyfsat påläst  säger:

   Precis. Angående stöd i heliga böcker.

   De kristna ser GT enbart som vägledande framtill NT som är grundläggande. Det finns absolut ingenting i NT som handlar om att med vapenmakt eller bedrägeri lägga under sig andra länder, nej det var ordet som skulle förkunnas. Mao, det inkvisitionen och kristendomen haft för sig under historisk tid är helt emot Jesus ord och enbart mänsklig ynkedom. “Giv kejsaren det kejsaren bekomme. Ni ska inte vara någon del av denna världen” är något som inte efterlevdes särskilt väl under många många århundraden. Människan igen.

   Judarna … GT, ok något grovt där, MEN enbart området Israel var något man eftersträvade, inget världsherravälde. Men visst, de skulle inte beblanda sig med icke-troende.

   Muslimer: Deras bok med tillhörande skrifter, förkunnar världsherravälde, med vapenmakt om så krävs. Och mängder med kryphål för att icke-troende ska få behandlas hur som helst, i synnerhet kvinnorna. I full skriftlig klartext. IS är praktexempel på att utnyttja till fullo.

   Om man inte ska gå på religionens skrifter i sig, kan man gå på vad undersåtar i religioner i modern tid så … ja muslimska länder i stort (även en del kristna i Sydamerika/Afrika, men då talar vi …. kultur också), har de inte olja, så håller de sig knappt flytande. Skulle bara älska om de kunde avsäga sig hela väst, i synnerhet allt som har med datorteknik att göra. Sedan elektriciteten.

   De stora muslimska tänkare som faktiskt funnits och som bidragit till världens kunskap måtte rotera i sina gravar av Islams utveckling. Samma om inte värre rotationshastighet som de stora som byggde Sveriges nu fd folkhem.

 • Ramona Fransson  säger:

  Hej!

  Mycket bra inlägg! Skriver under på den! Själv har jag ägnat några dagar i förra veckan att se på danska TV2 Dokumentär, som producerat fyra en-timmas dokumentärer om moskéer i Danmark. ” Moskeerna bag sløret” som de heter. Dessa filmer fanns på youtube men försvann och nu väntar jag på att jag ska få dem med engelsk textning. Jag har sett och hört mycket om imamernas lögner, men det här tog priset. Jag har skrivit om det på min blogg och kan fortfarande inte få filmerna ur mitt huvud. Fruktansvärt! Vidrigt på alla sätt och vis. Jag kommer aldrig att lita på vad en imam säger inför öppen ridå, för det är precis tvärtemot vad imamerna säger när det används dold kamera.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack, Ramona! Jag ska försöka leta upp filmerna du pratar om.

 • Maya  säger:

  Mycket bra skrivet!
  Jag har verkligen försökt att respektera nykomlingar till Sverige, men jag har gett upp totalt! Det är omöjligt att acceptera de krav som de ställer. Jag har gjort en helomvändning i mina åsikter, och det beror helt och hållet på min skräck över vad islam och muslimer kan göra för att förstöra vårt land och vår frihet. Jag känner mig bedrövad över att inte kunna välkomna de som verkligen behöver hjälp. Islamtrogna och islamister har förstört allt för alla, även sina egna som vill integrera sig i vårt samhälle och verkligen bli “svenskar” fullt ut.
  Det är bara rent förjävligt!

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>