Hjälp! *uppdaterad*

15 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  4 kommentarer

Facebooktwittermail

Hjälp till med omröstningen!
Det är faktiskt inte möjligt att en majoritet röstar ja till nytt moskébygge i Karlstad! Det finns inte en chans, men det är ändå vad omröstningen visar i denna stund.   (Rösta här, fosterlandsvänner!)

Själv fick jag inte rösta.

“Tack, din röst är redan registrerad”.
– Dumheter, jag har inte besökt NWT på flera månader och gick dit idag bara för att rösta. Vilket jag alltså inte kunde.  Endera har maken med samma fasta IP-adress varit där och röstat före mig, eller så är det fel på skiten. Oavsett vilket, så är det helt fel, eftersom fler än en person måste kunna rösta i ett och samma hushåll.
Än lyder vi inte under sharia-lagar där bara mannens röst räknas.

Du som kan, hjälp till!

 

Bluff. Nej, jag har inte redan röstat.

** **Uppdaterat.

Tack, alla vänner!

Nu är omröstningen avslutad och nej-sidan hann hitta dit, innan dess.

Den undervisande slutklämmen tycker jag är ganska typisk för media idag. Jag tror de flesta fattar att en omröstning speglar åsikterna hos dem som röstat. Vilka annars?
I verkligheten är majoriteten som röstar nej betydligt mer överdängande än vad som framgår här. Det var bara det att det retade mig till max, att en sketen tidningsomröstning skulle avspegla något annat bara för att de som röstar nej förmodligen inte läser NWT.

Men lik förbannat står det idag att fullmäktige i Karlstad kommer rösta ja till moskébygge. De är verkligen i otakt med folkviljan.
– Vi är positivt inställda till bygget, säger bland annat Centerpartiets ledamöter.

Hur vore det att någon gång ta hänsyn till hur det svensk folket, majoritetsbefolkningen, vill att deras eget jävla land ska se ut?


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

4 kommentarer till Hjälp! *uppdaterad*

 • Rayne Storme  säger:

  Jag vet inte vad för webbläsare du använder. Men det finns en gratis applikation som heter Hola. Med den kan du enkelt byta IP. Jag vet att den funkar både med Chrome och Firefox. Råkar du använda en annan läsare så kan du ju alltid testa ändå. Har för mig den funkar på Comodo Dragon och Vivaldi också. Var ett tag sedan jag hade kontakt med dig och Mike eftersom dom bannade mig på fejjan. men jag har sett att du är aktiv på Twitter. Jag är aktiv på andra sociala medier istället, mest på Oopih. Hoppas det funkar. 😉

  https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack för tipset. Även om jag tror att applikationen möjliggör fusk (åt båda håll) och inte bara som i mitt fall: tillskansa sig möjligheten att få avlägga en röst, över huvud taget.
   När jag såg det här, så var omröstningen avslutad. Nej-sidan vann, även utan min röst. Det ger mig tillräcklig sinnesro, även om jag vet att omröstningen inte avgör hur det blir med det här bygget.

   Hoppas du snart är tillbaka på FB.
   Just nu är jag inte där så frekvent som jag brukar, inte en på Twitter som jag mest använder som nyhetsuppdatering. Jag har problem att lösa. Långt bortom Twitter- och facebook-världen. (Jag tror det heter verkligheten. 😉 )

 • Hugo Schnaus  säger:

  “Tack, din röst är redan registrerad”.

  Så stod det för mig också och jag har ALDRIG varit inne på NWTs ljugsida förut!

  Troligen registreras alla NEJ röster både som ogiltiga och sedan skickas de till EXPO-uslingarna för identifiering.

  • Victoria Wärmler  säger:

   – En till!
   Ja, då är det något som inte är tillförlitligt med omröstningen. (Det här är det närmaste direktdemokrati i enskilda betydelsefulla frågor som vi får komma.) Det kanske är en USA-panel, där man installerat riggade apparater som Hillary är förprogrammerad i och omöjlig att byta till Trump. 😉

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>