“Folkets Demonstration är en samling våldsbejakare och våldsanvändare”

31 januari, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

2016-01-31_175719

 

Mona Sahlin (S), regeringens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism, kör ett expertutlåtande om Folkets Demonstration i dagens Expressen:


“Det var en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper.”

 

sydsvenskanMan kan undra vilken “våldsam ideologi” som driver dessa människor? Många av dem är pensionärer som kräver trygghet och demokrati.

Detta ska helst ses i skenet av att Mona Sahlin inte bara försvarar terrorister och IS-mördare, utan använder det bespottade svenska folkets skattemedel för att ge ondskan själv förtur till svenskarnas medborgerliga förmåner.

Jag måste säga att jag är äcklad.
Hennes förljugenhet har slagit alla rekord och kan på inga villkors vis accepteras. Hennes omdöme är fullständigt livsfarligt. Är det någon som drivs bortom alla anständighetens gränser av en fruktansvärd ideologi, så är det hon.

Lyssna:

Det sker under det förment seriösa ordet “demonstration”. När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.

Att försvara mänskliga rättigheter och att bekämpa våldsinriktad extremism, är också att kalla saker vid dess rätta namn.

Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.

Det är de som gillar våld och hatar demokrati.

De är fega uslingar.

Det är alltså så här hon arbetar mot våldsbejakande extremism; hon förtalar och angriper dem som demonstrerar för ett tryggare samhälle, befriat från våld och extremistiska samhällsexperiment med politiska förtecken.

Mona har en förmåga att uttala sig mest om det hon vet minst om. Men det här tar förmodligen priset.  Symptomatiskt är också att hon inte med ett enda ord nämner vänsterextremisterna, som av ren och skär tradition använder och hyllar våld som politisk metod.
Hon kommer själv ur den undervegetationen.

Man undrar hur det kommer sig att propagandan åter tagit sådan fientligt och samordnad fart i alla medier, att det liknar en attack på svenska folket. Undra inte. När de lyckades få Daily Mail att blockera sina sanningsvittnande rapporter om Sveriges tillstånd från att nå svenska läsare, så blev de övermodiga igen. De kunde återigen ösa sin verklighetsbortskrämmande propaganda över folket, oemotsagda.

Dick Erixon skriver om att medierna tillämpar stalinistisk censur:

 

“Vänstern vill med andra ord tysta kritiken. Det är inget annat än återupplivad stalinism.

Och tendenser till att Sverige blir mer som Sovjetunionen finns faktiskt. Många svenska mediekonsumenter vänder sig till utländska medier eftersom de svenska medierna inte rapporterar fakta utan bara ideologisk propaganda. En tidning med många svenska läsare är Daily Mail i Storbritannien, men där har man nu blockerat svenska webbanvändare från att läsa artiklar om Sverige. Det rapporterar nyhetssiten Breitbart, CONFIRMED: Daily Mail Article BLOCKED In Sweden Due To Migrant Murder Court Case.

Det framgår inte vem i Sverige som hotat Daily Mail och fått dem att införa censur mot svenska läsare. Men man minns ju hur socialdemokratiske justitieministern Laila Freivalds fick webbsidor nedstängda för att inte reta muslimska extremister. Det skedde genom att hota webbhotellets ägare. Har regeringen ännu en gång tillgripit hot, denna gång mot Daily Mail? Allt för att tysta ner ofördelaktiga nyheter om migranter?

Om vi hade fria medier i Sverige, då skulle någon redaktion gått till botten med orsaken till denna censur. Men det kommer naturligtvis inte att ske. Vi har inga oberoende medier i Sverige, bara ideologiska propagandaspridare.”

Stefan Torssell, var med och bildade Miljöpartiet. Idag är han, enligt Mona Sahlin, “en feg usling som gillar våld och hatar demokrati.”  Han är en av talarna. (Nedan)

Hur har du mage, Mona?

Det är vi, svenska folket, som är din arbetsgivare och du biter just nu den hand som föder dig. Med en urskiljningslöshet som förskräcker och förtvivlar.  Jag skulle tro att titeln “nationell uppviglare till våldsbejakande extremism” är mer korrekt beskrivning av de insatser som Mona Sahlin hittills presterat.

Det här kommer aldrig går väl.

Läs gärna även Tobbes reflektioner i samma ämne.

Nu är åtminstone jag, efter tre inlägg i ämnet, klar. Det finns inte så mycket mer att tillägga. Inte i Sverige och förtryckt under den här regeringen.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till “Folkets Demonstration är en samling våldsbejakare och våldsanvändare”

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>