Avancerad samtidsförfalskning av Folkets Demonstration

30 januari, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  6 kommentarer

Facebooktwittermail
Therese Larsson & Stefan Torssell. Foto: Mikael Hagenbo

Therese Larsson & Stefan Torssell.
Foto: Mikael Hagenbo

Folkets Demonstration:

“Klyftan mellan den som har och inte har har aldrig varit större!”.” (FD)

Aftonbladet beskriver samma (?) lagliga demonstration:

“I centrala Stockholm pågår på lördagen en demonstration mot flyktingar. Motdemonstranter har samlats på samma plats.”

“Motdemonstranterna” ifråga är närvarande Aftonbladets och Expressens lögnaktiga beskrivning av en  icke tillståndsgiven och alltigenom olaglig sabotagemobb  som bland annat består av  samhällets värsta fiender – våldsbejakande, vänsterextrema mörka krafter såsom AFA (antifascistisk action).

Jag befinner det intressant att Aftonbladet och Expressen kopplar ihop den fredliga demonstrationens regeringskritik, med flyktingar. Man kan nästan kalla det otäckt att journalisterna automatiskt  identifierar flyktingarna som grundproblemet när Folkets Demonstrations egen målgrupp är en politiskt oansvarig regering.

Folkets Demonstration:

“Vi kräver en regering som ser till Sveriges invånares Trygghet och Värdighet.

Landet har missköts
Är du precis som oss Trött och Oroad över vårt lands snabba förfall och besviken på vår sittande regerings ansvarslösa ställningstagande till allt som sker.

Vi har i Sverige idag 2015:

* 30-tal explosioner i Malmö hittills i år
* 55 No Go Zoner- som förnekas av vår inrikesminister
* Gruppvåldtäkter som ökar
* Skottlossningar och Gänguppgörelser
* Bilbränder
* Hedersmord
* Barnäktenskap accepteras
* Massmedia som mörklägger
* 225.000 Fattigpensionärer
* Acceptans och Förnekelse av det Organiserade Tiggeriet
* Bristfälliga bakgrundskontroller av nyanlända
* Brutala Mord

Listan kan göras lång på allt det vår regering tillåter ske i jakten på att vara en Humanitär Stormakt.

Vi fick NOG när tragedin skedde då två människor mördades brutalt inne på IKEA i Västerås den 10/8-2015.

NU RÄCKER DET!
Och känner Du som vi, så är du hjärtligt välkommen att delta.
Din röst är VIKTIG – DU är VIKTIG!”

Ingela Karlsson skriver om TV4 Nyheterna:

“LYSSNA! Självklart ska de LJUGA och kalla det för “Främlingsfientlig demonstration”. De kan ju inte kalla det för “invandrarfientligt” längre för det är ju även invandrare som håller tal på demonstrationen 🙂 😉 De måste vara tokdesperata och livrädda att förlora makten. Kära nån säger jag bara…”

 

Journalisterna gör sitt bästa för att inte glömma bort att omnämnda demonstrationen, åhörarna och talarna som  “främlingsfientliga”.   I Live-sändningen från platsen artikuleras ordet väldigt noga och upprepas ofta för att det inte ska undgå någon hur man ska uppfatta demonstranterna.

Vakna medborgare förstår säkert att en demonstration som verkligen var främlingsfientlig inte skulle fått något demonstrationstillstånd. Det är bara extrema höger och vänstergrupper som är fientliga, aggressiva och hatiska i någon mening som tar sig friheten att demonstrera utan demonstrationstillstånd.  Dit hör, som alla förstår, alltså inte Folkets Demonstration.

Det är uppenbart att reportrarna med tillgång till TV-medier står i direktsändning och hetsar vänstergrupperna mot regeringskritiker genom att leverera falsk information.  Jag vet inte hur mer allvarligt det kan bli, det  skulle möjligen vara att vi har vant oss vid att det här är normalt för den information som svenska folket ska acceptera och hålla till godo med.
I programmet har Folkets Demonstration en punkt, som jag tycker sammanfattar den bedrövliga massmediala bevakningen ganska bra:

Massmedia som mörklägger

 

2016-01-30_132931

uppviglare

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

6 kommentarer till Avancerad samtidsförfalskning av Folkets Demonstration

 • Victoria Wärmler  säger:

  “Nu går visst media ut o säger att vi bara var 100 personer som demonstrerade i Folkets Demonstration och att motdemonstranterna var 200 stycken.

  Vi var nog runt 1000 iaf o motdemonstranterna 100… Inte mer” (Charlotte Jacobsson)
  https://www.facebook.com/charlotte.jacobsson.92/posts/1074117872610005?fref=nf&pnref=story

  Nyheter Idag skriver att det var nationalistiska polacker (?) som var i bråk efter demonstrationen hade packat ihop och gått hem.
  “Vid demonstrationen idag var det inte fotbollsgrabbar vad jag vet, det var polska nationalister som försvarade sig mot våldsvänstern, säger Hagberg i telefon.”
  http://nyheteridag.se/brak-i-samband-med-demonstration-mot-invandring-det-var-fotbollsgrabbar/

 • Mia K  säger:

  Viktigt att folkets sanna röster får komma fram! Jättebra initiativ med demonstrationen!

 • conny  säger:

  De svenska “journalisterna” har nått den absoluta bottennivån. De förtjänar inte att kallas journalister av den enkla anledningen att de inte är journalister. De är vänsterextremister och hyser inga som helst betänkligheter mot att ljuga svenska folket rakt i ansiktet, eller rätt ut ur TV-skärmen, eller hur man nu vill uttrycka det. De är landsförrädare som vill störta demokratin (den som finns kvar) och införa diktatur. Det är deras agenda, och just därför kommer de att benämna demokratiska och lagliga demonstrationer som inte följer deras agenda för “främlingsfientliga” “rasistiska” osv.

 • conny  säger:

  En riktig journalist (såna som finns i alla andra länder utom Sverige och de rena diktaturerna) hade ställt ingående frågor om på vilket sätt demonstranterna tycker att regeringen inte sköter sitt jobb. En riktig journalist hade inte letat upp någon som blivit misshandlad och ställt denne framför kameran och mer eller mindre lagt orden i dennes mun. Extremisterna (journalisterna) är ynkliga kommunister som med lögner och hat vill omdana det svenska samhället till en icke-demokrati.

 • […] Mediernas rapportering använde de sedvanliga epiteten ”främlingsfientlig”, ”mot flyktingar” et cetera (Omni, TV4 och SVT som dock var förvånansvärt sakliga), se även Pettersson och Viktoria Wärmler. […]

 • Dennis Slotteborn  säger:

  Ja att dom inte beskriver mobben som extremvänster är ytterligt märkligt, sen att dessa som vart “misshandlade” med påkar var associerad med både expo och afa håller vi tyst om.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>