Alla clowner tappar masken förr eller senare

16 oktober, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

cschulman

Allas lika värde (en genom felöversättning kritiserad värdegrund som står över grundlagen) har härmed bekänt färg; det finns värdelösa människor. Skriver Alex Schulman.  De är inte bara mindre värda, märk väl, utan värdelösa.

“Som om jag inte har nog med saker att skydda min flicka från. Som om vi alla inte har nog med andra saker att irritera oss på, att skrämmas av. Är det inte besvärligt nog som det är?

Ska vi verkligen acceptera så mycket onödig rädsla i ett samhälle bara för att ett gäng tonåringar med dålig självbild ska ha något att göra på helgkvällarna?

Jag är ledsen att säga det, men de här som klär ut sig i clowndräkter för att skrämma andra är värdelösa människor.”

Det var ju skönt att få den saken ur världen. Att det är en krönikör på Expressen och ingen nazist, som talar klarspråk. Eller…vad är skillnaden? Nu får jag tänka efter, Igen.

Då får man alltså tycka så där om vem eller vad som helst sprider skräck, hotar och gör illa andra människor, utan att bli kallad för kränkande, osanna 30-tals saker. Eller hur?  För det kan väl inte vara så att det är tillåtet att akta sig för knivskärande, hotfulla clowner med grovt våldskapital, men inte för dito med andra signalement?

För det är ju så:

-Som om vi inte har nog med saker att skydda oss från. Som om vi alla inte har nog med andra saker att irritera oss på, att skrämmas av. Är det inte besvärligt nog som det är?

Ska vi verkligen acceptera så mycket onödig rädsla i ett samhälle bara för att gäng våldtäktsmän med dålig kvinnosyn ska ha något att göra på helgkvällarna?

Alex avrundar och kommer till saken:

“De [clownerna] påminner om näthatarna i de sociala medierna. Precis som Internet-trollen skyddar sig clownerna av sin anonymitet. Det är först när de är säkra på att ingen ska se vilka de är som de vågar sig fram. Clown-maskerna är de anonyma nättrollens sätt att verka också i verkliga livet. De är anonymitetens IRL.”

Han menar kanske inte de här?

drev

fi

 

Vi får ställa oss frågan vilka de värsta näthatarna i sociala medier är; de som skyddar sig med anonymitet eller de som skyddas av medierna?
Vilka är de riktiga skräckclownerna? Som inte ens anser sig behöva dölja sin identitet utan agerar i politiska partiers namn. Hur de än behandlar andra, står de immuna bakom goda partier och goda medier med sina dolda knivar och krossade glasflaskor bakom ryggen.

Alex anser att “clownerna” är värdelösa människor, och ansluter sig till de utrotningsförespråkande socitetskärringarna Ramberg och Hagen, och då kan han till och med rättfärdiga att han sjunker lägre än dem som de från sina höga stolar fördömer :

“Jag är ju i regel mot medborgargarden, för jag tycker att vi ska lita på det rättsliga systemet och så vidare, men i det här fallet skulle man kanske göra ett undantag. Samla ihop ett gött gäng och ge sig ut på clownjakt någon kväll. Vi står och lurar på dem precis innan de ska ge sig på någon ensam och utsatt. Och så jagar vi dem utav bara helvete, slår på dem med pinnar och när vi får tag i dem så ger vi dem den “uppsträckning” som deras föräldrar borde ha gett dem för länge sen.”

Vad exakt tror han att medborgargardet på Gotland är till för? Något annat än han själv beskriver, när rättssamhället sviker?

Jo, förresten, han beskriver något annat, för Gotlandsgardet är till för samla ihop ett gött gäng och gå ut i clownprotest. Men de står inte och lurar på clownerna, precis innan de ska ge sig på någon ensam, rullstolsbunden eller på annat vis utsatt. Inte heller jagar de dem utav bara helvete, eller slår på dem med pinnar – vilket verkar vara mediefolkets järnrör.

De protesterar bara mot berörda parter. Signalerar. De – vi alla – har fått nog av clowner i cirkus Sverige. Våldtäktsmän, mördare, rånare, vänsteraktivister och skitstövlar till journalister som skrämmer oskyldiga, oskyddade och vanliga människor; alla som klär ut sig, hotar, eller döljer sin identitet på olika sätt – alla dessa värdelösa människor.
Som inte klarar av att leva som de lär.
Som är värre än dem de jagar.

Bakom de flesta clownmasker står en intolerant vänsterjournalist, eller hatisk vänsterextrem politiker, eller kändis, med sin viljelösa supportersvans.

Tack, Alex, för att du (sannolikt helt omedveten om saken) ryckte masken av ett clownetablissemang med dubbla måttstockar, utan dess like.

Bit i detta, clowner:


Stöd gärna bloggen med en gåva.
Du som vill är varm välkommen att ge en gåva/donation. En gåva/donation till mig är inget köp av vara/tjänst av mig, varken historiskt utförd eller framtida, ej heller betalning för levererad tjänst/vara, eller framtida sådan, utan en villkorslös och förutsättningslös gåva som inte faller under Konsumentköplagen. Genom utförd insättning bekräftar gåvogivaren att ovanstående förutsättningar gäller. Glöm inte att skriva ”Gåva” i meddelandefältet.
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Alla clowner tappar masken förr eller senare

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>