AFS enda partiet som vill förbjuda böneutropen

28 maj, 2018 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Muslim: “Alla i Sverige när dom är utomlands tycker det låter trevligt.”
– Ja DÄR ja, inte hemma! Man är nämligen utomlands för att uppleva ny kultur och något annat som bryter mot vardagen. Hemma ska vara hemma.

PK-nisse: “Motståndare gör en stor grej av en liten religiös förening”
– Islam praktiseras av 1,6 miljarder människor! Det är ingen liten religiös förening. 
Ni lata icke pålästa jävlar blir vår död.

Och vad är det här med att böneutropen är ett initiativ för “integration”, egentligen? Det är inte frågan om integration. Även det är lögn. I annat fall hade man som absolut minsta möjliga motkrav begärt att böneutropen sker på SVENSKA!

Jag tror inte det finns en enda kultur, där man anser att det är vett och etikett att prata ett annat språk än det språk som alla i ett sällskap förstår.  Nu befinner de sig i ett helt annat land, nämligen i vårt land, och då står de och vrålar ut över våra svenska städer på arabiska. Det är så förbannat oförskämt på alla sätt och vis, att jag storknar.

“Alltså, jag bor 200 meter ifrån”, säger en förtvivlad kvinna. “Jag tycker det är för jävligt. Jag vill inte att man dotter ska växa upp i det här. Jag kallar inte det här Sverige längre.”

Se inslaget.

Alternativ för Sverige (AfS) är enda partiet som vill förbjuda böneutrop.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>