What a beautiful life

Facebooktwittermail

Idag var jag ute på några timmars fotosession.
Det är inte klokt, vad vackert det är i Värmland. Nu är det dessutom den underbaraste sommartiden, den runt midsommar. Aldrig som nu står så många blommor och andra växter i sådan full prakt, som nu.  Må vara att vädret varit nyckfullare än ett aprilväder, för när det kommer en riktigt vacker dag som idag, så glömmer man allt regnande och blåsande.

-Är du nödig? utbrast maken och plåtade på, när jag plåtade.
Hrm. Nej. Jag råkar famla efter ett distansobjektiv, som jag klämt fast mellan låren under tiden som jag tog närbilder. Men det ser faktiskt inte bättre ut, än att jag knappt orkar hålla mig. Uppsynen ska skvallra om hur fokuserad på ett motiv jag är, men jag ser mest plågad ut. Nödig, som sagt.

 

 

Det var bättre förr.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

Jag älskar kommentarer, men använd ett vårdat språk, fritt från invektiv.
Facebooktwittermail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *