What a beautiful life

27 juni, 2017 AlbumBloggenFotonMusik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Idag var jag ute på några timmars fotosession.
Det är inte klokt, vad vackert det är i Värmland. Nu är det dessutom den underbaraste sommartiden, den runt midsommar. Aldrig som nu står så många blommor och andra växter i sådan full prakt, som nu.  Må vara att vädret varit nyckfullare än ett aprilväder, för när det kommer en riktigt vacker dag som idag, så glömmer man allt regnande och blåsande.

-Är du nödig? utbrast maken och plåtade på, när jag plåtade.
Hrm. Nej. Jag råkar famla efter ett distansobjektiv, som jag klämt fast mellan låren under tiden som jag tog närbilder. Men det ser faktiskt inte bättre ut, än att jag knappt orkar hålla mig. Uppsynen ska skvallra om hur fokuserad på ett motiv jag är, men jag ser mest plågad ut. Nödig, som sagt.

 

 

Det var bättre förr.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>