Vi, Europas döttrar, är under attack.

4 februari, 2018 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Mitt namn är Victoria.
Vi, Europas döttrar, är under attack. Ni låter oss dö istället för att erkänna era misstag! ()


Nu kommer en ny kvinnorörelse för att belysa den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de så kallade feministerna. Politikerna vänder oss ryggen.

Det är dags att tala öppet om följderna av att tusentals utländska unga män tagit sig till våra länder. Det är dags att tala klarspråk om importerad kriminalitet och importerade sexualbrott, som tvingar oss att förändra vårt sätt att leva och som dagligen skördar nya offer.

Den nya motståndsrörelsen heter #120db, det sanna #metoo, och belyser det verkliga hotet mot oss.  (läs mer)

“Här är den översatta texten ur videon “Europas döttrar är under attack”:

“Mitt namn är Mia. Mitt namn är Maria. Mitt namn är Ebba. Jag blev knivhuggen i Kandel. Jag blev våldtagen i Malmö. Jag blev ofredad i Rotterham. Jag blev överkörd i Stockholm. Min tortyr varade i timmar. Ingen fanns där som kunde hjälpa mig. Jag är varje kvinna.

Jag är Mia, Maria och Ebba.

De kunde vara jag. Och jag kunde vara de. Förövarna är överallt. I parken där jag joggar, när jag går hem från jobbet, när jag tar bussen. Vi är inte trygga, för ni vägrar att hålla våra gränser, för att ni vägrar att kontrollera vem som kommer in, för att ni vägrar att utvisa kriminella. Ni censurerar hellre vår kritik mot er, än att ta oss på allvar. Ni låter oss dö istället för att erkänna era misstag.

På grund av er migrationspolitik, står vi ansikte mot ansikte med unga män som kommer från primitiva kulturer där kvinnor inte har några rättigheter. Ni visste det och ni accepterade det. Ni svek oss. Ni offrade oss. Ni predikar feminism, och kvinnors rättigheter, men ni är i själva verket kvinnornas fiender. Vi är minnena av offren. Vi är ert dåliga samvete, och vi förföljer er. Vi är det ni försöker förtränga, men vi är här för att stanna. Vi är inga lovliga byten, inga slavar, inga krigsbyten, inga oavsiktliga förluster. Vi är Europas döttrar.

Vi kommer ihåg varje våldtagen, ofredad, mördad och våldtagen flicka. Vi tänker sätta deras namn på er agenda. Vi har varit tysta för länge. Nu börjar vår motståndsrörelse.

Mammor, kvinnor, systrar, Europas döttrar: Denna stat kommer inte försvara er. Ingen vet vem som står näst på tur. NI behöver stå upp för er själva.

Eftersom era namn är Mia, Maria och Ebba.

Ditt namn är Mia.

Ditt namn är Maria.

Ditt namn är Ebba.

De kunde vara du.

Och du kan vara dem.

Det kan inte få fortsätta så här.

Pepparspray och larm är redan grundutrustning som många europeiska kvinnor bär. Att ge sig ut på en joggingtur är en av våra farligaste sporter numera.

Vi tänker inte acceptera detta. Vi kommer försvara oss. Vi slår tillbaka! 120 decibel är volymen i vanliga personlarm som idag bärs av många europeiska kvinnor.

120 decibel är också namnet på vår motståndsrörelse. Av kvinnor, för kvinnor.

#120db är det sanna #metoo, mot det verkliga hotet mot kvinnorna i Europa.

Vi tänker gå till de platser där flickor dödats på grund av er politik. Vi tänker konfrontera er, vi tänker vara högljudda och vi tänker kräva ut ansvar. Vi tänker aktivera oss.

Aktivera dig och gör din röst hörd.

Berätta på sociala medier med hashtaggen #120db om dina erfarenheter av importerat våld.

Gå till www.120db.info och bli en del av vår motståndsrörelse.

Bli aktiv – och gör din röst hörd!”

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>