SVT har kontaktat mig

Facebooktwittermail

svt

 

Jag har tackat nej.
Det är för långt till Göteborg i det här snöovädret och med för tok kort varsel. Dessutom är jag nyfiken på hur journalister hittar till just min blogg och undrar vad det är för ”intressanta perspektiv” jag har, som inte mer än halva Sverige delar?

Jag vet inte heller riktigt värdet i att debattera ett presidentval som dels redan är över och som vi dels inte haft rösträtt i.

Helt klart skulle jag bli en livlig kontrast mot – vad jag misstänker – en hel betongvägg med övriga vänsterprofiler. Jag ska väl dit för att man vill äta mig levande, och kallas en massa hatfulla saker, och jag brukar inte ta sådant.
Jag har slutat slösa tid på sådant som har gått alldeles för långt för att kunna påverkas med rationella argument.

Det skulle nog bli alldeles för ”bra tv” av min medverkan.
Alltså stannar hemma i mina koftor, men lovar titta.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

Jag älskar kommentarer, men använd ett vårdat språk, fritt från invektiv.
Facebooktwittermail

5 Responses to SVT har kontaktat mig

 1. Martin skriver:

  Apberget är det meningslöst att delta i. Något soff eller runda bords program skulle dock kunna vara ok att ställa upp i.

 2. Jack skriver:

  Jag håller med. Vem i Sverige kan säga att presidentvalet påverkar dem? Ändå skrivs det meter efter meter om det. Sänds timma efter timma i radio och TV. Fast vi inte röstar och vi inte kan påverka resultatet.
  Däremot flyktinginvandringen som drennerar över hälften av Sveriges kommuner på skattekassan, att några rika kommuner måste betala flykringstaden Malmös budget med 35%, det skrivs inte en meter om i gammelmedia. Sägs inte en minut om i radio och TV. Fattar ni vad lurade ni stackars svenskar? Ni får höra en massa skit om något ni inte berörs av och det som ni i högsta göra berörs av mörkar media.
  God jul.

 3. Ron (GB) skriver:

  Klokt och helt korrekt att inte ställa upp.

 4. Max Payne skriver:

  Precis. Håller med. Varför försöka argumentera om ett val i USA, som redan har varit, och vi inte ens har rösträtt i? Donald Trump vann, men vi har vänstermänniskor som vägrar acceptera det. De ska gapa, de ska skrika, de ska protestera, de ska bära så kallade ”pussyhats” för att visa att de är sanna ”feminister” och ogillar honom… Komma med kommentarer som ”den här fittan biter tillbaka”. Gud så löjligt egentligen.

  Men det som är mest tråkigt, är att våra licenspengar går till detta dravel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *