Svenskarna har ett svältfött behov av bekräftelse

11 juli, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  2 kommentarer

Facebooktwittermail

joppfixHär nedanför har vi alltså en av dessa svenskförnekare (oikofober), som jag talade en del om i föregående inlägg. Alex Schulman.

Jag ger honom mitt onda öga.

“Svenska värderingar”, skriver Alex i (Expressen) och låter som alla andra som av någon anledning lever i Sverige fast det är så hemskt.

“Är det något jag missat? Vad är detta “svenska” som de plötsligt pratar om? Och varför är det så viktigt att bevara?”

Han har alltså missat vad som gör Sverige till Sverige och svenskar till svenskar. Var har han levt i alla år?
Han har alltså missat Astrid Lindgren, allemansrätten, stekt abborre, dalahästen, Ikea och Per Albin Hansson. Och mig, vilket han kan vara glad för. För att nämna något.

Det är viktigt att bevara det svenska, för att det är vårt. Det räcker med att det är vårt och har ett affektionsvärde för oss, för att vara värt att bevara och försvara. Det svenska finns ingen annan stans. Därför.
Önskar man något helt annat ligger hela världen öppen att utvandra till. Det är bara att dra.

“Det finns plötsligt en nationalism här, som jag aldrig sett förut i det här landet under mina 40 år i livet. “

Då har du verkligen missat en hel del, eftersom du frågar, men det är inte ditt fel. Du var bara 2 år när man beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt och började kapa kontakten med den naturliga nationalismen. Nationalism är inget annat än samhörighetskänslan inom nationens gränser, och den förekommer inom alla nationer med självaktning. Att bejaka sig själv är inte att förneka någon annan, snarare förutsätter det första det andra.

Nationalism är inte nazism eller främlingsfientlighet, som du tyckts tro; det är nationalsocialism som är detta. Och nationalsocialism är inte högerextremt, utan har mer likheter med socialdemokraterna. Alex….vet du, exempelvis, att några socialdemokrater hade ett fascistiskt förbund som de kallade: Förbundet Det Nya Sverige?

En av dem, Ragnar Eriksson, senare Edman, sa så sent som 12 mars 1951:
”Eller för att uttrycka saken en smula profant… det gör ingenting om man varit nazist i Uppsala bara man blir socialdemokrat när man kommer till Stockholm och får utsikt att placera sig bland innehavarna av makt, ära och härlighet…”

Det Nya Sverige” låter alltså, inte helt osökt, välbekant. Det var Mona Sahlin (S) som halkade dit på retoriken igen, när hon meddelade i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001 att “svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. ”
Politiskt tvång.
Vad brukar man kalla sådant, utöver att det är ett grundlagsbrott?

Mona Sahlin satt (för övrigt) flera år i styrelsen för den vänsterextrema organisationen Expo, som sysslar med att kartlägga och registrera politiskt oppositionella i Sverige. Straffa dem med uthängningar och missvisande beskrivningar och lösryckta olänkade citat tagna ur  all förklarande kontext för att ådra dem allmänhetens missaktning. Helst få dem avskedade från sin försörjning. Apropå fascism.

Den socialdemokratiske försvarsministern Allan Vougts kommenterades i Eskilstunakuriren den 9 september 1946:

”Under krigets tidigare skede var han en av de främsta anpasslingarna i detta land. Som socialdemokratisk ledare i andra kammaren drog han sig inte för att uttala sin tacksamhet för nazismens och Hitlers starka ambition att organisera Europa bättre än vad de demokratiska staterna och Nationernas Förbund kunnat göra.”

Lyckades i själva verket nazismen och sossarna? Jag börjar undra. EU är en motsvarigheten till “ett organiserat Europa”, som Löfvén hyllar. Som sina S-föregångare.
Nästan hälften av oss genomskådade organisationen och röstade nej till EU-medlemskap för 20 år sedan. Nu vill en hel del ur den andra hälften få möjlighet att göra likadant, för nu vet de att EU inte är var det utgav sig för och har förändrats i grunden. EU är inte längre vad de tackade ja till. Det är inte samarbete, det är maktfullkomlig överstatlighet. Man har förskjutit Sveriges självständighet till främmande makt.

Riktiga nationalister, med omtanke om sitt land och sitt folk, och om dem som seriöst vill tillhöra detta, har all anledning att få gehör.

Stefan Löfvén säger att “EU är till för folket”, men de får inte rösta om att lämna det. Alltså är det inte till för folket och har aldrig varit. EU är till för en liten självutnämnd maktelit, som inte ens är folkvald, inget annat.  Stefan Löfvén (S) anser att vi inte ska ha “en massa folkomröstningar” (när vi kräver en enda), där vi får möjlighet att rösta för att lämna EU. Nej, vi behöver mer EU, säger han, vars uppdrag är att sälja ut sitt eget folk utan att det uppfattar vad som händer.

schulmanAlltså:
Dessa två begrepp, å ena sidan nationalism (fosterlandskärlek) och å andra sidan socialnationalism (fascistiskt kontrollverktyg), fick jag lära mig tidigt att inte förväxla, men det har du “missat”?

Det enda du kallar “världsunikt för Sverige” är en politisk produkt som förekommer i hela Europa. Ett hot. En styrprodukt som tvingat på folket en så kopiös massinvandring att man avsiktligen låter den tränga undan den inhemka befolkningen.

Man till och med lagstiftar om att ny befolkning ska få skattefinansierade förturer och företräden för att försäkra sig om att ingenting tillfaller svenskarna som annars gör det av naturliga skäl.

Det är inte ett mottagande av skyddsbehövande, utan import av en hel lågutbildad underklass, hela städer i volymer talat, som ska göra skitjobbet åt eliten. Vi fick det för bra för att det skulle vara bra för makten. Vi blev för oberoende och fria för att behöva makten.

Ni är fan inte kloka, ni som utan minsta skam i kroppen hjälper systemet att med lögner, fria fantasier och vilseledning fördärva vad det tagit svenska folket 150 år av blod, svett och tårar att uppnå. För jämställdhet, möjliga klassresor, djurskydd, handel och arbete (etcetera) och inte minst ekonomisk möjlighet att stå de verkligen nödlidande bi ute i världen. Det är slut med alltihop av det. Tack vare er.

Bild lånad av: jeanders-bilder.blogspot.se/

Bild lånad av: jeanders-bilder.blogspot.se/

SVT: ”För att hjälpa 37 kris- och krigsdrabbade områden i världen vädjar FN för 2016 om humanitär hjälp på mer än 20 miljarder dollar (170 miljarder kr). Beloppet man ber om är historiskt högt, skriver nyhetsbyrån AP. Pengarna ska bistå 87 miljoner människor.”

Sveriges invandringskostnad hittills skulle kunna finansiera FN:s samlade humanitära hjälpinsatser. Nationalekonomen Tino Sanandaij säger att Sverige skulle helt ensam kunnat fylla FNs finansieringsgap för 87 miljoner människor i nöd:

“Totalsumman av 70 miljarder kronor bara på initial asylmottagning plus framtida välfärdsutgifter år är troligen en bra bit högre än FNs samlade resurser för 87 miljoner. I stället valde Sverige att skära totalbiståndet och prioritera ett par hundra tusen asylsökande.

Mer resurser allokeras till de två promille som tar sig till Sverige än de 99.8 procent som inte gör det. Om det låter vansinnigt och omöjligt att försvara så beror det på att det är vansinnigt och omöjlig att försvara. Resursallokeringen reflekterar inte rationellt beslutsfattande utan masspsykos, opportunism och faktatabun.

DN, Aftonbladet och andra har avfärdat utgifter på asylmottagning som motsvarande julhandel eller rödvin, när en mer korrekt jämförelse vore FNs samlade budget för tiotals miljoner i nöd. Många som deltagit i vansinnet menade väl men lät sig luras. Om ni läser detta bör ni veta att er ignorans och flockmentalitet orsakat lidande för miljoner som förvägras hjälp.”

 

Det är alltså pengar som regeringen förslösat genom att ta hit resursdränerande våldsamma migranter och som därutöver drastiskt försämrat standarden för de allra sämst ställda i vårt eget land. Som befann sig på marginalerna redan innan. Ingen talade om humanitet då, inte heller du, Alex.
Det är på deras bekostnad detta sker.  Och vi får inte ens rösta om det som kan bli början till en positiv förändring. Det är inte demokrati, det är envåldshärskeri.

Ni som stöttat detta är inte de goda av oss, ni är inte ens naiva. Ni är falska, beräknande äckel.  Det tycker jag, faktiskt.

 

Bild lånad av: jeanders-bilder.blogspot.se/

Bild lånad av: jeanders-bilder.blogspot.se/

Nej, Alex.
Det är ingen
“plötslig nationalism” som poppat upp, bara för att det är först nu som det politisk etablissemanget ånyo erkänner dess värden i positiva ordalag.
Ni kulturprofiler är så marinerade i den kommunistiska svenskfientliga sörjan, i så många decennier, att ni inte vet vilka ni är. Inte heller att ni är lurade. Det är egentligen djupt beklagligt.

Politikerna märker nu att majoriteten av väljare är på väg att gå förlorade för dem, på grund av sitt ihärdiga förnekande av det svenska i två decennier. De gick för långt.
Men ni som gick på alla floskler och epitet, och skuldöverföringar, känner er lurade (svikna dumskallar) nu när dem ni litat på erkänner att svenskfientligheten bara var falskspel. Vilken jävla ridå.

Å andra sidan är rädslan för väljartappet kanske enda anledningen till att nationalismen bejakas igen, det är nog ett spel för gallerierna det också, men det ger åtminstone svenskarna hopp om ändrad riktning. Om de ändrar sig igen, kommer de etablerade partierna vara borta för all framtid. Då har de bränt sina ljus i båda ändar för sista gången. Jag tror de vet om det.

Svenska folket har vid det här laget ett svältfött behov av bekräftelse.  Ett rättmätigt behov. Allt har bara kretsat kring invandrare de senaste 15 åren. Det är dags att politikerna slickar rätt folks arslen, nämligen de arslen som betalar priset för deras kaos, inte bara med sina pengar, utan med sin nation och tidigare generationers enorma insatser.

Någon ursäkt för vad de ställt till med kommer naturligtvis inte räcka. De har mycket att kompensera och återställa, innan ursäkter kan komma ifråga, men de kan aldrig kompensera alla liv som ändats och skändats på grund av deras politik. Alla poliser som aldrig kom. Alla vårdköer till livsviktiga behandlingar som aldrig tog slut i tid. Tragedier som aldrig annars hade hänt.

Det råkar nog vara så att du växte upp i den tidiga smygindoktrinering med belöningssystem för “rätt” röd inställning som behövdes för att med så lite motstånd som möjligt kunna bygga det mångkulturella samhällsexperimentet.  En honungsfälla, helt enkelt.

Det var inte så här vi hade tänkt oss den framtid som idag utgör våra liv. Varje dag sedan många år tillbaka, ser vi ännu en av dem vi älskar åka in i regeringens politiska interneringsläger av social isolering och dubbla måttstockar.

Vad som skiljer oss två åt (utöver 9 år och landsändar) är att jag – i motsats till dig – åtminstone lärde mig känna respekt och vara tacksam för vad föregående generationer uppoffrat och gjort, för vår skull.  Det är dessa människors gravar som du pissar på, när du säger att du skäms för det land de byggde upp.

Jag skäms för att en man med din attityd bor kvar i Sverige. Precis som jag skäms för att regeringen inte skyddar oss. Inte kastar ut de människor som kommer hit för att få vår generositet (nästan inga för skydd, vilka asylrätten är till för) men som gengäldar oss med vandalism, mord, våldtäkter, åldringsrån, kulturellt slitage, konflikter och anspråk på religionsutövning i strid mot mänskliga fri- och rättigheter och svenska områden.

Du bör ta reda på vem som har ljugit dig full i skit. De “främlingsfientliga krafterna” i vårt land är främst importerade och går följaktligen utvisa igen. Att man inte gör det, är skrämmande.
Att man vägrar erkänna den verkliga rasismen, i tron om att det är rasism, får de flesta att förstå att man håller på att förvandla Sverige till sina påstådda ambitioners motsats.
Och man kommer utan att skämmas det minsta kalla det kapitalt misslyckade resultatet för “svenskt”.

En importerad mentalitet kallas “svensk”. Våldet, terrorismen, bedrägerierna, gruppvåldtäkterna, djurmisshandeln och hedersförtrycket som kommit hit från Mellanöstern kallas “svenskt”. Folk med dubbla medborgarskap och allt annat än svenska värderinga, kallas “svenskar”. Den mesta skit som pågår på svensk mark är inte svenskt. Alla som sätter sin fot i Sverige är inte svenskar och de flesta kommer aldrig bli det, uppfattas som det, och vill inte heller.
“Svenskar”. Det enda svenska med alldeles för många dem, är adressen de bor på.
Det är inte konstigt att svenskarna är rasande över alla genuina kränkningar och karaktärsförolämpningar som de utsätts för. I åratal. Av de som, paradoxalt nog, utger sig för vara “goda”.

Rannsaka ditt livs viskare, som gett dig ett så patologiskt perspektiv som detta:

Jag är inte stolt över Sverige. När jag ser Löfven och Batra och Busch Thor flörta med de invandrarfientliga krafterna så känner jag bara obehag över att bo i det här landet.

När jag ser Löfven stå på scenen och mästra om vårt stolta land så kommer jag att tänka på att det faktiskt bara funnits en enda svensk värdering som jag på riktigt varit stolt över.

En värdering som vi dessutom varit i stort sett världsunika med. Och det var vår öppenhet. Att vi tog hand om nödställda.

Denna ENDA sant svenska värdering har både regering och opposition raderat fullständigt på bara ett år. Därför är jag inte stolt över vårt land. Därför skäms jag.

Det du talar om är inte en svensk värdering, utan ett politiskt korrekt ställningstagande. Vårt land har inte tagit hand om nödställda, det har övergivit de nödställda och dragit in biståndet, för att ha råd att ta emot migranter från de våldsammaste, kvinnofientligaste delarna av världen som bara vill hit och leva på det välstånd som vi  avsåg överlämna till våra efterlevande.  Våra barn och barnbarn ärver skulder och en våldsam framtid, tack vare lättduperade godhetsknarkare, som du.

Och öppenheten är inte en svensk värdering, hörredu, den var ett påbud från Reinfeldt. Att han öppnade vårt land – vårt hjärta – mot hela världen att komma och kalasa på, är största misstaget som begåtts i vår historia.  Därför sitter vi i skiten nu. Det är inte kvinnor och barn – de sårbaraste – direkt från krig och svält, som Sverige tagit emot.
Det är sådana som Özz Nujen och de ständigt kränkta kravmaskinerna i olika muslimska förbund som får sitt svenskförakt skattefinansierat, för att nämna några.

Alex. Erkänn, bara. Du skulle säga vad som helst om svenskarna, bara du får betalt. Visst är det ironiskt? Du utnyttjar alltså de riktiga svenska värderingarna, som format den lag som ger dig rätt att ha fria åsikter, med att tjäna pengar på att förakta dem.

Men det är bland annat det som är svenskt, Alex. Att det är helt ofarligt att spotta på svenskarna och Sverige. Att göra samma sak i de länder som de flesta av våra “nya svenskar” kommer ifrån, skulle vara förenat med livsfara. Men det är  alltså Sverige du tycker känns obehagligt?

– Flytta, Alex. Gör det.

 

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Svenskarna har ett svältfött behov av bekräftelse

 • Lars Lindeberg  säger:

  Tragikomiskt att du missar varför Sverige ser ut som det gör! Här har du bakgrunden!

  Bonniers kommer till Sverige

  Så sent som i början av 1800-talet förbjöds judar att komma till Sverige. Det fanns tydliga direktiv om att de inte fick släppas in. Innan dess hade ett mindre antal judar kommit till Sverige, men den invandringen var inte särskilt uppskattad av någon grupp i samhället. De ville inte assimilera sig utan arbetade för att gynna sin egen folkgrupp och än idag finns det judar som är besläktade med judar som invandrade för 200 år sedan och fortfarande ser sig mer som judar än som svenskar. De arbetar också huvudsakligen för Israel, inte för Sverige, trots att deras släkt bott här i flera generationer.

  När Bonniers förfader Gutkind Hirschel flyttade från Tyskland till Danmark 1801 hade det svenska samhället inget till övers för denna främmande stam. År 1806 införde vi ett förbud mot att släppa in judar i landet eftersom de fåtaliga som redan fanns här hade blivit en påfrestning som ytterst få medborgare uppskattade. Gutkund bytte namn till Gerhard Bonnier och etablerade sig som bokhandlare i Köpenhamn.

  De hatar Sverige något enormt!

  Bonniers är en mardröm för Sverige

  Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället. En vanlig bonde visste att en främmande stam som höll ihop i vårt land – mot oss svenskar – inte skulle medföra något gott. Vi var ett svenskt land utan några som helst erfarenheter av hur etnisk eller politisk infiltration fungerar. Vi var naiva och trodde gott om alla. I jämförelse med vilket land som helst var Sverige ett fantastiskt land, vi låg alltid steget före oavsett vad det gällde och oavsett vilken tid vi befann oss i. När världen öppnade sig 1960 var Sverige ett etniskt homogent land, ett av världens mest välmående länder. Allt detta på grund av gemensamma rötter och en gemensam historia som höll oss samman. I jämförelse med de flesta andra folk har svenskarna varit ett folk av god kvalitet.

  https://bonnierhotet.wordpress.com/

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack för en historielektion.
   Men jag vet nog inte vad det är för tragikomiskt med inte ta upp detta?
   Inlägget är redan för långt.
   Nästa inlägg i samma ämne kommer vid 14-tiden.
   Jag är långt från klar än, jag lovar. 🙂 Det blir fler inlägg än så i ämnet.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>