Själv är bäste dräng!

29 juli, 2017 BloggenDiverse  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Yes! Idag missade jag inte en enda lerduva, så självförtroendet är tillbaka. Det betyder att jag kommer blogga mer frekvent också, efter att ha haft en riktig nedåtsvacka ett tag med noll inspiration.
Nu är jag taggad igen, inte minst för att mitt nya teleobjektiv är på ingång. Det kommer öppnas en helt ny radie av möjligheter för mig, inte minst inom naturfotografering, som jag hoppas att jag kommer kunna ta till en intressantare nivå.

Med i planerna finns förstås – som jag varit inne på tidigare – att börja med små videoavsnitt. “Dagens Vickan”, eller så.  Långa avsnitt vet jag inte går hem hos det stora flertalet. Folk har helt enkelt inte tid.
Sitter man inte heller i bilköer i flera timmar, eller är på resa och behöver förströelse, kan det bli himla jobbigt att lyssna långa poddar.  Och vad kan vara värre, än en riktigt intressant pratare som avbryter var tredje minut för att spela musik lika länge….musik som man oftast inte gillar. Känsligt! Man kan alltså förlora lyssnare bara på grund av sin musiksmak.  Det kan man – märk väl – inte på grund av åsiktstexter även om ingen gillar åsikterna, för de drar istället till sig läsare! Folk gillar tydligen att ha någon  att reta upp sig på. Självspäkning?

Är man kreativ kan man pimpa både bloggen och sig själv, eller hela omgivningen, med produkter att sälja, eller bara ge bort – för att sprida sitt förnäma budskap om sin befintlighet och bidra till kännedom om att bloggen finns. Eller podden. Eller rent av firman.

Man kan väcka omgivningens nyfikenhet på fler än ett sätt: man kan “förlägga” pennor med webbsidans adress lite här och där, där man tror att målgrupperna kan finnas. Nyckelringar, smart dekal på bilen, eller fräcka kepsar. Jag kommer trycka upp några läckra praktiska plagg och huvudbonader, med reklam för webbplatsen, att sprätta runt på lerduvebanorna med resten av sommaren och hösten. Snacka om att förena nytta med nöje. Jag tror jag ska kränga ett eget patronbälte, för är det något man blir irriterad på ute på banan, så är det att hela tiden behöva fylla på för små med patroner. Eller böja sig ner och hämta inför varje ny omladdning.
Någon som vill sponsra mina hagelpatroner får jag väl inte, så själv är bäste dräng.

Det finns massor man kan göra. Nu har väl just jag valt att med bara vara mig själv, utan större hänsyn till målgrupper, men det är inte alla som lyckas. Behöver inte bero på att man är ointressant, utan på att man helt enkelt inte når ut och låter folk veta att man finns.

Jag finns! I högsta grad.
Särskilt idag, med 150 träffade lerduvor på raken av 150 möjliga. Känner mig oövervinnerlig. Det tänker jag utnyttja.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>