Rasisterna i regeringen

28 november, 2017 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Varken media eller politikerna har fattat att man pekar ut fel grupper som rasister. De låga förväntningarnas rasism är bland den värsta sorten; den som de “goda antirasisterna” ägnar sig åt.

“Flyktingarna vet inte hur gamla de är, de klarar sig inte själva och behöver månadspeng och få någon som tvättar och städar åt dem, de vet inte hur man lever i civiliserad modern värld, de kan inte skilja på rätt och fel och förstår inte konsekvenserna av sina handlingar”….De goda (!) behandlar dem som husdjur.

Men VI är rasisterna? Som vet att de så kallade flyktingarna är fullständigt kapabla att ta ansvar för sina egna handlingar och klara sig själva på exakt samma villkor som alla andra.

😒

Att behandla folk lika beroende på bakgrund och etnicitet, får väl härvidlag anses vara bullshit.
Medierna och politikerna gör inget annat. Det som är rasism.
Och i synnerhet S och MP gör just nu skamlös politik av exakt det som de själva fördömer som rasism: särbehandling beroende på vilken etnicitet du har.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>