Propaganda för mer muslimsk invandring

18 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Avdelning ful-journalistik:

“Svenskarna tror att det bor betydligt fler muslimer i Sverige än vad det faktiskt gör. Detsamma gäller i 37 av 40 länder enligt en ny global studie från Ipsos. Resultaten illustrerar de fördomar som finns mot muslimer.” (SvD)

Nej, det gör de inte, resultaten visar hur utpräglad islamiseringen är i samhället och hur stor plats befolkningen tycker att muslimerna tar. Det kan jag ta råttgift på, och det stödjer nog Ramberg och Hagen. Dock i onödan. Jag tror mig inte ha fel på den punkten.

Islamiseringstakten gör att man uppfattar dem som många fler. (Själva överskattningen av antalet muslimer ska man dock inte förväxla med att muslimerna i själva verket är ganska få, vilket säkert är tanken med inpasset.)
Man märker ju också att reaktionerna inte är ett enskilt fenomen i Sverige, för att även på så vis kunna påtala hur rasistiska vi är (trots att muslimer inte är en ras), utan de uppträder överallt där muslimer slår sig ner.

Att överskattningen är som störst i Frankrike är inte konstigt, för vilket europeiskt land har plågats av muslimsk terrorism värst?

“Europa är i ökad utsträckning utsatt för terroristdåd, och det påverkar naturligtvis människors fördomar.”

Just det, men då är det väl inga fördomar? Rationell rädsla för att bli mördad av en skoningslös och rabiat våldsideologi är fan inte “fördomar”, inte ens förutfattade meningar, och av en händelse är det bara muslimer som är anhängare av islam. Det är ju inget förfluget påstående.
Det får finnas hur många fredliga muslimer det vill, även i majoritet, för anledningen till rädslan är ju att man inte vet vem av dem som är förrädisk och livsfarlig. Hur många muslimer tar avstånd från terrorismen och våldet i sin religion? Tar avstånd från religionens islamisering av värdländerna?  Varför är de här, när de inte gör det?

Några avhoppade enstaka och modiga (!) före detta muslimer gör det. Det säger i alla fall allting som just jag behöver veta.  – När man behöver mod och dödsförakt för att våga ta avstånd från och kritisera en religion, då bör man faktiskt ta varning, om man är det minsta vid sina sinnes fulla bruk.


Det har ju visat sig att många terrorister har förefallit vara sekulariserade, välutbildade och assimilerade muslimer…..tills de “över en natt” radikaliserades. “Ingen anade någonting.”
Just det.
Det är kruxet.
Hur många gånger har den ideologin missbrukat västerländskt förtroende? Hur många gånger till ska vi tolerera att det missbrukas, med människoliv som insats varje gång?
Det finns faktiskt gränser för allting och det är dem det berör mest i vardagen, och de som drabbas av våldet, som måste sätta gränserna: civilbefolkningarna.

“Islamofobin har en lång tanketradition i Europa. Men nivån på islamofobiska fördomar varierar väldigt mycket med världshändelserna. “

Jag ser rött. Finner sig folk i att få sina “tanketraditioner” omskrivna på det här viset?
Den som “islamofobierar” folk som av goda skäl inte vill tro på- eller veta av en högriskideologi, har attitydproblem. Ingen annan. För religionsfriheten gäller även oss icke-muslimer och rätten att välja bort islam. Av vilka anledningar vi vill.

Vi påtvingas ju islam olagligen i landet genom propaganda och politikens/samhällets förändringar av vår livsstil och hela vårt tillvaro, på grund av en importerad religion och dess påträngande krav, regler och negativa effekter på allt och alla. Finns inte religionsfriheten för oss i vare sig politiken eller i islam, så finns den inte för islam heller.

Precis som många av oss har valt bort och till och med tagit avstånd från kristendomen eller annat, utan repressalier eller straffhot (ibland verkställda!), är vi fria att välja bort och ta avstånd från islam.
Sluta förolämpa oss med diagnoser när vi tillvaratar våra mänskliga rättigheter att tro på vad fan vi vill. Vi har ingen skyldighet att välkomna, curla eller respektera en religion som vi själva inte tror på, eller som till sin natur innehåller brott mot praktiskt taget varenda mänsklig rättighet. Något liknande förtjänar inte respekt, inte här. Inte ens religionsstatus. Det är är min åsikt, min åskådning och tro.

Och varför är inte Sverige med i statistikdiagrammet, när artikeln inleder med oss som exempel? Kanske för att av de 40 länderna som uppskattade muslimska befolkningen mest felaktigt så hamnade Sverige bara på 31:a plats. Sverige ligger topp 10 .

 

Läs Hege Storhaug: “Landsplågan islam”, läs verkligen den. Jag vädjar.

“Vi står inför oöverstigliga problem om vi inte ser på islam och den pågående radikaliseringen med öppna ögon. Det handlar inte om vare sig rasism eller islamofobi. Det handlar om att försvara vår frihet.”

 

Här är bokens baksidestext (Länk):

Den svenska och europeiska frihetsorienterade kulturen står under allt starkare press från politisk islam. Denna form av islam är inte som andra religioner. Den är i konstant konflikt med kvinnor, judar, homosexuella, frihetsorienterade muslimer och var och en som inte underkastar sig dess doktriner.

Folk är med rätta bekymrade över framtiden, samtidigt som våra politiska ledare tiger och ljuger om islams motstånd mot frihet. […] I denna engagerande bok varnar journalisten Hege Storhaug för att Europa nu är på väg in i en odemokratisk och mörk tidsepok där islams makt kommer att öka. För att bevara vår livsstil måste folket ta till motmedel.

Hege Storhaug uppmanar oss att våga använda det som Øverland kallade Den första mänskliga rättigheten: Yttrandefriheten.

Efter att boken publicerades i Norge för ett halvår sedan har Sverige dragits in i vågen av islamistisk terror genom attentaten i Bryssel. Samtidig etableras det fler och fler moskéer och vi ser allt fler kvinnor i hijab på våra gator. Denna bok ger dig svaret på varför detta sker.

Hege Storhaug är en prisbelönad journalist och författare med över tjugo års erfarenhet inom området invandring och islam.
Läs också detta:

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>