Mammut-doja

13 mars, 2016 BloggenDiverseInköpJakt & skytte  2 kommentarer

Facebooktwittermail

Mammut - Redburn LowNytt inköp!
Fjolårets Reebook kom jag aldrig överens med, visade det sig. Trots flitigt användande hela säsongen så töjde de sig inte; de klämde och kändes trånga överlag. Klar missräkning.
Därför har jag gjort en ny beställning på Mammut på Outnoorth. Jag hann få sista paret i min storlek 37 i den färgen jag ville ha, för skon är nedsatt till halva priset efter att kostat nästan 1500 kr och går åt som smör.

Jag förstod att det inte fanns tid att fundera på inköpet. Endera slog jag till eller kunde känna mig blåst på min storlek, för 37 tycks vara den vanligaste storleken hos kvinnor.

Jag fick besked i kassan om att beställningen hade misslyckats. – WTF nu då?  

Så jag försökte lägga om ordern på nytt, och då svor jag som en byggnadsarbetare – för skon var i ett nafs slut i min storlek. Inte någon annan stans hade de skon i den färgen, min storlek, till lägre pris än 1295 kr – och då kunde det kvitta.
Vad fan hände?
Hann någon annan trycka iväg ordern på – troligtvis sista paret – minuten före mig, bara för att jag blev blockerad i några sketna minuter av ett tekniskt fel?
Jag missräkningsdeppade i tio minuter.
Sedan plingade en orderbekräftelse i i mejlen. Ordern hade tydligen bearbetats, trots felmeddelandet. (Glad igen)  Fan, det är ren rama tävlingen att handla på nedsatta priser på nätet. Nervkittlande.
Vem behöver Svenska Spel, liksom?

Jag valde avbetalning och behöver inte börja avbetala förrän om 3 månader. Bara att spara undan 300 i 3 månader och betala bort rubbet när fakturan kommer. Avbetalningen är bra att ha som en garanti, ifall det kommer en oförutsedd räkning som en käftsmäll och förstör hela budgeten när det är dags. Min ekonomi handlar ofta om dom irriterade marginalerna.

Mammut Redburn Low GTX Women (färg: bark-arcadian) är en teknisk vandringssko i dammodell från Mammut. Base Fit snörningen överför kraft till sulorna så det förhindrar tryckpunkter och att foten glider i skon. Perfekt, gissar jag.

Nu fasen är det bäst att skon passar också, annars blir jag inte trevlig. Det är det jäkliga med att beställa skor online; man vet aldrig om modellens storlek är stor eller liten, eller normal. Man kan inte göra mycket mer än att beställa sin vanliga storlek och hoppas på det bästa. Det lär ju inte finnas lagerutrymme för något byte…


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Mammut-doja

  • Levi  säger:

    Sverige finns inte snart..:(

  • Levi  säger:

    Kommenterade fel artikel!

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>