Löfvén tänker skicka våra poliser till Grekland

Facebooktwittermail

Cdz5WBIWIAA-yNx

Svenska poliser är redo att skickas till Grekland för att hjälpa till att forsla flyktingar därifrån till Turkiet.  Det har Löfvén lyckats förhandla fram.

Han berövar oss just de resurser vi  själva är i akut behov av fler utav!

Vi har en statsminister som är beredd att urholka till och med våra svagaste resurser för ändamål som ligger långt utanför ramen för svenska intressen, detta är inget annat landsförräderi.  Det handlar ytterst om resurser som ska garantera svenska folkets säkerhet.
Vi har för få poliser.
De vi har  ska poliser ska upprätthålla lag och ordning i Sverige och inte användas som socialsekreterare för att transportera välfärdsmigranter från ett land till ett annat – som dessutom ligger utanför EU!

Det skulle inte förvåna mig det minsta om att han skickar bort 1500 poliser ur landet samtidigt som han tänker genomföra det andra vanvettet: slopa id-kontrollerna under två veckor i sommar, när trycket kommer vara som mest massivt.

Förbannade skitstövel!

Jag ursäktar mig för språket, men det belönar mig faktiskt inte att låta bli det mellan varven heller.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

Jag älskar kommentarer, men använd ett vårdat språk, fritt från invektiv.
Facebooktwittermail

3 Responses to Löfvén tänker skicka våra poliser till Grekland

 1. Ewa skriver:

  Han kan uppenbarligen inte vara riktigt klok. Vilka poliser ska han skicka då? Här är de ju en bristvara. Vi har inga poliser att avvara. Tvärtom borde Grekland skicka hit några tusen poliser till oss.

 2. Sven-Erik skriver:

  I min resa genom Sverige har jag kommit till, Ack Wärmland du sköna, och upplever vad Linne redan förstod. Folksjälen sitter i naturen. När nu folket bor i stan och kollo är en resa till varmare land finns varken Per Albins eller Tage Erlanders socialdemokrati längre. Kvar i det fjällhöga nord finns blott en banal hord som förstör vår jord.

  • Helt riktigt!
   Det är bland annat därför jag börjat fotografera så mycket. Man vet aldrig hur länge naturen finns kvar, innan det ser ut som i Mellanöstern. Sönderhärjat, oländigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *