Kristaller till droppet

5 november, 2016 BloggenHälsaInköp  2 kommentarer

Facebooktwittermail

Men jag har förberett mig på 5 timmars droppbehandling. MabThera. Den påminner så mycket om cancer-behandling, att jag frågat läkaren flera gånger om de undanhåller något för mig. Samma behandling används nämligen för tumörer.

Jag har försäkrats om att det är en effektiv MS-behandling, där enda allvarliga biverkningen är så sällsynt att ingen fått den än – PLM, en hjärnskada genom allvarlig infektion som är dödlig.  Och då tror jag alltid, att jag blir först.

chakraDock; sådant gör mig andlig till mods.  Detaljen var ett skrämselskott.
Fast jag inte hade råd, köpte jag 2 kristallsmycken på Sunangel.  Jag tror på sånt, och ni får kalla det vad ni vill. Det är lite med det här som med viktminskningspreparat, att det kanske inte har någon verkan, men det gör ingen skada heller. Och tron försätter berg. Förhoppningsvis.

Ett unikt (jag lade tydligen beslag på enda exemplaret) chakra-halsband för 799 kr och två armband för 249 kr respt 219 kr. Halsbandet heter Chakra Harmony och  är ett diskret men ljuvligt chakra-halsband laddat med kraft, balans, energi, kärlek, beskydd, harmoni och glädje.

Det ser inte lika leksaksaktigt ut, som andra modeller som jag sett, och därför avstått, utan det här kan faktiskt fungera att bära till vardags. Det beror på dominansen av bergskristall.

Halsbandet är – alltså – gjort av bergkristall och har enstaka stenar av granat, turkos, rosenkvarts, ametist, jade, karneol – representerande 7 chakra. Inte en lång radda ilsket färgglada stenar, som direkt från söndagsskolan, som de flesta andra chakrasmycken.  Detta är verkligen annorlunda.

Här kan man läsa mer om stenarnas egenskaper, eller snarare vilka energier de alstrar, som jag har respekt för.

Själv tänkte jag bära dem under behandlingen. Det är ju inga festjuveler, precis. Jag har svårt att annars finna tillfällen att använda sådana här smycken, så jag har aldrig köpt några.  Ska jag vara ärlig, köper jag aldrig vanliga smycken heller. Det har aldrig varit min grej. Det fulaste jag ser, är kvinnor som går omkring med örhängen, stora som kvarstenar.  Eller långa och tunga som grillspett.
Jag har ett enda (komplett) par silverörhängen liggandes någonstans. Små. Sällan använda. Mig blir ingen guldsmed rik på.
Det är med smycken som med smink; det är roligt som omväxling – ibland.

Nåväl.

Ena armbandet (bild) är av japis och onyx och står för Beskydd – Hälsa – Harmoni.  Jag har alltså valt efter behov, inte utseende.
46983819-origpic-6d34d7

Japis verkar – i all korthet – vid långvarig sjukdom eller sjukhusvistelser och den vitaliserar kroppen.
Onyx är en otroligt kraftfull sten. Den är beskyddande, ger stöd och ger lindring vid svåra situationer och dämpar rädsla.

Andra armbandet (nedom) är med dalmatinerjaspis och lavasten.

Dalmatinerjapis ger stöd under perioder av stress och den skänker lugn och helhet. Gynnar mentala processer och skyddar från farliga eller ogynnsamma önskningar eller beslut. Ökar telepatisk kommunikation med alla djur, speciellt hundar. Fungerar mot allergier. (Flera biverkningar av behandlingen är just allergiska reaktioner och jag är känslig för allergier redan innan.)

Lavasten ger mig elden och kraften tillbaka, den stärker när man går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne; när du vill bli av med depressiva och och andra destruktiva beteenden.  Så står det.

Det är vad jag behöver nu.

Det andra är att leta upp avslappnande musik till Spotify och 27284586-origpic-1358fdbra ljudböcker till Storytel. Det gäller att fördriva tiden, den dagen.

Men det är gratis, åtminstone fram till i december, då Telias prova-på-månader går ut.
Vi får väl se hur jag gör med fortsättningen av Spotify. Storytel struntar jag i.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

2 kommentarer till Kristaller till droppet

 • Edward Ufertz  säger:

  Hej Victoria,
  Varför kommer jag att tänka på dig när jag ser den här bilden?
  http://www.bonton.se/?d=2016-11-06

  Jag är lite skeptisk till det här med kristaller.
  Jag tror att det är tron som är den läkande komponenten.
  Tror man att man ska bli bra, så har man mycket större chans att bli det.

  Jag hoppas din behandling går bra!
  Jag håller tummarna för dig (om det kan ha någon verkan).
  Med varma hälsningar
  Edward

  • Victoria Wärmler  säger:

   Ja du, vem vet – hålla tummar fungerar kanske lika bra. 🙂 Eller bättre. Om du gör det, så är jag helgarderad nu – beväpnad med tummar och kristaller.
   Tack!
   Jag vet faktiskt inte vad bilden ger dig för associationer till mig? Hur tänker du här?

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>