Krav Maga på G

25 mars, 2016 BloggenTräningVideoklipp  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

protectivegear

Då har jag äntligen kommit mig för att börja träna Krav Maga, ett effektivt självförsvarssystem, för med den här samhällsutvecklingen tar jag ingenting för givet längre.  “Varnad är förvarnad”, som det heter. Jag har anmält mig och börjar i april.
Tills dess måste jag ha skaffat mig tandskydd, benskydd och tillåtna skor för deras träningsmattor, brottarskor. Har man inte med sig detta får man inte träna.

Krav Maga” betyder direkt översatt från hebreiska ”närkamp”: Krav – kamp och Maga – nära/kontakt. Krav Maga är ett praktiskt och taktiskt system som lär dig hur du förebygger, hanterar och övervinner alla typer av hot och våld. Essensen i systemet är effektivt självförsvar och närkamp, där utövaren tränas i att försvara sig själv och/eller andra mot en eller flera beväpnade eller obeväpnade angripare.

Krav Maga kännetecknas av att det är enkelt, naturligt och effektivt och betraktas som nutidens mest effektiva och lösningsorienterade självförsvarsystem.
Krav Maga är utvecklat i Israel av Imi Lichtenfeld under realistiska former och i skarpa situationer. Detta betyder att det inte finns något hokus pokus – bara självförsvar.

 

Här blir en israelisk tjej trakasserad, men hon kan Krav Maga. (Krav Maga är ett självförsvarssystem som bygger på att använda kroppens egna reflexer som självförsvar. )
– Ha! Där får dom så dom tiger!

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>