Kaplan och islamfascismen

15 april, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

romsonkaplanAllas likhet inför lag ….Allas lika värde.
Nu prövas demokratin. Är regeringens ministrar mer värda en enskilda demokrater?

Vad hjälpte det Folkets Demonstration, en politiskt oberoende demokratigrupp som krävde regeringens avgång, av skäl som blir bara mer och mer aktuella, att de inte kände till att extremister från vänster och högerkanten anslöt sig som åhörare?

Talarna och arrangörerna på folkets demonstration, ett öppet möte, kunde säga “vi visste inte vilka som kom som åhörare”. Det hjälpte dem inte. De var bara vanliga medborgare.
De avkrävdes ansvar för något som alla vet om att de saknade all kontroll över men lynchades i medierna, i alla fall. De svartmålades av ministrar och journalister. Absolut ingen försvarade dem.
Men en minister i regeringen kan äta middag på samma tillställning som våldsbejakande rasutropare, utan att någon lyfter ett finger? En minister med oförbätterliga och upprepade demokratibrott på meritlistan?

Vart går gränsen mellan att vara åhörare och deltagare på offentliga möten på allmänna platser?
Vart går gränsen mellan att vara gäst och gäst på samma bjudning?

Dick Erixon:

Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) har varit på middag med ledare för islamfascistiska Grå Vargarna och Turkiska Riksförbundets vice ordförande som nyligen hetsade mot armenier och talade om “död åt hundarna”. Allt enligt den svenska regeln om att du får vara hur extremistisk och antidemokratisk som helst — bara du är invandrare.
[…]

Är det inte dags att avskaffa detta frikort som ickesvensk etnicitet uppenbarligen ger? Jag är trött på att inte alla i Sverige mäts med samma måttstock.

Nalin Pekgul varnade för Kaplan (MP) i Expressen redan när regeringen tillträdde 2014: ”Hans dolda agenda är att han vill ha parallella samhällen. Han vill inte ha ett samhälle där kvinnor och män har samma frihet.”

Borde det inte vara slut med sånt nu? Åtminstone på regeringsnivå.

Se mer: DI i Kritikstorm mot Kaplan.

Och Romson, hon “visste ju inte” att hon tappade ut sitt eget skitiga gråvatten rakt i havet eller målade båten med giftig färg. När ska ministrar har lägre ansvarskrav att leva upp till, än vanliga medborgare?


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail
Tags:  

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>