Kameraremmar

8 september, 2016 BloggenFotonInköp  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Vad som mera kom, var remmen till kameran.

Det här är faktiskt lustigt.  Det är egentligen en läderrem tillhörande en mobilväska på utförsäljning…. för 29 kr!
Jag verkligen hatar breda, stela, skitlånga och otympliga kameraremmar. Dessutom är de som ser något ut för världen oftast oskäligt dyra. Det följde med kameran (som tillbehör) var en bred, stel, svart nylonsak till kameran, som jag genast blev osams med.

Jag beslöt mig för att tänka lite utanför boxen och det ångrar jag inte för en sekund.
Jag fick tag på en smal, mjuk skinnrem som matchade kameran perfekt!  Den lilla mobilväskan kastade jag över axeln; det var remmen jag ville ha.
Som hittat.

2016-09-06_235608
Det är mitt tips till dig, som söker smala kameraremmar. Leta efter mobilväskor med remmen i karbinhakar istället!
Jag var beredd att köpa läderband i mjukt skinn, nappa, eller mockaimitation för att fläta (de måste bli hållbara) mina egna kameraremmar, som blev precis som jag ville ha dem i bredd, följsamhet och längd, men jag kom på att det blev samma pris i slutänden. Plus en massa pyssel. Fördelen är ju att man får en unik rem.

Finns det något fulare än kameraremmar som är så låååånga att de når ner till knäna och är handledsbreda? På en liten, nätt kamera och hängande på en kort liten fotograf?
Den här remmen är bara 1 cm bred och c:a 45 cm lång.
Perfekt.
Kolla bara så att remmen är och känns stabil och är hållbar. Det är inget vidare om inte remmen eller fästena klarar kamerans tyngd och slår i backen.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>