“Jag har sagt att om Sverigedemokraterna tar makten så flyr jag”

23 januari, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  9 kommentarer

Facebooktwittermail
Foto: Håkan Strandman

Foto: Håkan Strandman

Efter mediernas hatdrev, som drog alla andra med sig, vågade Louise Andersson Bodin inte gå ut på två månader. Hon fick fly, stackarn.

“Jag har sagt att om Sverigedemokraterna tar makten så flyr jag, så de hatar mig också nu.”

 Nej då, de förstår sig på hur det där fungerar. Tro mig.

Det gäller att ta avstånd helt oavsett om man vill göra det eller inte.

Den förment antirasistiska men i själva verket nyrasistiska rörelsen – som bl.a. befolkar medierna – har en extrem överkänslighet mot hudfärger, utom den vita. Vita hatar de. Det är rätt sorts hat mot rätt sorts hudfärg.

Det var nämligen inte sverigedemokraternas politik som drabbade henne, när hon tvingades gömma sig hemma och blev jagad i Karlstad, om jag förstått artikeln rätt.

Risken, ska hon veta, är betydligt större för att vi alla kommer få fly, om regeringens destruktiva ideologi, hat mot fritänkande och censuriver fortsätter. Det var konsekvenserna av den politiken som hon råkade ut för, när hon trodde att alla har samma yttrandefrihet i Sverige.Hon trodde att fler än Adam Tensta fick säga n-ordet.

“Det är inte ett dugg fel att köra med det”, sa Adam Tensta när han i en intervju med Metro 2007 svarade på varför han använde sig av ord som “niggers” och “bitches” i sina låttexter.

Så länge det finns niggers, bitches och hoes ska man få säga det. Jag står inte för censur.

Men när Louise gjorde samma sak, en gång, blev Tensta kränkt och krävde hennes TV-karriär som gottgörelse. Vilket Sverige gav honom.

Louise, hon fick fly med karaktärsmordet hack i häl.

När – inte om – sverigedemokraterna tar makten slipper hon det, för då kommer ett samhälle växa fram där alla oavsett bakgrund och hudfärg har samma fri- och värdighet på allvar. Inte som nu, alltså, där allt bara fungerar i teorin men aldrig i praktiken, därför att etablissemanget ljuger om sin agenda.

Ingen politisk ideologi som kränker eller undantar vissa från individuella eller mänskliga fri- och rättigheter, eller undergräver demokratiska spelregler, kommer ha mycket att hämta i Sverige, om sverigedemokraterna får bestämma.

Invandringsrelaterade frågor, som idag påverkar allt i vårt samhälle, har genom traditionella partier vårdslöshet blivit  så djupt infekterade att de har blivit socialt ohanterliga och börjat leva ett eget liv som skadar människor.

“Vissa enstaka politiska frågor kan bli laddade till den grad att ståndpunkter uppfattas definiera en som person, hela ens moraliska värde och sociala hemvist.

Det är frågor som får vänskapsband att brytas, familjer att slitas isär och karriärer att tvärstanna. I Sverige har migrationsfrågan till slut blivit en fråga av det slaget – närmast ett trauma.

Då återgår inte allt till ett normalläge bara därför att en sakpolitisk förändring har skett – för konflikten har sedan länge slutat att bara handla om sakpolitik. (Och varför skulle inte detta kunna vara det nya normala?)

Bitterhet och revanschlusta vägrar att släppa taget.

Vad är det som ska till då?

Försoning är ordet som börjat mala i huvudet på mig.

Det kommer att behövas försoning.”   (Peter Santesson)

Även Santesson sammanfattar i ett stycke vad jag skrivit om och vädjat om i flera år.   Om inte medier, kändisprofiler och politiker tar förnuftet till fånga kommer det gå mycket illa. Detta orkestreras av nuvarande politik på ett sätt som de – blinda för sina egna metoder – varnar oss för att en annan politik än deras egen eftersträvar. De ägnar sig åt inte mindre än en rejäl självuppfyllande profetia med sig själva i huvudrollen.


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

9 kommentarer till “Jag har sagt att om Sverigedemokraterna tar makten så flyr jag”

 • Staffan Sundqvist  säger:

  Klockrent skrivet!

 • Lisen Persson  säger:

  Vilken sjutusan till bra artikel. Man måste komma ihåg att att den sekteriserade vänstern inte har någon politik egentligen. De måste ALLTID ha en “fiende” att bekämpa. Nu har ju medelklassen i Sverige (arbetarna som håller igång landet) fått det ralativt bra, då måste västern hitta en ny grupp att “försvara” – invandrarna. Men egentligen är det re nerköp för den eftersom vänstern är 100 % sekulariserade och djurbeskyddare (vilket hedrar dem) och det är ju INTE invandrarna. Så fortsättning följer….men jag är så glad att vi bespottade tillsammans, mer eller mindre, har satt en jättesnöboll i rulling!

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack! 🙂 Ja, vi får se vad det blir av alla politiska paradoxer och detta eviga “blame game”.

 • Maria Nilsson  säger:

  “ett samhälle växa fram där alla oavsett bakgrund och hudfärg har samma fri- och värdighet på allvar. In” Nja Guds utvalda folk judarna kommer nog att ha en särställning om de får makten och landet Israel är något vi alla måste hylla som världens bästa stat, du säger att alla kommer att vara jämlika men vissa är nog mer jämlika då.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Samma fri- och rättigheter, skriver jag. Vad man sedan gör med sina fri- och rättigheter är individuellt, för alla vill ju inte samma saker i sitt liv. Alltså kan inte alla vara jämlika, men det ska i alla fall inte bero på att någon hindras eller nekas att tillvarata dem.

   Sedan begriper jag mig inte på folk som ser “judar och israel” i varenda artikel, vad den än handlar om. Men man kan ju inte förstå sig på allt och alla heller. 🙂

   • Göran Lundbom  säger:

    Nej, de som blandar in “judar och Israel” i alla tänkbara sammanhang är de verkliga foliehattarna. Dessutom troligen nazister. En jäkla otur när de tänker har de, i varje fall!

   • Bosse J  säger:

    Massmedia domineras t.ex. av judar, Sverigedemokraterna har en hel del judiska anknytningar.
    Hur stor del av Sveriges befolkning är judar och stämmer det någorlunda överens med den påverkan de kan utöva här?
    Man kan i sammanhanget också nämna ett namn som Barbara Lerner Spectre med ett förflutet här i Sverige.
    Sverigedemokraterna besitter dock många andra positiva egenskaper.

 • Jonas Trädgårdh  säger:

  Ytterligare en med hjärnröta… hoppas SD vinner så vi slipper dig …. kommer inte att sakna alls

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>