“Jag är Olyckan”

16 oktober, 2015 Bloggen  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail
Terminalglasögon gjorde inte saken bättre...

Terminalglasögon gjorde inte saken bättre…

Härom dagen pratade jag om att jag skulle färga håret “strawberry red”, en kopparblond färg, som såg läcker ut på bild. Nu vet jag att det bara var på bild, för så här blev det i verkligheten. Jag är en levande illustration av den där systemkollapsen som man pratar om i dessa dagar!

9 oktober skrev jag så här:

Färgen ska enligt konstens alla regler bli som den på bilden, men om jag känner sakens natur rätt, blir min färg säkert något helt annat. I kväll kommer kanske ett nytt inlägg med ett ångerfullt avgrundsvrål, tillsammans med en bild på ett intensivt sprutrött hår – något som jag absolut inte vill ha.
Ingen uppmärksamhetsväckande färg, helst.

För en timme sedan skrev jag på Facebook:

Hoppsan!
Här sitter jag med håret indränkt i röd hårfärg och efterläser på förpackningen att man visst skulle blöta håret och handdukstorka det först.
Det gjorde inte jag. Jag hällde rubbet i torrt hår.

Torrt hår suger till sig mer färg.

Ingen uppmärksamhetsväckande färg, helst.
Men nu är det som det är, så jag får försöka vänja mig vid mig, tills det bleknat ur efter några tvättar. 100, eller så. Tag dock varning! Visserligen är det roligt (hmm) att förändra sig någon gång, sluta vara beige, men man behöver ju inte överdriva det sååå in i helvete…

Jag väljer att ta det hela med jämnmod och humor.

olyckan

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>