Here we go!

18 april, 2017 BloggenFotonHälsa  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

 

Japp, nu har jag varit ute på banan igen!
Dock inte i påsk. Det har bara snöat och varit skitkallt. Kändes ganska snopet efter en veckas härliga vårdagar. Jag såg fram emot träning under hela påsken, men istället drog jag täcket över huvudet och försökte glömma bort min existens.


Blek om trynet, men på G!
I dubbel bemärkelse!
Jag fick besked på senaste MR-röntgen idag och är enormt lättad:

“Inga nytillkomna MS-lesioner jämfört föregående undersökning. Inga lesioner med patologisk kontrastuppladdning. Oförändrat antal och utbredning av sedan tidigare kända MS-lesioner.”

Där hade jag gått och gruvat mig som en metmask på en krok i väntan på ett MR-utlåtande som drog ut på tiden, tack vare påskhelgen. I onödan.
Jag blev mer och mer övertygad om att nya lesioner uppstått, inte minst på grund av mina synproblem för en tid sedan.  Nu övergår grubblerierna istället i vad i fridens dagar jag då fick synproblem för, om det inte hänger ihop med min MS?

Men det är klart, synrubbningarna kanske inte alls hänger ihop med några lesioner. Ju mer jag tänker efter, desto självklarare blir det att de inte gör det, för lesioner är permanenta. Synproblemet gick ju så småningom över.

Den här sjukdomen är verkligen mångdimensionell. Jag tänker inte ens föröka bli proffs på den, för jag tror att man bara blir deprimerad av att läsa om allt som kan vänta och varför. Istället går jag in för att ta reda på så lite som möjligt och leva som vanligt så länge det bara går. Jag vet ju att bromsbehandlingar bara skjuter upp förloppet, de botar inte.

Jag passar på att njuta av våren! Av nu:et! Även av att det är så förbannat kallt, att blåsipporna säkert dött, där jag fann dem.

 

 

Tranor hemma på gärdena

 

 

Hamnen i Borgvik, strax utanför Grums


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail
Tags:  

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>