“Har du något emot utlänningar?”

9 januari, 2017 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

 

“Fyrverkeribranschens Erik Nilsson vill förbjuda sina egna affärer att sälja raketer? Läs det igen! När ingen vågar säga ifrån och berätta sanningen, verkar en hel bransch frivilligt ta död på sig själv.”

När Nilsson konfronteras för att svara på detta, så är det enda han har att säga:

“Har du något emot utlänningar?”
Vilken jävla fråga! Kom inte med den.
Är “utlänningar” livsfarliga och inte kan eller vill hantera medborgerliga friheter, utan att missbruka dem mot, och inte visar någon hänsyn eller respekt för andra, så nog fan har i princip alla emot utlänningar! Dessa utlänningar!

Nedan finns exempel på en “utlänning” som ingen har minsta bekymmer med. Han är välkommen.


Hur förbannat svårt
ska det vara att förstå det? Det är lika lätt att begripa som att folk i gemene man inte heller vill se några etniska medborgare fria på gatorna, om de inte går att lita på, med den lilla delikata skillnaden att svenska skitstövlar har vi medborgerligt ansvar för och är tvungna att hantera, men det ansvaret har vi inte för utlänningar och vi behöver följaktligen inte hantera det på något annat sätt än att slänga ut dem ur landet!

Men bara för att de är utlänningar ska de alltså få bete sig precis hur som helst, mot alla regler som inte inbegriper någon annan alls, för annars ska man få höra detta: “har du något emot utlänningar?”
Dra åt helvete.
Utvisa dem på stående fot! Dra in bidragen, som borde gå till omsorg om våra medborgare och för att stärka en ordningsmakt i fritt fall, och tvinga dem att lämna landet av ekonomiska skäl istället för raka motsatsen, lås in dom – gör  n å g o n t i n g!

Jag är stenförbannad!
Varför ställer man över huvud taget den här frågan? För att man själv inte har svaret och vill komma undan med att lägga någon slags skuld för det på någon annan? En känsla hos någon annan av att om man är en god människa så förväntas det att man accepterar vad som helst, bara för att det handlar om utlänningar? Att man är beredd att begränsa sin egen frihet, för att ett införande av förbud av olika slag är det enda som kan hindra utlänningar från att skada andra.

Det finns inget rationellt skäl till att omskära svenskarna med förbud av olika slag, därför att regeringen helt okontrollerat släppt in horder folk som inte kan eller vill leva som vi gör. Som inte är här för skydd men skapar oss behov av skydd. För att ociviliserat patrask utan asylskäl som ska kunna vandra fritt på våra gator, som ingen annan längre törs gå på.
Det finns faktiskt något man kan göra för att återställa ordningen, allas frihet och tryggheten, och det är det enda man inte gör – skickar hem dem igen. Utvisar dem som inte sköter sig. Går de inte frivilligt, så tvinga dem av ekonomiska skäl. Fungerar det åt ett håll så fungerar det åt det andra, så sätt för fan igång och jobba!

Jag vet exakt vem det är som är rasist, och det är frågeställaren: de låga förväntningarnas rasism. Man förväntar sig onaturlig tolerans och odelat gillande hos svenskar men tamejfan inte ens ordinär hänsyn från utlänningar. Tvi vale, säger jag bara!

“Har du något emot utlänningar?”

Vilket osannolikt hån, efter allt de ställer till med!

Det är som att fråga mig om jag har något emot hundar, om jag skäller ut en hundägare som vägrar ha munkorg på en illa uppfostrad hund som upprepade gånger går till attack mot folk och andra hundar. “Har du något emot hundar?” Ja, det kan du ge dig fan på att har! Dessa hundar!  Och det säger jag som både stor djurvän, själv hundägare och särskilt stor hundälskare. Men det finns gränser för allt, precis allt, och den gäller både för hundar och utlänningar.

När klev den här sortens invandrare (oavsett generationsvarv) av sin mänsklighet? Vad, exakt, är vår skyldighet mot kräk som behandlar oss illa och ofta motiverar det med att vi är svenskar (i vårt eget förbannade land!) och alltså är rasisterna i fråga? Som kommer hit och är främlingsfientliga mot ett folk de faktiskt inte behöver vare sig gästa eller befatta sig med; bara hålla sig långt härifrån.  Vilket val har vi? Inget!

I Nilsson märker vi alltså essensen av vad svenskar som tvingats ner på knä med inbillad värdegrund blir: självutplånanade och kräver samma sak av sin omgivning. Och till förmån för vem och vad? Till en bortgiven rätt för utlänningar att göra och behandla oss som de behagar?
Hur är man funtad som går med på något liknande och tycker det är en fråga om vad någon annan “har emot utlänningar”?
Vad har han emot svenskar och en normal tillvaro? Men framförallt undrar jag: vad får han betalt, och av vem, för att strypa sin egen födkrok och kasta ansvaret på begränsad valfrihet och eget ansvar på ett oskyldigt folk, som inte är problemet?
Vilket jävla förräderi.

Jag kan leva utan raketer och fyrverkerier, jag har aldrig gillat dem, och det kan säkert många djur göra också. Det är inte problemet eller poängen.  Det är symtomet – ännu ett i raden av dem alla – på att utlänningar får komma hit och sätta ribban för hur vår demokrati och valfrihet ska se ut, eftersom de varken tål den eller kan hantera den.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till “Har du något emot utlänningar?”

  • Tom Dahl  säger:

    Den politiska korrektheten kommer att leda till vår välfärds undergång.

    Kan inte förstå att så många fortfarande kan tänka sig att lägga sin röst på sjuklövern som under 25-30 år sakta men säkert monterat ner vårt land. Fullständigt obegripligt.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>