Håller mig jämn och fin

31 januari, 2017 BloggenDiverse  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

På väg att sätta på vattenkokaren. Te!


I morron har jag och mitt håravfall till tunna hår fått tid hos frissan. Håll tummarna.

– Vad menar du med att du vill ha en “typ prinsessan Diana-frisyr”? Samtidigt som du säger du att du inte har något att göra lugg av? Och kort vid öronen, när du säger att det redan drar där?

Ja, nu blir det ju hennes problem att lösa.
Det var bara ett önskemål. Om det går.  Jag misstänker att det kräver mer hår än jag har kvar för att få till en liknande frisyr. Det skulle jag ha tänkt på tidigare, men då var jag å andra sidan inte intresserad av korta frisyrer. Inte av frisyrer över huvud taget, för att vara exakt. Nu känns det däremot viktigt, eftersom jag begriper att korta frisyrer ser fylligare ut.
Vem vet? Diana hade kanske inte så tjockt hår, som frisyren ger en illusion om.
Det tänker jag ta reda på i morgon.

 

Har varit på Ikea i helgen med mamsen, som ville ha bordslampor till köket. Vet inte hur många kilometer vi travade vilse där inne, på jakt efter belysning.
Jag gnällig, som en treåring, vid hennes sida. Detta pga av mitt nyupptäckta håravfall, som vi valde att skämta om, även om jag märkte att mamma våndades – hon är ju min oroliga mamma, även om jag så blir äldre än hon.

Vi passerade barnavdelningen där en gigantisk golvkorg lockade med roliga mössor att dra ner till öronen, föreställande grönsaker.
– Här du, Vicky, har vi lösningen!
Hon plockade upp en stor blomkålsmössa med blast och allt.
Så nu vet vi.
Det finns hopp!


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>