Ge mig syre !

20 mars, 2018 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Så har jag hela tiden reflekterat:
“Sverige är på det stora hela och fortfarande en kultur som straffar dem som sticker ut. ”
Det är Johan Hakelius som menar samma sak.  Det är så det sociala och politiska livet ser ut, om man inte tillhör eliten och bara får ett nytt välavlönat toppjobb som “straff” för att ha misslyckats med-, eller vanskött ett annat.

Pengar ljuger inte, sägs det. Inom underrättelsetjänst säger man “Follow the money” , om man vill hitta bakomliggande orsaker till missförhållanden.
“…i en socialistisk stat är vi garanterade att alla har det lika dåligt. Utom nomenklaturan som belönar sig själv med välbetalda jobb som nationell samordnare, generaldirektör, ambassadör eller något liknande. Förutom alla “osynliga” uppdrag i statliga bolagsstyrelser, som genererar pengar.” (Statsmannen)

Vi är ju några stycken som går vår egen väg, vad det än kostar oss.
Sverige är dock inte fortfarande en kultur som bestraffar utstickare, som hakelius skriver; det är något Sverige har blivit under de senare decennierna och efter att tjänstemannaansvaret försvann på 70-talet. Det vet vi som är tillräckligt gamla för att ha ett annat Sverige, med annan respekt för majoriteten och en annan folkkultur att jämföra med.

Hur ser befolkningen på den verklighet som politiker och media format åt dem för att sedan bestraffa dem för, om de kritiserar eller bara beskriver? Det berättas bäst genom Inger Strand:

“Är så in i helvete trött på detta pågående folkutbyte.

Ja jag säger det rent ut för det är precis vad det handlar om.

Det går inte att blunda och göra omskrivningar för allt som händer. Det går i en rasande takt.

När muslimerna blivit tillräckligt många kommer kraven. Vi är där nu.

På bara några år har Socialdemokraterna lyckats förvandla vårt samhälle till ett fullständigt veritabelt helvete.

Idag läser jag att förskolepersonal som inte kan svenska blir allt fler till antalet. Ja, det har jag också märkt. En förskola alldeles där jag bor hade för bara ett år sedan svensk personal. Nu är det slöjfolket som huserar där.

Utöver detta ligger det ett par skolor i närheten och de svenska ungdomarna existerar knappt.

Är det rasistiskt att undra vad i glödheta det är som pågår?

I övrigt har kommunerna och staten gett muslimer i tusental extratjänster, inom förvaltningar och myndighetsverk, som vi skattebetalare bekostar.

Lägenheter går knappt till svenskar längre. I sjukvården läggs miljontals kronor för att lappa ihop skadorna efter de muslimska korta stubinerna.

Pengarna flödar som från en tsunami oavkortat till detta folkutbyte. Höggravida muslimska fruntimmer rultar runt i shoppingcentrumen och ler över vilket paradis de kommit till. Med 6-8 barn är de snart herre på täppan.

Under tiden det nya herrefolket gör sig hemmastadda lägger politikerna all kraft på att tysta motståndet. Förföljelse, straff och censur. Indragningar i grundlagen. Allt för att folkutbytet skall kunna genomföras i rasande takt.

Vänsterns skumgummihjärnor vrålar, sparkar och utagerar för att rädda bygget av en ny islamisk stat i Norden.

Söndersupna journalister, pedofildyrkande biskopar, bidragsberoende kommunalchefer och en herrans massa andra förtappade halvidioter, tuggar fradga, om de överbevisas i sin islamiseringsiver.

Hade aldrig kunnat föreställa mig att våra politiker var sådana gummiryggar och besitta sådan ondska som de gör.

Vad värre är att all denna galenskap blivit religion för många. Och det allra jävligaste är att endast ett fåtal har förstånd att vilja få till en förändring.

Ge mig syre !!!”

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>