Fake News om Fake News

30 mars, 2018 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

Fake news, damage control-försök

”S, MP och V reserverat sig mot att ta initiativ till en lagskärpning – eftersom en sådan redan utreds”. (Metro)
 

Jo, det gjorde de! De röstade ja till barnäktenskap. Det är inte falskt!

De andra partierna röstade MOT barnäktenskap, helt oavsett om en lagskärpning redan utreds eller inte. Det är fakta. Varför struntade S, MP och V inte bara i att rösta över huvud taget, om nu en “utredning” var anledningen att inte rösta just *mot” som de andra gjorde? Därför att det finns partier som vill hålla sig kvar vid makten till vilket mänskligt pris som helst och de vill inte tappa en enda röst från det förnäma importerade underlaget från bisarrkulturer före valet.
– Säg för fan som det är!

Ja, jag svär en massa, för jag är omåttligt trött på allt skitsnack, på alla förhalande utredningar, på “vi är naiva” och på det mesta som den här rent ut sagt imbecilla regeringen håller på med. Nyss lanserade socialstyrelsen på direkt uppdrag av regeringens Åsa Regnér (S) den här foldern!
“Information till dig som är gift med ett barn”.
Man tror ju inte det är sant!

Uppdraget verkställdes av Olivia Wigzell på Socialstyrelsen, som för övrigt är med i det mesta som vanligt folk föraktar – bland annat “JagÄr Här” – det intoleranta nätverket som ger sken av att jaga hatare, men själva hatar och mobbar.

Socialstyrelsen tvingades dra tillbaka foldern på stående fot, och tacka fan för det. Hade de räknat med en “den som tiger den samtycker-“reaktion från folket?  Vad kostade den där pedofilfoldern oss skattebetalare? Säkert ett antal miljoner.
Läs mer här.

 
Det är ju för övrigt redan i lag förbjudet med både pedofili och månggifte (polygami), så vad är det man ska utreda, som tar sådan förbannad tid, egentligen? Om det ska vara lite förbjudet eller mycket förbjudet, eller rent av lite förbjudet ibland och bra för de flesta men inte för vissa?
Hur svårt ska det vara? Svensk lag är svensk lag.

Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Fake News om Fake News

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>