Eva Dahlgren twittrar

12 december, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  1 kommentar

Facebooktwittermail

Eva Dahlgren, som en gång skrev bra låtar, deklamerar i en sorts protest mot en artikel som SD skrivit:

Med tanke på responsen är det inte bara jag som undrar vilka hon menar med “vi”.
Det råkar ju vara så att SD pendlar mellan att vara största och tredje största parti, så vilka som är “vi majoriteten” av Sveriges befolkning blir något av en fråga.  Vad som står helt klart av opinionen är dock att det knappast är någon som vill ha det samhälle vi redan påtvingats, så om jag vore hon skulle jag inte säga för mycket.

Jag tror inte heller att SD beskyller majoriteten av befolkningen för att vara etablissemanget, utan snarare den lilla men högljudda elit som utgör det. Och, jodå, jag vill nog tycka att hon är en del av det etablissemanget, precis som nästan varenda artist utropar sitt stöd till det. Annars blir det inte mycket välvilliga artiklar eller programtid i framtiden.

Särskilt etablissemangsanpassad är hon efter att hon lovat lämna USA om Trump vann valet. Nu vann han ju. Så håller hon löftet och flyttar tillbaka, så blir det kanske lagom för att få uppleva SDs valseger 2018. Enligt henne blir det i så fall ytterligare ett samhälle som hon bojkottar. Vart ska hon då ta vägen?
Hon kanske ska ut och leta guld….

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

En kommentar till Eva Dahlgren twittrar

  • Tom Dahl  säger:

    Eva Dahlgren gillar väl kvinnor så Frankrike med kanske en kvinnlig president kanske skulle passa den goda fina damen.

    Vet hon inte hur islamister behandlar homosexuella? SD borde vara hennes givna val i valet om hon skall undgå 5:e våningen när sharialagarna tar över i framtiden.

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>