Ett ruttnande Sverige

30 augusti, 2016 BloggenJag tyckerJakt & skytteSamhälle & politik  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

ha2vwI Petterssons blogg publiceras en desperat insändare, undertecknad “Johanson”, som jag tycker är meningsfull att läsa: Nationellt sammanbrott närmar sig.  (Läs hela på plats.)

Inte bara meningsfull, den är akut viktig. I sin helhet sammanfattar den en desperationen som sprider sig hos svenska folket, som saknar historiskt motstycke.

“Svenskarna har ju gjort sitt val. Man har frivilligt på politikernas uppmaning valt att ge bort sitt land, förneka sin svenska identitet och spy galla över sin kultur, förakta sin etniska identitet… kuvas, bespottas, pissas på, toppridas och att bli förda bakom ljuset. Svensken älskar att bli bedragen och lurad… förklara annars varför landets röstberättigade majoritet röstar som man gör: för Sveriges och sin egen undergång!

Svenskens villkorslösa kapitulation och totala undfallenhet inför politiker och myndigheter, är en direkt effekt av traditionell underkastelse och svensk politisk korrekthet.
[…]

Hur i helvete är egentligen svenskarna funtade?

Resignation leder till undergång

Svenskens självuppgivenhet och resignation inför ”överheten”, utan att ta strid för vare sig själv eller sin familj, sitt land, sin vardag och framtid, rättigheter, hobby och fritidsintressen… kuvad av rädslan över att bli anklagad och kallad för både det ena och det andra – är obehagligt skrämmande.

Samtidigt som svensken blundar för den katastrofala samhällsutvecklingen, märker han inte undanträngningseffekten… Hur han som medborgare i sitt eget land håller på att förpassa ut i samhällets periferi.

Detta är en extremt livsfarlig utveckling, när ingen längre vågar öppna käften!
[…] Chefen för RPS Dan Eliasson, känd från bl a ”oberoende statstelevisionens” TV-soffor, fortsätter på sin inslagna väg. Efter att tidigare varit högste chef för Migrationsverket och Försäkringskassan – där han lyckades köra båda myndigheterna fullständigt i botten – håller Eliasson framgångsrikt på att göra precis det samma med Polismyndigheten. Men så går det då den politiska korruptionen (med S-förtecken) fått fotfäste, och ingen längre tar ansvar för Sverige.
[…]

Förutom det vardagliga som inte längre fungerar inom den rättsvårdande myndigheten; titta på hur man handlägger vapenlicenser – flera månaders väntan… Det är under all kritik. Eller fundera över de systematiskt godtyckliga förnyelserna/avslagen på femårs-licenser för enhandsvapen. En hantering som är fullständigt surrealistisk. Att denna absurda cirkus bara får lov att fortsätta…

För att inte tala om passhanteringen, ett par månaders väntan bara för att få en tid att beställa pass. I ett land med världens högsta skatter, skall man självklart kunna kräva att samhällets mest fundamentala och viktigaste myndighet skall fungera!

Under tiden går vapenhandlare på knäna och i värsta fall i konkurs, till följd av att man tvingas ligga på stora lager av beställda vapen. Jägare missar jakttider. Hobby- och sportskyttar fråntas sina licenser, med motiveringen: det finns inget behov! Tävlingsskyttar måste avboka tävlingar, medan det blir stora glapp i träningen i väntan på nytt vapen. Hederliga, seriösa människor får se sina fritidsintressen konfiskerade och slagna i spillror av en havererad polismyndighet. Detta är självklart absolut oacceptabelt.

55 ”no-go-zoner”

Medan Sverige brinner och det pågår fullt krig på gator och torg, med handgranater, bilbomber, molotovcocktails, gatstenar, pyrotekniska raketer, knallskott, sprängladdningar och automatkarbiner samt andra illegalt insmugglade icke licensierade vapen, medges polismyndigheten fortsätta sin meningslösa skrivbordsjakt på svenska, legala vapenägare. Man vet att det är ofarligt. Det enda som kan hända är att svensken av gammal vana bara knyter handen i byxfickan, tittar ner i marken och tiger.

Svenska myndigheter är exempellöst framgångsrika på att topprida laglydiga, svenskar. Där slutar effektiviteten.

Att desarmera den illegalt välbeväpnade och välorganiserade mångkulturella och grovt kriminella och expanderande invasionsarmén (legitimerad av svenska politiker och ekonomiskt finansierad genom svenska skattemedel) som slagit permanent bivack i landets 55 ”no-go-zoner” styrda av sharialagar – finns inte ens på vykort.
Det är dessutom för sent, situationen har eskalerat till en strikt militär angelägenhet.”

panik

Här passar det bra att rekommendera en artikel som avspeglar polisens egen panik: Förfallet inom kåren:

“Men det politikerna inte förstår är att polismyndigheten för tillfället är rutten i grunden. Om media visste om vad som pågår inom myndigheten just nu skulle ni ramla av stolen.”

Lydnad eller eget omdöme? Det frågar sig Det goda Samhällets Patrik Engellau.

“I ett välkänt experiment utrustades en experimentstudent med ett elektriskt reglage som påstods vara kopplat till en annan student i rummet intill. Ju mer reglaget vreds upp desto värre stönanden och vrål av smärta hördes genom väggen. Snart började experimentstudenten få ångest men fortsatte ändå tortyren när experimentledaren gav order. Om jag minns rätt fanns det knappt någon gräns för hur mycket lidande en normalstudent var kapabel att utsätta sin nästa för bara han fick tydliga instruktioner. Han lydde bara order, han också.”

Han tror att Sverige i olika nyckel-delar utsätts för samma socialistiska experiment. Och:

“Hur mycket kan staten förmå dem att plåga medborgarna? Staten tvingar kommunerna att ta emot migranter, lovar ersättning till kommunerna och tar sedan delvis tillbaka löftena. I Dagens Nyheter skriker 33 moderata kommunalråd i Skåne sin nöd.

Jag fattar inte varför kommunalråden inte ger upp lydnaden, åtminstone så långt att de ordnar lokala folkomröstningar i frågan om de överhuvudtaget ska acceptera statliga tvångsplaceringar. Trots allt är de tillsatta av medborgarna, inte av staten. Men de har nog väldigt starka lydnadsgener.”


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>