Epiphanie

2 augusti, 2016 BloggenDiverseInköp  3 kommentarer

Facebooktwittermail

ny1Äntligen är kameraväskan här!
Jag har precis hämtat den och är fantastiskt nöjd. Jag skrev utförligt om den här, när jag beställde den.

Detta är en Epiphanie, skapad av en kvinnlig fotograf (Maile Wilson) för kvinnliga fotografer; en exklusiv väska med elegant och tidlös design, perfekt för oss som vill ha en praktisk kombination av handväska och kameraväska.

När jag packade upp paketet och fick fram innehållet, blev jag först alldeles kall. Det jag fick fram var en ljusbrun canvasväska i plastdrapering, och jag drog snabbt slutsatsen att de hade skickat fel väska. Min skulle ju vara i skinn!  Den jag fick var skitful!

Men vänta, canvasväskan hade en dragkedja? Japp. Inuti låg den riktiga väskan och såg ut precis som jag förväntade mig. Jag kunde slappna av. Den fula varianten var bara en skyddsväska…

Maken snodde genast canvasväskan med dragkedja som väskan legat försluten i. Den ansåg han att han kunde packa tältpinnarna och madrasspumpen i.
Bra tänkt…

Jag flyttade snabbt över plånbok, mobiltelefon och portmonnän som innehöll mina licenser och legitimationer från min sommarhandväska, som snart skulle byta plats med min vinterväska. Nu behövde jag inte leta upp den.
Det enda som fattas är kamerorna…

nya

 

ny3


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

3 kommentarer till Epiphanie

 • Anna  säger:

  Hej! Jag är lite nyfiken på vad du tycker om väskan nu när du har haft den ett tag? Jag är lite sugen på att beställa en själv nämligen.

  • Victoria Wärmler  säger:

   Jag är vansinnigt nöjd! Jag ångrar inte köpet för en sekund. Den är väldigt rymlig och har bra, praktiska fickor.
   Plötsligt har jag ordning på allting jag behöver ha med mig och slipper leta efter alla personliga pinaler, inklusive 2 kameror med alla tillbehör! 🙂
   Det första jag gjorde var att ta av axelremmen, för jag tycker det räcker med bara handtagen – man kan ha den på axeln ändå.
   Det där är förstås en behovs- och smaksak.

   • Anna  säger:

    Tack för ditt svar!

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>