EOS Sporting och trap

29 mars, 2016 BloggenInköpJakt & skytte  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

Eos Trap_Sporting02
Jag lade Browning 725-drömmen på hyllan. Den kostade mellan 27-54 000 (beroende på modell) och är ingenting för en vanlig fattiglapp, utan för bättre bemedlade eller sponsrade tävlingsskyttar.  Självklart var den modellen jag var intresserad av i de högre prisklasserna, fast man egentligen inte kan genomskåda skillnaderna vid normal jämförelse.

Istället snokade jag fram EOS sporting & trap, särskilt framtagen för lerduveskytte.

Kostar 14.400 på Jaktia med kampanjpriser nu, men 400 kr mindre på Vapen.e-line.nu. Det är en summa som jag åtminstone har en chans att snåla ihop till under överskådlig tid. Sparkontot tar storstryk när man inom loppet av 2 år investerar i 5 gevär och 2 vapenskåp. Do the math.

Det är ju inte heller särskilt troligt att jag får jaktlicens på ytterligare ett hagelgevär, jag har redan 2, men för målskytte – tävling – kan jag säkert få det. Eller sälja ett av mina andra.

Eos-sporting-small-1024x230

En skönhet


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>