Det värmer

25 oktober, 2017 BloggenDiverse  Inga kommentarer än

Facebooktwittermail

“Utan ditt arbete och uppoffring hade denna bok inte funnits. Tack för ett gott samarbete.”

Det värmer en trött skrivarsjäl, när en debutförfattare dedicerar mig sin utgivning. Jag är mycket stolt över Holmquist, för det här var ingen enkel bok att skriva.
– Det var en spännande resa att redigera den, intressant men av förklarliga skäl skitjobbig. Gott mod, Claes!

 

“Med det självupplevdas intensitet, följer vi med på en skrämmande resa, där en ung man försöker hjälpa en svårt personlighetsstörd tonårstjej; en kamp för mänsklig värdighet och rätten till omhändertagande.

Med träffsäkra beskrivningar ger författaren oss tillträde till det förbjudna, något det talas mycket om, men som få känner till – våld och psykisk ohälsa, i en nära förbindelse. Berättelsen utmanar föreställningar om saker de flesta tar för givet, den utmanar vårt sätt att tänka och lämnar ingen läsare oberörd.

I en samtid fylld av våld och gränslöshet, bristande yttrandefrihet och psykologisk oro, är Stulen gräns en högaktuell bok som med eftertänksamhet talar högt och informerar, utan att skrika eller predika.”  Vulkan

 

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>