Det inte politikerna har i huvudet tvingas folket ha i nävarna

25 juli, 2016 BloggenJag tyckerSamhälle & politik  5 kommentarer

Facebooktwittermail

“I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor.” (Expressen)

Medierna skriver om sex stycken överfall. Det betyder dock inte att det är de enda överfallen, utan att “kod 291” lägger på locken. Man skriver inte heller om varför det utomhus tycks drabba bara svenska kvinnor i alla åldrar. I vissa avseenden har Reinfeldt helt rätt, när han hävdar att allt kommer utifrån.

Ponera. Om sexofredandena och våldtäkterna hade varit högerextremistiskt våldsproblem skulle det ha sänt chockvågor genom regeringskorridorerna och omgående medgivits extra-allt- resurser. Om det hade varit invandrarkvinnor som drabbades, hade det stått överallt. Beskyddarinstinkterna hade vaknat av egen kraft.
Det hade inte mörkats. “Svenskar är svin”. Det hade blivit extrasändningar och vi hade haft insatsstyrkor och militärer stampat på gatorna, dygnet runt.

När ska vi någonsin säga att överfallen på svenska kvinnor är uttryck för grov rasism? Att vi befinner oss i krig och att det är politikerna som utsatt oss för detta?
Här görs inga insatser ens mot våldsbejakande extremism för att skydda svenska kvinnor.  För vad görs? Har politikerna utlyst asyl- och invandringsstopp? Sker obligatorisk utvisning för våldtäkter och annan grov brottslighet? Nej, inte ens det minsta man kan begära, sker.

karim

Vad ser de inte?
Våldtäkt är ett vanligt vapen som en del av krigföringen, genom att våldtäkter är satta i system för att utöva terror, förödmjuka, förnedra, visa sin makt och tvinga till underkastelse. Våldet kan ta sig uttryck i att kvinnan bestraffas om hon inte “frivilligt” har sex. Nyligen fick en 17-åring ansiktet uppskuret som straff.

Äcklet tillhör fåtalet som fått utvisning. Initialt dömde tingsrätten honom bara till ungdomsvård då han påstod att han var 16 år.  Fängelse på knappt 1½ år? Enda trösten i det här fallet är alltså utvisningen, men när är han tillbaka med ny identitet?  Innan dess har han säkert fått gratis tandvård av skattebetalarna, inklusive Julias föräldrar och svenska fattigpensionärer.

Folk som är tillräckligt gamla för att begå våldsbrott är också tillräckligt gamla för att ta straffet.

När våldtäkt blir satt i system på detta sätt, som blir värre och värre i Sverige, betraktas det som ett folkmord och brott mot mänskligheten och sådana ska bestraffas som krigsbrott. Vad gör Rikspolischefen Dan Eliasson? Spär på kvinnoförnedringen med att tillverka “tafsainte”-armband och pratar om “händer som begår beröring” (Aktuellt 4/7).

2013 hade Sverige 59 våldtäkter per 100 000 invånare jämfört med 66 år 2014.

Enligt Brå anmäldes kring 6 700 våldtäkter 2014 och år 2015 – mellan januari och oktober – har 4 789 våldtäkter anmälts.
– Jämför detta med de 20 000 våldtäkter i krigets Kosovo som uppfattades som brott mot mänskligheten.

“När våldtäkterna i ett samhälle rusar i höjden är det en stark signal om att det pågår en upplösning”, skriver Karl-Olof Arnstberg. “Med ett muslimskt perspektiv är det svenska samhället svagt och antagligen befinner det sig i upplösning eftersom det inte klarar att skydda kvinnorna och sätta upp samspelsregler som förhindrar sexuella övergrepp. Det är den troliga huvudförklaringen till att våldtäkterna i Sverige rusat i höjden, i takt med att landet importerar lågutbildade muslimer från dysfunktionella stater.”

Så.
Finns det några uppgifter om hur många svenska kvinnor respektive kvinnor med utländskt ursprung som våldtas i Sverige? Vilka slutsatser går det dra av det?

I ett av de sex fallen (som Expressen talar om), med en gruppvåldtagen 14- årig flicka, erkände polisen att nyheten aldrig var meningen att komma till allmänheten till kännedom. Hur många andra fall, som vi inte fått nys om (ännu), har haft en lyckad mörkning?

Hur många offer har alla mörkningar och bristen på signalement vållat framför hindrat? Det lär allmänheten aldrig få veta, fast de har rätt till det.

Nationalekonomen Tino Sanandaji:

“Hur stor andel av våldtäktsmän har utländsk bakgrund? Få vet svaret trots att Sverige samlar detaljerad statistik tillgänglig för myndigheter och forskare. /…/

Tabun mot redovisning av invandrares brott är inte i enlighet med lagen om officiell statistik: “Officiell statistik ska finnas för allmän information, utredningsverksamhet och forskning. Lag (2013:945). Den ska vara objektiv och allmänt tillgänglig” /../

Ingen med rent mjöl i påsen mörkar statistik. Om de genuint trodde att invandring inte var en faktor hade de släppt siffrorna och bevisat det. Syftet med informationsmörker är att hålla vid en falsk världsbild. Regeringen har också märkt att de kommer undan med kod 291, raderande av myndighetsmail och annat mörkande så länge allmänheten är förvirrade och inte förstår varför data inte redovisas.”

Vi har 2016 en polisiär myndighet som påbjuder lögner och förtigande om den invandrarrelaterade brottsligheten. För att inte tala om den med svensk mildhet bemötta barbariska kvinnosynen, trots vår likhet inför lag. Det är med växande desperation och naken fruktan jag tar del av den här utvecklingen.

 

börjesvensson

För att backa upp det invandringspolitiska moraset, kallar man fram de nyttiga idioterna. En av dem är Börje Svensson som enligt uppgift lär vara psykoterapeut. Det gör mig om möjligt ännu mer skräckslagen. Han har en idé om varför våldtäktsstatistiken ökar.


“På sommaren exponerar man sig på ett annat sätt. Jag kan inte se det på ett annat sätt”, säger han. ” Man tittar på våldsporr på nätet och vissa grupper med människor blir helt vilsna av detta. Alkohol är en annan faktor som spelar in.”

“Man”… gemene man…i största allmänhet…alla…

Psykoterapeuten kan inte se det på annat sätt. Det är synd, för det klarar alla andra av.  Det är alltså på det här idiotförklarande viset Börje Svensson vill marknadsföra sig som sig som tillitsfull expert på sexualbrottslighet?
Han skyltar med en så motbjudande och förenklad problemformulering, att man förlorar livslusten, när man läser.

Kvinnor har klätt sig lätt i alla modena tider om somrarna. Förr dracks det även mer sprit. 1901 och 1914 hade vi månadsvärmerekord. Hur många våldtäkter skedde då?

Svenska män och kvinnor badade tillsammans och hade i många fall likadana baddräkter. Hundra års utveckling senare föreslår man kyskare klädsel och könsaparheid-åtgärder för att sexuellt antastande män har blivit ett samhällsproblem i Sverige. Vart fan kom dom ifrån?

Det hjälper faktiskt inte att man ålagt BRÅ att inte offentliggöra statistik över brottslingarnas ursprung, när den på 80-talet började bli alltför besvärlig och svår att bortförklara för mångkulturförespråkarna, eftersom folk är tvungna att leva i och med konsekvenserna av mångkulturen.

Nu när vi alla känner en eller flera som rånats, misshandlats, mördats eller våldtagits av invandrare som saknar legal rätt att vara här eller aldrig utvisats trots tidigare gärningar, har den politiskt “naiva” och påstått antirasistiska “tolerans”-kampanjen (riktad mot svenskar), ingen effekt längre.

Ingen orkar låtsas länge. Ingen vill spela mer teater. Ingen vill uppfattas som urbota korkad, för nu inser man att det är vad man gör. Det är som att stå i direktsändning och förneka att åska existerar när blixten slagit ner och bränt bort håret och spår i kostymen. För varför ska de förneka det, vem gagnar det, och vad har teatern tjänat till när allting visats sig bara blir värre av det?

Folket utkräver snabba, effektiva och bestående åtgärder nu, och det är bäst att de ansvariga invandringstörstiga politikerna tar ansvaret på allvar, innan folket börjar svara med talionprincipen. Det inte politiker och rättsväsende har i huvudet tvingas folket snart ha i nävarna.

Toleranströskel har nötts ner till ett minimum, grytorna kokar hårt ute i landet. Man tillintetgör inte en hundraårig kvinnokamp, demokratisk och sekulariserad utveckling, utan att det kommer ta hus i helvete.

1911

1911

 

Efter 100 års frihetsutveckling ska vi finna oss i att objudna krafter tillintetgör vår strävan, men Börje Svensson bemödar sig inte om att ärligt berätta varför det händer.
Det värsta är att vi tvingas betala med avkall på de val vi gjort för att implementera en dominant medeltida våldsutveckling som vi inte har några som helst skyldigheter att tolerera.

Svensson har samma alarmerande attityd, som rikspolischefen Dan Eliasson, som urskuldar våldtäkter och sexuella ofredanden med  att kalla dem för “händer som begår beröring” (Aktuellt 4/7). Till detta: svenska medier beskriver terrorattacken i Nice, där en terrorist mejade ner och dödade ett 80-tal människor med lastbil, med “en lastbil har dödat…”

När invandrare i europeiska länder begått oförlåtliga illgärningar skjuts skulden över på objekt som på metafysiska vis görs ansvariga för valet att begå handlingen, eller på samhällets “rasism” och “struktur”-flum.
Fick vi läsa “vapen som skadade människor”, när Breivik massmördade ungdomar på Utöja?  Läste vi några känslosamma berättelser om denne galning, som trots allt skulle tillrättalägga viss rimlighet i hans beteende? Naturligtvis inte. Han var vit och norsk.

Varför är det värre att vara ärlig och säga som det är, än att framstå som en komplett jubelidiot och som den rasist man avslöjar sig vara? Det är nämligen inte så att man är god och stor om man bedömer människors gärningar och potential helt olika beroende på hudfärger, ideologi och ursprung. Man är ett svin.   Är man en hygglig människa bedömer man människor lika utifrån de kriterier och lagar som gäller där man befinner sig.

“Men i grund och botten handlar det här om människor med helt fel moraluppfattning.”

Börje Svensson vill inte uppmana kvinnor att begränsa sin rörlighet efter det som hänt.

“Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam på konstiga ställen”, säger han.

 

Inte vara ensam på konstiga ställen betyder överallt eftersom förövarna finns precis överallt. Tillhör festivaler, gator, badhus, skolor och promenadvägar “konstiga ställen”? Finns det mer saker vi ska ha “förstånd” att undvika?
Det finns skäl att undra.
Det är alltså på helt normala ställen som “människor med fel moraluppfattning” antastar kvinnor i Sverige. Men dessa ställen anser alltså Svensson att kvinnorna ska vara “förståndiga”nog att undvika och inte vara “ensamma” på, samtidigt som han anser att det inte begränsar deras rörlighet.
Hur fan ska det gå till?

Han lägger ansvaret för kvinnornas säkerhet på kvinnornas “förstånd att undvika” och inte på det samhälle de betalar skatt till för att i jämställdhetens namn inte behöva undvika något, inte heller läggs ansvaret på förövarna.
Sedan när behövde kvinnor förkläden och inte gå ensamma var de vill i Sverige? När jag bodde i Turkiet, såg jag fram emot att komma hem till Sverige igen och slippa det där. Nu undrar jag vad jag såg fram emot!

Hur kränkande är det inte att bli uppmanad att ha “förstånd” att inte tillvarata sina rättigheter att vistas ofredad vart fan man vill i sitt eget land!?

Vilken tillit kan man känna för polisen och terapeuter, när de ägnar sig åt skuldöverföring och har så undermåliga konsekvensanalyser? Enda strategin är att tvinga kvinnor anpassa sig efter kulturer som de inte själva valt att flyttat till.  Börje Svensson är en stor skam för sin hela yrkeskåren.

Mer förklaringar, utom den faktiska, till våldtäktsexplosionen:

“Man tittar på våldsporr på nätet och vissa grupper med människor blir helt vilsna av detta. Alkohol är en annan faktor som spelar in.
När det gäller gruppvåldtäkter är de enligt Börje Svensson sällan planerade i förväg. De sker som ett infall och i grunden finns ofta en respektlös människosyn.”

Man löser inga problem som man vägrar erkänna orsaken till och hitta på alterntiva. Man förvärrar dem.
De som inte pratar i klartext medverkar och tar på sig ett stort ansvar. Det finns ingen ursäkt. Det finns ingen kompromiss.  Flathet och undfallenhet framför handlingskraft har aldrig gett medaljer. Det ska i så fall var etablissemangets eget belöningssystem, som upphöjer det ena fåntratteriet efter det andra hos varandra till skyarna där luftslotten byggs, så länge det eggar fantasierna kring samhällsförstörelsens utmynnande förträfflighet.

Vi hade som sagt fint väder förr också, men få våldtäkter. I synnerhet var gruppvåldtäkter ett så sällsynt inslag att de flesta aldrig hörde talas om det.

Så länge man inte erkänner att den extrema invandringen från Mellanöstern är grundorsaken till problemen med såväl våldtäkter som med hänsynslös kriminalitet i övrigt, kommer man inte få kontroll på  någonting och finna någon matchande lösning. Tvärtom kommer problemen öka.

Det är inte fråga om “utmaningar” utan om olösliga kulturkrockar.
Vi har alldeles för länge haft en vettlös flykting- och invandringspolitik som släppt lös ett rent helvete i landet. Lös det och gör det nu. Inget kan åtgärda detta, annat än invandringsstopp, utvisning och repatriering.

“– Vi ser med stort allvar på händelserna och förstår att händelserna vållar stor oro hos allmänheten, säger polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford i region syd.”

Det hjälper fan inte, när inget som motsvarar allvaret görs! Vi vill inte ha blaskig förståelse och en massa ord om att “man tar det på allvar”, när hela rättsväsendet agerar precis tvärtom i praktiken.

Nu är måttet faktiskt rågat.

Tack för att ni tog er tid att läsa mina lunch-tankar.

 


Stöd gärna bloggen med en gåva.:
PayPal: victoria@sockerbitar.se
Swish: 070 22 00 447

© Privata bilder är upphovsrättsskyddade och förbjudna att publicera utan mitt samtycke.
Facebooktwittermail

5 kommentarer till Det inte politikerna har i huvudet tvingas folket ha i nävarna

 • Eva Hamlin  säger:

  Så himla bra. Du skriver mycket av det jag velat uttrycka senaste veckorna. Tusen tack!

  • Victoria Wärmler  säger:

   Tack själv!

  • Jimmy Edkvist  säger:

   ja du har så rätt Eva, Guldpennan Har talat igen 🙂

 • Jimmy Edkvist  säger:

  hahahahahaha, är vi separerade tvillingar med några år emellan???? 😉 är så fruktansvärt kul, tänk att det finns en hjärna likt min, det du skriver, har jag tänk ut 😉 Som sagt tack för du finns Veronika, å skriver mina tankar 🙂 finns det någon möjlighet att kunna få ta en öl med dig å gubben din? eller kör du hellre på i ditt gryt? 😉 som sagt jag sitter i Grums, inte långt bort i stölla, bara mer än närma hahahahaha skulle vare kul å ses, som sagt kaffe ej min grejj, en pilsner eller 2 dä ä dä fine 🙂 Tack än en gång för bra o klockrena inlägg , hoppas ni har en trevlig dag, ps kom katten tillbaka?

  • Vickan  säger:

   Hejsan!
   Nej, Mysan har inte kommit tillbaka. Idag är det exakt 2 veckor sedan hon försvann. Men vi visste ju från första dagen att det var för gott, i det skicket hon var. Hon är död.
   Hon läste nog våra tankar. Dagen innan hon försvann, sa vi att vi skulle ta henne till veterinären nästa dag, så hon fick somna in. Så dålig var hon. (Och gammal) Då ville hon ut, och kom inte tillbaka. Hon ville välja tid och plats själv, stumpan.

   Visst kan vi träffas och prata, vid tillfälle. Hör bara av dig. 🙂 (Jag har en kontaktlänk i övre menyraden.)

Lämna kommentar

Du kan använda följande HTML taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>